Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΧΙΟΣ. Ψαροντουφεκάς κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου ρέκορντμαν με συναγρίδα 11 κιλών

Η αγάπη του για την ελεύθερη κατάδυση με ψαροντούφεκο είχε γίνει τρόπος ζωής για τον Βαγγέλη Λαγκώνα από τη Χίο, δεν περίμενε όμως ότι θα του χάριζε και τον τίτλο του παγκόσμιου ρέκορντμαν στην ψαριά!...
Μόλις ο ψαροντουφεκάς αντίκρισε ένα κοπάδι τεράστιων συναγρίδων σε βάθος 22-35 μέτρων ανοιχτά των Οινουσσών, δεν έχασε ευκαιρία. Χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξε, όπλισε, σημάδεψε και πέτυχε τον στόχο του! Ομως, το μέγεθος του ψαριού το συνειδητοποίησε μόνο όταν το έβγαλε στην επιφάνεια με τη βοήθεια του φίλου του Γιώργου Πίττα. Στο καμάκι του είχε πιάσει μια συναγρίδα βάρους 11 κιλών (!), που του χάρισε παγκόσμιο ρεκόρ στο International Underwater Spearfishing Association! 

«Εκανα μια βουτιά και είδα πέντε συναγρίδες ίδιου μεγέθους. Σταμάτησα πίσω από έναν βράχο και σύντομα συνειδητοποίησα ότι η μία ήρθε πολύ κοντά. Η βολή ήταν πολύ εύστοχη και χτύπησε το ψάρι στα βράγχια» περιέγραψε με περηφάνια ο ρέκορντμαν ψαράς, που σίγουρα θα ταΐσει καλά τους φίλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive