Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Γαλλία: ΚΑΙ οι ... "βυζάκια εξω λοιπόν'" Κατά της Λεπέν. ΟΛΑ τα νούμερα στην πιάτσα. "Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφότητα" από τις Femen

Γαλλία: "Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφότητα" από τις Femen
Για άλλη μία φορά έστρεψαν τα βλέμματα επάνω τους.  Ξαναχτύπησαν οι φεμινίστριες Femen στη Γαλλία, κάτι που είχανε κάνει και στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών πριν από δύο βδομάδες.  Αυτή τη φορά οι Femen..
διαμαρτυρήθηκαν μπροστά σε εκλογικό τμήμα στη βόρεια πόλη Henin-Beaumont, φωνάζοντας συνθήματα κατά της υποψήφιας Μαρίν Λεπέν και κατά του φασισμού.  Οι διαμαρτυρόμενες ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφία στα social media, όπου απεικονίζονται να κρατάνε πανό τα οποία έγραφαν:  "Μαρίν στην εξουσία, Μαριάννα στην απελπισία". Η Μαριάννα (Marianne) για τις Γαλλίδες φεμινίστριες αντιπροσωπεύει το τρίπτυχο "Ελευθερία - Ισότητα - Αδελφότητα", κατεξοχήν σύνθημα των απανταχού νεοταξιτών. Έτσι και οι Femen διαμαρτυρόμενες προς την Μαρίν Λεπέν έκαναν τον παραπάνω παραλληλισμό.
Μία εξ αυτών λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη από τις αρχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive