Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Από υπουργός Τουρισμού ξενοδόχος – Ποιο ξενοδοχείο εκμίσθωσε - Πόσα έδωσε

Στην απόφαση να εγκρίνει την προσφορά του πρώην Υπουργού, Άρη Σπηλιωτόπουλου, για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενοδοχείου Δημητσάνας, κατέληξε την περασμένη Παρασκευή, το Δημοτικό Συμβούλιο της Γορτυνίας, το οποίο συνεδρίασε μία μέρα μετά την αξιολόγηση των προσφορών – προτάσεων από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου....
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία», ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε προσφορά που προβλέπει ενοίκιο 1.900 ευρώ το μήνα και η επένδυση που θα γίνει στο Δημοτικό Ξενοδοχείο Δημητσάνας, θα φτάσει το 1.000.000 ευρώ!
Οι τέσσερις προτάσεις – προσφορές όπως είχαν παρουσιαστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση:
-Σπηλιωτόπουλος Άρης, ο οποίος ως στόχο της πρότασης παρουσίασε την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με υψηλό κόστος επένδυσης, που δεν θα επηρεάσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις.
-Ανδρέας Βλάσης για την πρόταση του κ. Μαντά Χρήστου, η οποία κύρια χαρακτηριστικά έχει τον σύντομο χρόνο λειτουργίας του ξενοδοχείου και το υψηλότερο μίσθωμα και την επαγγελματική εμπειρία της εταιρείας «ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ».
-Κολιόπουλος Τίτος, για την εταιρεία «Πυξίδα», παρουσίασε ως σημαντικό πλεονέκτημα της πρότασης την επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού και στόχο προσέλκυση τουριστών από το εξωτερικό, με εμπειρία στην προώθηση και επεσήμανε την ζημιογόνο κατάσταση που δημιουργεί η παράταση της μη λειτουργίας του ξενοδοχείου.
-Μπακογιαννάκης Τάκης, εξέφρασε την άποψη ότι οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν σαν βάση τη βιωσιμότητα της επιχείρησης με δεδομένη τη δυναμικότητα των 30 δωματίων του ξενοδοχείου, την αξιοποίηση του συνεδριακού τουρισμού που απαιτεί συμπληρωματική δυναμικότητα για εξασφάλιση 100 τουλάχιστον δωματίων και δήλωσε ότι πρότασή του συμφωνεί με τους όρους της διακήρυξης και ως βασικό κριτήριο επιλογής της προτάσσει την επαγγελματική εμπειρία στην περιοχή.
ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive