Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Για πέμπτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος. Δεκάδες οπαδοί στο νοσοκομείο

Για πέμπτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος
Για πέμπτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς στον τελικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο και σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη, νίκησε 2-1 την ΑΕΚ...

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 24' με τον Μπίσεβαρ, η Ένωση ισοφάρισε στο 26'  και ο Ενρίκε στο 81' έδωσε τη νίκη και το τρόπαιο. Είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ νικά την ΑΕΚ σε έναν τελικό. Ο Μπίσεσβαρ είναι ο παίκτης που αναδείχθηκε MVP του τελικού.
Capture
Ένας τελικός που σημαδεύτηκε από τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ με τους οπαδούς των δύο ομάδων πετούν καθίσματα και να χρησιμοποιούν αιχμηρά αντικείμενα.
Ένα άτομο νοσηλεύεται με τραύματα στο θώρακα, αλλά εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο του Βόλου. Συνολικά, έντεκα άτομα διακομίσθηκαν, αλλά μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, τα δέκα από αυτά αποχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Ένας ακόμη φίλαθλος τραυματίστηκε κατά την έξοδο του από το γήπεδο όταν έπεσε πάνω σε τζαμαρία.
IMG_20170506_225558_resized_20170506_111002265

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive