Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ Μαίνεται η πυρκαγιά στην Ζάκυνθο σε 4 μέτωπα – Κάηκαν σπίτια. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαίνεται η πυρκαγιά στην Ζάκυνθο σε 4 μέτωπα – Κάηκαν σπίτια
Δύσκολη ήταν η νύχτα που πέρασε στην Ζάκυνθο, καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε στις περιοχές Αναφωνήτρια, Μαριές, Ορθωνιές αλλά και Βασιλικό, το μεσημέρι του Σαββάτου δεν τέθηκε υπό έλεγχο. Το σημαντικότερο πύρινο μέτωπο αυτή την στιγμή εντοπίζεται στην περιοχή Μαριές με τις φλόγες να κατακαίνε δάση πεύκης και υπεραιωνόβιους ελαιώνες....
 «Η εικόνα είναι πάρα πολύ άσχημη εικόνα. Δεν κινδυνεύει κανένα χωριό» είπε στην ΕΡΤ ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος.
Το ευτυχές είναι πως στο νησί σήμερα δεν πνέουν τόσο ισχυροί άνεμοι, ενώ ήδη με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα κατάσβεσης ενώ αναμένεται να φτάσουν στο νησί κλιμάκια από όλη την χώρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Χθες, στην περιοχή της Αναφωνήτριας καταστράφηκε ολοσχερώς μια παλαιά κατοικία, όπου διέμεναν δύο ηλικιωμένοι, ενώ σοβαρές ζημιές έχει υποστεί ταβέρνα της περιοχής.
Το βράδυ του Σαββάτου, με έκτακτο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο κατέφθασαν στη Ζάκυνθο, από την ηπειρωτική χώρα, 10 πυροσβεστικά οχήματα με δεκάδες πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα και μηχανήματα του Στρατού, προκειμένου να συνδράμουν το δύσκολο έργο των τοπικών δυνάμεων.
Σε μεγάλη επιχείρηση για την απομάκρυνση 25 οχημάτων, με περίπου 100 επιβαίνοντες από το λιμάνι στην περιοχή Πόρτο Βρώμη, στο οποίο είχαν φθάσει οι φλόγες, προχώρησε παράλληλα χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου. Πρόκειται για τουρίστες οι οποίοι άφησαν στην ακτή το οχήματά τους και νοίκιασαν σκάφη από το λιμάνι και κατά την επιστροφή τους είδαν τις φλόγες να πλησιάζουν στην περιοχή.
 Φωτο: imerazante.gr Βίντεο: ionianchannel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive