Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η ...ΧΑΡΗ του (αναρχοάπλυτου) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 'NEW YORK TIMES'!!! (ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ παιδιά η συνέντευξη, στήν ...ΠΡΕΣΒΕΙΑ;)

[ΑΠΟ πότε η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ" (...) εφημερίδα, προβάλλει τόσο έντονα τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ των Αθηνών; Δεν είναι εξαιρετικώς ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;; "ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

"Μεγαλεία" στην… πρεσβεία για τον κραγμένο παρακρατικό Ρουβίκωνα και τα υπόλοιπα παρακρατικά γκρουπούσκουλα των συριζο-ψεκασμένων, αφού τους έκανε αφιέρωμα – και μάλιστα εξαιρετικά 'αβανταδόρικο'... - η ναυαρχίδα του αμερικανικού κατεστημένου, η 'New York Times'!

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχικοι μολοτοφ

Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχικοι μολοτοφ

Το σχετικό ρεπορτάζ περιλαμβάνει τα πάντα! Από συνάντηση με εκπροσώπους των «αναρχικών» (η οποία προφανώς έγινε στην πρεσβεία…), μέχρι εγκωμιαστικά σχόλια της αμερικανικής φυλλαδο-ναυαρχίδος για την παρακρατική δράση τους. 

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ: «Οι αναρχικοί γεμίζουν το κενό των υπηρεσιών, παραβιάζοντας την ελληνική διακυβέρνηση», αλλά και ο πρόλογος: «Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά οι αναρχικοί της Ελλάδος οργανώνονται όπως ποτέ άλλοτε»...

Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχικοι μολοτοφ

Εν συνεχεία, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις καταλήψεις κτιρίων (!) για την φιλοξενία «προσφύγων», με τα εξής εγκωμιαστικά:

«Μέσα στα χρόνια της πολιτικής λιτότητος και της προσφυγικής κρίσεως, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται με λιγότερους πόρους, δίνοντας στους πολίτες ακόμη πιο λίγα. Πολλοί έχουν χάσει την πίστη τους. 
 
Κάποιοι που ποτέ δεν είχαν πίστη από την αρχή παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους»! Παράλληλα, τονίζεται ότι «από το 2008 έχουν δημιουργηθεί περίπου 250 αυτοδιαχειριζόμενα κοινωνικά κέντρα (!) σε όλη την χώρα, χρηματοδοτούμενα από ιδιωτικές δωρεές και έσοδα από συναυλίες, εκθέσεις και μπαρ, τα περισσότερα από τα οποία είναι ανοικτά στο κοινό.

Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχικοι μολοτοφ

Ορισμένοι ακτιβιστές (;;;) έχουν επικεντρωθεί σε ζητήματα φαγητού και φαρμάκων, καθώς η φτώχεια έχει επιδεινωθεί και οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν καταρρεύσει. 
Τους τελευταίους μήνες, οι αναρχικοί και ομάδες της Αριστεράς στεγάζουν πρόσφυγες. 

Περίπου 3.000 από αυτούς ζουν σε 15 εγκαταλελειμμένα κτίρια που κατέλαβαν (!) αναρχικοί στην πρωτεύουσα», ενώ οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι οι παρακρατικοί έχουν τον λαό… μαζί τους: «το κίνημα εξακολουθεί να είναι ανεκτό σε μεγάλο βαθμό από το ευρύ κοινό αντικατοπτρίζοντας μια βαθιά δυσπιστία στην εξουσία, η οποία έχει καταρρεύσει λόγω της λιτότητος».

Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχικοι μολοτοφ

Εις ότι αφορά το «πολιτικό περίπτερο», όπως το αποκαλούν, οι Αμερικανοί γράφουν παραμύθια – για να εντυπωσιάσουν το κοινό τους - ότι οι πράκτορές τους: «διανέμουν τρόφιμα, φάρμακα και πωλούν λογοτεχνία περί αναρχίας».

Το ρεπορτάζ τελειώνει με Ρουβίκωνα, εκ μέρους του οποίου μιλάει κάποιος ονόματι Σπύρος Δαπέργολας, με το πολύ ...αμερικάνικο επάγγελμα του «graphic designer», ο οποίος διαψεύδει την φήμη, ότι οι παρακρατικοί θα ιδρύσουν… κόμμα. 
 
Εμ, πώς να ιδρύσουν κόμμα, εφόσον έχουν ήδη… δύο κόμματα: τον ΣΥΡΙΖΑ και – εναλλακτικά - τους ΑΝΕΛ;

Άξιος ο μισθός τους!


[Πηγή: ιστολόγιο 'πασπαρτού']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive