Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Νεκρός σε τροχαίο μόλις λίγα μέτρα από την υπηρεσία του αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ΦΩΤΟ


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ΕΛ.ΑΣ. ο χαμός ενός αστυνομικού διευθυντή σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Κατεχάκη το βράδυ της Δευτέρας, μόλις λίγα μέτρα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου υπηρετούσε!  Ο 58χρονος αξιωματικός...
έφυγε από την υπηρεσία του και πέρασε την πύλη του υπουργείου με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Λιγότερο από ένα χιλιόμετρο μετά, υπό συνθήκες που παραμένουν άγνωστες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Βύρωνα.   Ανεξέλεγκτο το όχημα, έσπασε το διαχωριστικό διάζωμα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσκρούοντας αρχικά σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια μητέρα και επέβαινε το ανήλικο παιδί της.   Συνεχίζοντας την τρελή πορεία του, το αυτοκίνητο του αστυνομικού έπεσε με σφοδρότητα σε μια κολόνα φωτισμού και ακινητοποιήθηκε.   Εσπευσε στο σημείο όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος, το πλήρωμα του οποίου τον απεγκλώβισε βαριά τραυματισμένο. Από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκε τραυματισμένη -ευτυχώς ελαφρά- η μητέρα και απόλυτα υγιές το παιδί της.   Ο 58χρονος αστυνομικός διευθυντής διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που είχε υποστεί. Ερευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία. Ο ιατροδικαστής θα κάνει νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί εάν ο αστυνομικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive