Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! – Ποια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φορούσε γραβάτα στα νιάτα της;

Τα τελευταία χρόνια εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά και έχουν δει τα μάτια μας. Οι ιδεοληπτικές αγκυλώσεις του αριστερού κόμματος και των στελεχών του πλησιάζουν τα πρότυπα της Βενεζουέλας και της Βόρειας Κορέας. Η επανάσταση ξεκίνησε ενδυματολογικά, καθώς μπήκαν στη Βουλή δεκάδες βουλευτές που είχαν… αφορίσει τις γραβάτες και τα κοστούμια!  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε γίνει αντικείμενο κωμικό σκετς στις πρώτες συναντήσεις με τους ομολόγους του και στις Συνόδους Κορυφής, όπου όλοι ήθελαν να του κάνουν δώρο μια γραβάτα!  Τελευταία τα έχουν βάλει με τους σημαιοφόρους και την ίδια την σημαία.  Όλοι όμως έχουν το παρελθόν τους. Όπως για παράδειγμα η βουλευτής (ΦΩΤΟ) του ΣΥΡΙΖΑ...
που στα νιάτα της εκπροσώπησε τα εθνικά μας χρώματα καθώς ήταν πρωταθλήτρια στην κολύμβηση. Εκείνα τα χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 για την εθνική ομάδα κολύμβησης είχε επιλεγεί ενδυματολογικά ένα κλασικό ντύσιμο το οποίο περιελάμβανε γραβάτα ακόμα και για τις γυναίκες αθλήτριες. Έτσι λοιπόν όπως βλέπεται στη φωτογραφία, περιχαρής η Ελένη Αυλωνίτου, νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φοράει την γραβάτα και το εθνόσημο στο στήθος.  Να υποθέσουμε ότι δεν επελέγη από… κλήρωση στη εθνική ομάδα κολύμβησης. Καθώς ειδικά στον αθλητισμό στις εθνικές ομάδες προκρίνονται οι καλύτεροι και οι πιο άξιοι. Αυτοί που έχουν το ταλέντο και έχουν προσπαθήσει και ιδρώσει περισσότερο από κάποιους άλλους. Αυτοί δικαιούνται και αξίζουν να φέρουν το εθνόσημο. Και η κα Αυλωνίτου ήταν μια από τις αθλήτριες που άξιζαν αυτή τη διάκριση, παρόλο που σήμερα έχει προσχωρήσει σε άλλες απόψεις και ιδεοληψίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive