Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

13 νεκροί και 100 πλέον οι τραυματίες από το μακελειό -χτύπημα του ISIS- στη Βαρκελώνη Φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί - Καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση Πούτιν και Νετανιάχου

Αποτέλεσμα εικόνας για τραυματίες από το μακελειό στη Βαρκελώνη
Στους 100 ανέβασε πριν από λίγα λεπτά τον αριθμό των τραυματιών, ο υπουργός Εσωτερικών τη τοπικής κυβέρνησης της Καταλωνίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters. Ο ισπανός αξιωματούχος εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί....

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προέτρεψε σήμερα τον «πολιτισμένο κόσμο να πολεμήσει εναντίον της τρομοκρατίας» μετά την πολύνεκρη επίθεση στη Βαρκελώνη.
«Το Ισραήλ καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη (…)» επισήμανε ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης σε ένα δελτίο τύπου που εστάλη από το πρωθυπουργικό γραφείο.
«Το είδαμε εκ νέου σήμερα ότι η τρομοκρατία χτυπά παντού. Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να την πολεμήσει ενωμένος προκειμένου να τη νικήσει» υπογραμμίζεται.
Τέλος, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απηύθυνε σήμερα έκκληση στη διεθνή κοινότητα να «ενώσει τις προσπάθειές της» προκειμένου να πολεμήσει «χωρίς κανέναν συμβιβασμό εναντίον των δυνάμεων της τρομοκρατίας», μετά την επίθεση που στοίχισε την ζωή τουλάχιστον 13 ανθρώπων στη Βαρκελώνη.
«Αυτό που συνέβη επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ανάγκη όλες οι χώρες της διεθνούς κοινότητας να ενώσουν πραγματικά τις προσπάθειές τους σε μια μάχη χωρίς συμβιβασμούς εναντίον των δυνάμεων της τρομοκρατίας» τόνισε ο Πούτιν σε ένα συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον βασιλιάς της Ισπανίας.
Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους χαρακτήρισε την επίθεση «σκληρό και κυνικό έγκλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive