Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΑΝ είναι δυνατόν. Ηλικιωμένοι προσπάθησαν να ανέβουν σπίτι τους με αναβατόριο και βρήκαν τραγικό θάνατο. Κόπηκε το συρματόσχοινο και έχασαν τη ζωή τους

Ηλικιωμένοι προσπάθησαν να ανέβουν σπίτι τους με αναβατόριο και βρήκαν τραγικό θάνατο
Με ένα περίεργο τρόπο έφυγε από τη ζωή ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Αθήνα, με καταγωγή από τη Φωκίδα και συγκεκριμένα από την παραλία της Τολοφώνας στην Ερατεινή Φωκίδας.
 Το ζευγάρι φιλοξενούταν σε διώροφο σπίτι, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε κατασκευάσει ένα εξωτερικό αυτοσχέδιο αναβατόριο για να ανεβάζει ξύλα το χειμώνα και διάφορα άλλα πράγματα.  Χθες στις 14:30 το μεσημέρι, άγνωστο γιατί, το ηλικιωμένο ζευγάρι θέλησε να ανέβει στον πρώτο όροφο του σπιτιού, όπου διέμενε για τις διακοπές του, με αυτό το αυτοσχέδιο αναβατόριο.  Δυστυχώς όμως γι' αυτούς το συρματόσχοινο κόπηκε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. Το άτυχο ζευγάρι, ηλικίας 89 ετών και οι δυο, «έφυγαν» μαζί με αυτόν τον τραγικό τρόπο.  Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Ευπαλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive