Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Οι 10 εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Οι πλάκες καθοδήγησης της Τζώρτζια!

Σχετική ανάρτηση: Συνέντευξη του Υπτγου (ε.α.) Ιωάννη Μπαλτζώη στο Geopolitics & Daily News!

Πριν μερικές ημέρες είχα τη χαρά και τη τιμή να αναρτήσω στο ιστολόγιο την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Υπτγου (ε.α.) Ιωάννη Μπαλτζώη. Στην απάντηση του κου Μπαλτζώη, όσον αφορά την ερώτησή μου:
«Χρωματιστές επαναστάσεις». Σε κάθε μία από αυτές, ανεξαρτήτως χώρας, υπάρχει και ένα πανό που γράφει: END OF THE GAME ή GAME OVER. Ποιοι κρύβονται κατά τη γνώμη σας πίσω από τις «χρωματιστές επαναστάσεις» και ποιος τελικά ο στόχος τους; κάποιοι από τους αναγνώστες εξέφρασαν τη δυσπιστία τους σχετικά με την άποψή του....
Θεωρώ υποχρέωση μου, να αναρτήσω ένα άρθρο-απάντηση του που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα και περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Οι πλάκες καθοδήγησης της Τζώρτζια!

Γράφει ο Ιωάννης Μπαλτζώης
Σε ένα από τους υψηλότερους λοφίσκους της Κομητείας του Έλμπερτ (ElbertCounty) , της Πολιτείας της Τζώρτζια, 140 ΚΜ ανατολικά της Ατλάντα, 72 ΚΜ από την πόλη Αθήνα και 14 ΚΜ βορείως του κέντρου του Έλμπερτ, στέκονται αγέρωχοι, μυστηριώδεις και εντυπωσιακές οι Πλάκες (πέτρες) Kαθοδήγησης της Τζώρτζια ,TheGeorgiaGuidestones, ή αλλιώς AmericanStonehenge. Είναι ένα παντελώς άγνωστο «μνημείο» για τους περισσότερους ανθρώπους, ακόμη και για τους Αμερικανούς, έχει όμως την σημασία του για κάποιους άλλους και ιδιαίτερα τα μέλη κάποιων μυστικών – μυστικιστικών οργανώσεων, που δεν θα αναπτύξουμε στο παρόν.
Το όλο μνημείο περιβάλλεται από μυστήριο και κανείς δεν γνωρίζει απόλυτα τι σημαίνει, ποιους εκπροσωπεί και ποιος ο σκοπός του. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τον Ιούνιο του 1979, κάποιος καλοντυμένος κύριος ονόματι R.C. Christian, που τελικά απεδείχθη ότι ήταν ψευδώνυμο), επισκέφτηκε την εταιρεία ElbertGraniteFinishingCompany και έδωσε την παραγγελία για ένα μνημείο, το οποίο όπως δήλωσε θα μεταφέρει ένα μήνυμα προς το ανθρώπινο γένος. Εξήγησε ότι εκπροσωπεί μία ομάδα ανθρώπων, η οποία επιδίωκε να προσφέρει οδηγίες (εντολές) προς την ανθρωπότητα δίδοντας τα ακριβή σχεδιαγράμματα και τις απαραίτητες οδηγίες. Έτσι στις 22 Μαρτίου 1980 το μνημείο αυτό στήθηκε στο προαναφερόμενο μέρος και ονομάσθηκε TheGeorgiaGuidestones, σύμφωνα με την επιγραφή στην οριζόντια πλάκα. Μάλιστα σύμφωνα με ερευνητές του παράξενου αυτού μνημείου, μέχρι σήμερα το μόνο που έχει αποκαλυφθεί είναι ότι αυτό έχει ανεγερθεί προς τιμήν και αναγνώριση του ThomasPaine, που πρώτος ενστερνίστηκε την απόκρυφη φιλοσοφία και είναι συγγραφέας του βιβλίου TheAgeofReason, όπου σκοπός του βιβλίου ήταν να καταστρέψει την Ιουδαική-Χριστιανική πίστη και αντιλήψεις, πάνω στις οποίες είχε ιδρυθεί το Αμερικανικό έθνος. Oι Πλάκες Καθοδήγησης της Τζώρτζια, αποτελούνται από έξη γρανιτένιες πλάκες, 6,1 μ. ύψος και βάρους 110 τόνων. Η μία πλάκα στέκεται στο κέντρο , τέσσερις ευρίσκονται ακτινωτά αυτής και η έκτη ευρίσκεται τοποθετημένη στην κορυφή αυτών, αστρολογικά προσανατολισμένη. Μια άλλη πλάκα είναι τοποθετημένη στο έδαφος, σε μικρή απόσταση από το μνημείο, παρέχοντας επεξηγήσεις και περιγραφή του μνημείου. Σε κάθε πλευρά κάθε πλάκας είναι γραμμένες ΔΕΚΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ή ΕΝΤΟΛΕΣ (προς την ανθρωπότητα) σε διαφορετική γλώσσα. Οι οκτώ γλώσσες που είναι γραμμένες οι οδηγίες είναι η Αγγλική, η Ισπανική, η Εβραϊκή, η Ρωσική, η Κινεζική, η Αραβική, Σουαχίλι και Χίντου. Στην οριζόντια πλάκα της οροφής υπάρχει ένα μήνυμα σε τέσσερις αρχαίες γλώσσες, στα Βαβυλωνιακά, στα αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Το μυστήριο με τις επιλεγείσες γλώσσες ακόμη δεν έχει εξηγηθεί, όπως π.χ. γιατί η Σουαχίλι είναι σπουδαιότερη από την Γερμανική ή την Γαλλική. Οι Δέκα οδηγίες-εντολές του μνημείου είναι οι παρακάτω:
1. Maintainhumanityunder 500,000,000 inperpetualbalancewithnature.
Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε διαρκή ισορροπία με την φύση.
2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.
Καθοδηγήστε την αναπαραγωγή με σοφία-βελτιώνοντας την υγεία και την ποικιλία.
3. Unite humanity with a living new language.
Συνενώστε την ανθρωπότητα με μία ζώσα νέα γλώσσα.
4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.
Κυβερνήστε με πάθος, πίστη, παράδοση και όλα τα πράγματα με καλόβουλη διάθεση.
5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δικαστήρια.
6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνώνται από μόνα τους στο εσωτερικό τους, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές από ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
7. Avoid petty laws and useless officials.
Αποφύγετε τους τιποτένιους νόμους και τους άχρηστους αξιωματούχους.
8. Balance personal rights with social duties.
Ισορροπείστε τα ατομικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.
Εκτιμείστε )Βραβεύστε) την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
10.Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature.
Μην είστε καρκίνος της γης,αφήστε χώρο στη φύση, αφήστε χώρο στη φύση.
Πολλοί Αμερικανοί ερευνητές προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν τις δέκα οδηγίες – εντολές και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό χωρίς να έχουμε ταύτιση απόψεων. Όλοι όμως συμφωνούν ότι η σημασία του μηνύματος που κρύβεται πίσω από το AmericanStonehenge είναι πολύ σημαντική, γιατί πίσω από αυτό ευρίσκεται μια κεκαλυμμένη ομάδα ανθρώπων που σκοπό έχει:
Α. Την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Β. Την προώθηση και προαγωγή της οικολογίας.
Γ. Την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Δ. Την προώθηση μιας νέας πνευματικότητας.
Η Γιόκο Όνο, η χήρα του Τζων Λένον, εξήρε το εγχάρακτο μήνυμα ως «πρόκληση για ορθολογική σκέψη», ενώ οι επικριτές έχουν ονομάσει το μήνυμα, ως «Οι Εντολές του Αντίχριστου», ενώ άλλοι όπως ο ακτιβιστής MarkDice, ζήτησε να «καταστραφούν οι πλάκες αυτές σε εκατομμύρια τεμάχια, διότι είναι ένα βαθύ σατανικό σχέδιο και ότι ο RCChristian, ανήκει στην ¨Luciferiansecretsociety¨ (Λουσιφεριανή Μυστική Κοινότητα) που έχει σχέση με την Νέα Τάξη Πραγμάτων ( NewWorldOrder)».
Φυσικά οι Πλάκες Καθοδήγησης της Τζώρτζια έγιναν το αγαπημένο αντικείμενο εξερεύνησης και άλλων οπαδών των θεωριών συνομωσίας, όπως ο σπουδαίος δημοσιογράφος AlexJones, όπου σε ένα ντοκιμαντέρ του, το 2008, το «EndgameElitesBlueprintForGlobalEnslavement‘» (Το Τέλος του Παιχνιδιού: Το Προσχέδιο της Ελίτ για την Παγκόσμια Υποδούλωση) που παρουσίασε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «το μήνυμα (οι Εντολές) των μυστηριωδών Πλακών Καθοδήγησης της Τζώρτζια, εκτιμάται ότι δημιουργήθηκε από εκπροσώπους μιας μυστικής κοινότητα, η οποία ονομάζεται RosicrucianOrder ή Rosicrucians, οι οποίοι έχουν σκοπό την παγκόσμια θρησκεία, Παγκόσμια Δικαστήρια και τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού να κυμαίνονται πέριξ του αριθμού των 500 εκατ. ανθρώπων. Οι Πλάκες συμπερασματικά αναφέρονται στο ανθρώπινο γένος, ως ο καρκίνος της γης και θα πρέπει να θανατωθεί το μεγαλύτερο ποσοστό του (culled είναι ο όρος στα Αγγλικά, που χρησιμοποιείται), ώστε να διατηρείται η ισορροπία με την φύση».Έτσι κατέληγε το ντοκιμαντέρ του AlexJones πριν τρία χρόνια και εδώ να επισημάνουμε τον όρο EndoftheGame, που βλέπουμε στις ¨επαναστάσεις¨ στην Β. Αφρική. Τυχαίο? Ακόμη ο ερευνητής VanSmith ισχυρίζεται ότι οι αναλογίες των Πλακών εμπεριέχουν απόκρυφα αριθμητικά μηνύματα και συνδέονται άμεσα με τις αναλογίες του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, το BurjKhalifa, στο Ντουμπάι. Ο Smith παρουσιάζει αποδείξεις, που αποδεικνύουν ότι η ημέρα των εγκαινίων του Πύργου BurjKhalifa , ο θάνατος του Εμίρη του Ντουμπάι SheikMaktoumbinRashidalMaktoum και το ακριβές ύψος του BurjKhalifa έχουν απόλυτη αρμονική σχέση και συνάγονται κατευθείαν από τις αναλογίες των γρανιτένιων πλακών της Τζώρτζια!!! Τέλος να αναφέρουμε ότι πολλές φορές το μνημείο έγινε αντικείμενο βανδαλισμού με μπογιές από ακτιβιστές, όπως π.χ το 2008 που Αμερικανοί ακτιβιστές έγραψαν με μπογιά το σύνθημα «Θάνατος στην Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων».
Οι θεωρίες συνομωσίες είναι πολύ δύσκολο θέμα για τους ερευνητές που θα ήθελαν να ασχοληθούν με αυτές, για διαφόρους λόγους:
Πρώτον είναι δύσκολο να συλλέξεις πρωτογενείς πληροφορίες, αξιόπιστες και σοβαρές.
Δεύτερον η ενασχόληση εγκυμονεί κινδύνους για τον ασχολούμενο.
Τρίτον και σημαντικό θα υπάρξει πάντα μια μερίδα αναγνωστών, που θα απορρίψει, θα δυσπιστήσει, θα χλευάσει και γενικά που θα αρνείται με κάθε τρόπο να δεχτεί αυτό, που είναι εκτός των περιχαρακωμένων ορίων γνώσεων και αντιλήψεων των (στενόμυαλοι σε αντιπαραβολή με το ανοιχτόμυαλοι).
Σε αυτό οφείλεται και η άποψη που επικρατεί για ορισμένους που ασχολούνται με τον τομέα αυτό, καθόσον πολλοί εξ αυτών ευθύνονται ευθέως για την αντίληψη αυτή, με τις υπερβολές και τα αναπόδεικτα γεγονότα που παρουσιάζουν. Εδώ στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε γεγονότα, μαρτυρίες, φωτογραφίες. Δεν έχουμε ομολογίες ιθυνόντων, υπευθύνων και γενικά αυτών που αναλαμβάνουν την ευθύνη, όπως σε περιπτώσεις τρομοκρατικών οργανώσεων, επαναστατικών κινημάτων κλπ και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε? Άρα συνάγουμε προφανή και λογικοφανή συμπεράσματα.
Έτσι λοιπόν με αφορμή την συνέντευξή μου στο Geopolitics & Dailynews και την αναφορά μου στον αριθμό 500 εκατ. συνολικά, σύμφωνα με τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προσπάθησα στο παρόν να παρουσιάσω τα στοιχεία που γνώριζα, ώστε να αιτιολογηθεί η προηγούμενη αναφορά μου. Θέλω ακόμη να τονίσω ότι αυτά είναι ακόμη (ευτυχώς) σχέδια ομάδων ανθρώπων με δύναμη, γνώση και πλούτο.
Είναι δηλαδή ασκήσεις επί χάρτου όπως λέμε στον Στρατό, αν και πολλά άλλα σχέδιά των έχουν τεθεί σε εφαρμογή και τα βλέπουμε ήδη να υλοποιούνται, όπως π.χ. τα σχέδια των στην Β. Αφρική και την Μ. Ανατολή. Ακόμη να αναφέρω για γνώση των μη γνωριζόντων, ότι όλα τα υφιστάμενα από τον καιρό της ειρήνης σχέδια επιχειρήσεων, που προϋπάρχουν σε όλους τους Στρατούς του κόσμου, για κάθε πιθανή περίπτωση στρατιωτικών ενεργειών από τον αντίπαλο, ισχύουν για την προετοιμασία του Στρατού και μέχρι να αρχίσει ο πόλεμος. Με την έναρξη των επιχειρήσεων, δηλαδή με την πρώτη σφαίρα που θα πέσει, αρχίζει αμέσως η αναθεώρηση αυτών, η δημιουργία νέων τοιούτων, καθόσον νέα δεδομένα παρουσιάζονται, για την επίτευξη της αποστολή μας. Έτσι εκτιμώ ότι κάτι παρόμοιο υπάρχει και στην περίπτωση των Πλακών. Αυτός είναι ο σχεδιασμός των Παγκοσμιοποιητών και φυσικά αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι γιατί τα κοινοποιούν. Η μόνη εξήγηση είναι γιατί δεν τους νοιάζει, καθόσον αισθάνονται σίγουροι και βέβαιοι. Θα συνιστούσα σε όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει πέρα από τα συνήθη, που μας σερβίρονται από τα Ελληνικά ΜΜΕ, να διαβάσει για τον SergeMonast, (1945 – 1996) από το Κεμπέκ του Καναδά, δημοσιογράφο ερευνητή, ποιητή και πατέρα των θεωριών συνομωσίας. Είναι γνωστός για το αγγλόφωνο βιβλίο του (δεν νομίζω να έχει εκδοθεί και σε άλλες χώρες), το ProjectBlueBeam (NASA), για τις σπουδαίες έρευνές του για τις Μασονικές θεωρίες συνομωσίας και για την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Εκπληκτικό είναι και το βιβλίο του «Les Protocoles de Toronto (6.6.6)». Εκεί θα διαβάσει πράγματα που θα τρίβει τα μάτια του και οι Πλάκες της Τζώρτζια θα του φαίνονται όχι μόνο απόλυτα πιστευτές, αλλά ένα απλό παιχνιδάκι. Βέβαια το τέλος του θα το φαντάζεσθε. Ξαφνικός θάνατος από «καρδιακή προσβολή» στα 51 του χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας και αφού είχε περάσει το προηγούμενο βράδυ στο Αστυνομικό τμήμα, για διευκρινήσεις!!!! Θα ήθελα ακόμη να αναφερθώ και στον μεγάλο Κινέζο Σουν Τσου («Αφέντης Σουν») ένας τιμητικός τίτλος που παραχωρήθηκε στον Σουν Βου (544 π.Χ. – 496 π.Χ.), τον συγγραφέα της Τέχνης του Πολέμου, ενός αρχαίου κινεζικού βιβλίου στρατιωτικής στρατηγικής με τεράστια επιρροή. Ένας από τους κυριότερους κανόνες πολέμου της στρατιωτικής στρατηγικής είναι ο εξής: «Αν ο εχθρός γνώριζε τι επρόκειτο να κάνει ο εχθρός, τότε ο εχθρός θα νικούσε τον εχθρό». Ε λοιπόν εδώ γνωρίζουμε τι πρόκειται να κάνει ο εχθρός, αν είναι (ο σχεδιασμός) αληθής. Οι παγκοσμιοποιητές εδώ παραβιάζουν την βασική αρχή της στρατιωτικής στρατηγικής, παρέχοντας μας μερική γνώση των σχεδίων των σκόπιμα και αυτό δεν είναι καλό. Πάντως η γνώση είναι δύναμη και όσοι περισσότεροι γίνονται μύστες κρυμμένων σχεδίων, μυστικών οργανώσεων κλπ τόσο το καλύτερο για την ανθρωπότητα και τόσο το χειρότερο για αυτούς. Θεωρώ δε ότι TheGeorgiaGuidestonesκαι το μήνυμα που εκπέμπει δεν είναι ένα κακόγουστο αστείο γραφικών ανθρώπων, που ξόδεψαν μια σεβαστή περιουσία (να αγοράσουν γη και να στήσουν ένα μνημείο 110 τόνων) για να κάνουν πλάκα. Εκπέμπει τα μηνύματά του, έστω και αν ορισμένα από αυτά είναι τρομακτικά για την ανθρωπότητα και κάπου αποβλέπει. Ναι, δεν τηρεί την βασική αρχή της στρατηγικής (της νη αποκάλυψης των σχεδίων μας) , όχι βέβαια από παράλειψη ή βλακεία, αλλά από κάτι άλλο που εμένα με ανησυχεί ιδιαίτερα. Και να τελειώσω με κάτι εύθυμο που είδα πρόσφατα γραμμένο σε μια μεγάλη ταμπέλα που ήταν ανηρτημένη στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος στο μαρτυρικό Δίστομο και μας αφορά όλους με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας. Το πλακάτ έγραφε με τεράστια γράμματα:
«ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΡΚΑΛΑΝ ΟΙ ΓΙΔΕΣ», χωρίς να ερμηνεύσω το ρήμα για τις γίδες. Όσοι είμαστε από χωριό το καταλαβαίνουμε.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.
  • Gary Jones (18 May 2005). «The Georgia Guidestones: tourist attraction or cult message?». The Elberton Star.
  • Serge Monast : Project Blue Beam (NASA)
  • Serge Monast Les Protocoles de Toronto (6.6.6),
  • Fanthorpe, R. Lionel (2005). Mysteries and Secrets of the Templars. Toronto: Dundurn Group. p. 180. ISBN 1-55002-557-0.
  • Moran, Mark McGuire; Sceurman, Mark (2004). Weird U.S.. Barnes & Noble Publishing. p. 193. ISBN 0-7607-5043-2.
  • Schemmel, William (2006). Georgia Off the Beaten Path. Globe Pequot. p. 206. ISBN 0-7627-4199-6.
  • Sullivan, Randall (May 2009). «American Stonehenge: Monumental Instructions for the Post-Apocalypse». Wired (Condé Nast) 17 (5). ISSN 1059-1028. Retrieved 19 April 2009.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive