Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της Μαίρης Τσώνη. «Διαπίστωσα ότι υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων»

Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της Μαίρης Τσώνης
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαίρη Τσώνη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ακόμη οι συνθήκες θανάτους της νεαρής ηθοποιού που πρωταγωνίστησε στον «Κυνόδοντα» παραμένουν...
αδιευκρίνιστες. Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της νεαρής ηθοποιού, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
«Πράγματι διενήργησα τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης ηθοποιού, διαπίστωσα ότι δεν έφερε εξωτερικά κακώσεις και πρόσθετα διαπίστωσα ότι υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων», ανέφερε ο κ. Καρακούκης.
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και ότι οι τοξικολογικές και ιστολογικές θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive