Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Έκτακτη είδηση – Αυτό είναι το «τέρας» που βίαζε επί 4 χρόνια τα ανήλικα παιδιά της


Φρίκη από την υπόθεση παιδεραστίας στη Θεσσαλονίκη – Μία μητέρα και ο πρώην σύντροφός της φέρονται να βίαζαν επί τέσσερα χρόνια τα ίδια της παιδιά 

– Στην πρωτοφανή υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο εμπλέκονται πέντε άτομα επιπλέον – Στη δημοσιότητα τα στοχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τους....

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, τόσο της μητέρας δύο ανήλικων αγοριών, η οποία φέρεται να κακοποιούσε σ#ξουαλικά τα δύο αδέρφια και παιδιά της, όσο και τεσσάρων ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
1ος) ΤΣΙΖΙΡΟΓΛΟΥ Μηνά του Δημητρίου
viasmos
2ος) ΜΙΧΑΛΑ Αγγελική – Δέσποινα του Ιωάννη
viasmos2
3ος) ΚΟΤΑΤΖΗ Ηλία του Χρήστου
viasmos4
4ος) ΠΕΪΝΑΛΗ Διονύσιο του Νικολάου
viasmos6
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 20-10-2017, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
Το χρονικό της φρίκης
Φεβρουάριος 2016: Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού, ασέλγειας και κακοποίησης σε βάρος δύο αδερφών, ηλικίας 11 και 9 ετών. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αδέρφια, τουλάχιστον από το έτος 2011 έως τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σ#ξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από τη μητέρα τους, όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 37χρονης μητέραςτων ανήλικων, του 44χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενός 42χρονου, ήδη κρατούμενου σε Κατάστημα Κράτησης και τεσσάρων ακόμη ατόμων για τα -κατά περίσταση- αδικήματα του «Βιασμού», της «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των δώδεκα ετών», της «Ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «Παράνομης βίας» και του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στις (12/02/2016) στο σπίτι του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, αδιευκρίνιστης λευκής σκόνης και ναρκωτικών δισκίων.
Οι δύο ανήλικοι φιλοξενούνται από τον Ιούνιο του 2015 σε οικοτροφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive