Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Βρε μήπως είμαστε -λέω εγω τώρα- ΖΩΑ με τόσο λίπος; Νέα Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ - 7κομματική βουλή


Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας δείχνει μια ακόμη δημοσκόπηση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φλερτάρει με την αυτοδυναμία σε περίπτωση που έχουμε σύντομα εκλογές. Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας...
14,6 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis.
Η δημοσκόπηση του έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36.9% στην εκτίμηση ψήφου έναντι 22,3% του ΣΥΡΙΖΑ. ενώ σχηματίζεται επτακομματική Βουλή.
Ειδικότερα. η ΝΔ συγκεντρώνει 36,9% ο ΣΥΡΙΖΑ 22,3%. Τρίτο κόμμα η ΧΑ με 8% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,2%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 7%, Ενωση Κεντρώων 3,2%, ΑΝΕΛ 3%, Ποτάμι 2,5%, ΛΑΕ 2,2%, Πλεύση Ελευθερίας 2,2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,6%. «άλλο» επιλέγει το 3,9%






Σε ό.τι αφορά την πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει προβάδισμα 10.2% συγκεντρώνοντας το 25,8% έναντι 15,6% του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα:

Πρόθεση ψήφου
ΝΔ: 25,8
ΣΥΡΙΖΑ: 15,6
Χρυσή Αυγή: 5,6%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 4,9%
ΚΚΕ: 5%
Ενωση Κεντρώων: 2,3%
ΑΝΕΛ: 2,1%
Ποτάμι: 1,7%
Λαϊκή Ενότητα: 1,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 1,5%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,1%







Παράλληλα, προβάδισμα καταγράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός συγκεντρώνοντας το 26% με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκεντρώνει μόλις 13%.

1 σχόλιο:

  1. Δημοσκοπήσεις εἰς τὴν Ἑλλάδα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    Τὲ λεγόμενα "ἀποτελέσματα δημοσοπήσεως" δὲν εἶναι παρὰ διαχείρησις ἐντολῶν διὰ τῆς ὁποίας οἱ ψηφοφόροι κατευθύνονται πρὸς τὸ τὶ νὰ ψηφίσουν.
    Ἐντολοδότης βεβαίως, ἡ ἐξ-ουσία!.
    Μὲ ἄλλα λόγια πρόκειται περὶ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive