Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανακοινώνουν παγκόσμια κυβέρνηση από τον Πειραιά. Καταφθάνει αύριο στην Ελλάδα και θα πάει σε όλον τον πλανήτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανακοινώνουν παγκόσμια κυβέρνηση από τον Πειραιά
–Τι λέει η κυβέρνηση  Ειρήνη με δικαιοσύνη, κατάργηση όλων των πυρηνικών όπλων, αλληλεγγύη με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, απελευθέρωση πόρων από τις στρατιωτικές δαπάνες για την εξάλειψη της φτώχειας και την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής...

Αυτά είναι τα βασικά αιτήματα του νέου παγκόσμιου ταξιδιού του Πλοίου της Ειρήνης (Peace Boat), το οποίο ξεκίνησε στις 12 Απριλίου 2017 από τη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, επισκεπτόμενο διαδοχικά τη Σιγκαπούρη (21 Απριλίου), την Ταϊλάνδη (23 Απριλίου), τη Σρι Λάνκα (27 Απριλίου), προκειμένου να διαφημίσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης την Ατζέντα 2030 και την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα προκύψει από αυτήν.
Πρώτο λιμάνι της Μεσογείου που θα επισκεφθεί το Πλοίο της Ειρήνης είναι αυτό του Πειραιά, αύριο στις 10 Μαΐου 2017, γεγονός που δημοσιεύει μετά διθυράμβων η κυβερνητική εφημερίδα «Αυγή».
Η αρχή λοιπόν θα γίνει στην Ελλάδα, της οποία το κράτος χαρακτηρίζεται αυτή την στιγμή ως το πιο θετικά προσκείμενο στις… «πράσινες» μεταρρυθμίσεις των παγκοσμιοποιητών.
Θα συνεχίσει προς Κάλιαρι (13 Μαΐου), Βαλένθια (15 Μαΐου) και Πόρτο (18 Μαΐου). Μετά την Μεσόγειο, σειρά έχουν η βόρεια Γαλλία και βόρεια Ευρώπη, με σημαντικό σταθμό το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας (9 Ιουνίου), από όπου θα κατευθυνθεί προς Βερμούδες, Βενεζουέλα, Παναμά, Νικαράγουα, Ελ Σαλβαδόρ, ΗΠΑ, με κατάληξη το Κόμπε της Ιαπωνίας (26 Ιουλίου).
Όπως μεταδίδεται, οι επιβαίνοντες στο Πλοίο ονομάζονται «φίλοι της ειρήνης» και φυσικά ανακοινώνουν στην ουσία την ανάγκη παγκόσμιας κυβέρνησης για να διαχειριστεί «εν ειρήνη» την «κρίση» στον πλανήτη.
Υπερβαίνουν τους 1.200, προερχόμενοι κυρίως από την Ιαπωνία, αλλά και από άλλες χώρες της Ασίας, καθώς και της Λ. Αμερικής. Επιβαίνουν ακόμη μουσικά γκρουπ και καλλιτεχνικές ομάδες, που δίνουν παραστάσεις σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου να δώσουν χαρούμενη νότα στην εξάπλωση της «πράσινης» προπαγάνδας για μία «ειρήνη» χωρίς αντίπαλο δέος και φυσικά χωρίς διαφορετικές απόψεις από την επικρατούσα.
Το σύνολο των εκδηλώσεων επί του πλοίου και στα λιμάνια που θα επισκεφθεί είναι αφιερωμένο στην διεκδίκηση των 17 Στόχων των Ηνωμένων Εθνών για την Βιώσιμη Ανάπτυξη, τους οποίους είδατε αναλυτικά στο παραπάνω βίντεο.
Την μηδενική φτώχεια και το τέλος στην πείνα επιδιώκουν να πετύχουν μέσω της εξίσωσης όλων των ανθρώπων προς τα κατά και την παροχή ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, προκειμένου όλοι να ζουν υπό πλήρη κρατική εξάρτηση.
Υγεία για όλους με τους αμφιβόλου ποιότητας εμβολιασμούς, ολοήμερη εκπαίδευση από ηλικία 4 ετών, γυναικοποίηση της κοινωνίας, ισότητα προς τα κάτω κτλ.
Επιπλέον επιβάλλεται η βιώσιμη χρήση των θαλασσίων και χερσαίων οικοσυστημάτων και δασών.
Σε αυτήν εντάσσονται και οι περιβόητοι δασικοί χάρτες, θέμα το  οποίο έχει αναδείξει το el.gr και μέσω των οποίων επιχειρείται η απαγόρευση της όποιας ανθρώπινης δραστηριότητας σε περιοχές που κανονικά ανήκουν σε πολίτες.
Η κυβέρνηση φυσικά επικροτεί την προώθηση της «πράσινης» βιώσιμης ανάπτυξης και μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε:
«Θεωρώ ότι οι δασικοί χάρτες είναι μια μεταρρύθμιση, ίσως η μεγαλύτερη που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα»!
Επεσήμανε δε πως η διαδικασία με τους δασικούς χάρτες τρέχει με καλούς ρυθμούς με βάση βέβαια το προσωπικό που υπάρχει. «Πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των θεσμών, καθώς οι Ευρωπαίοι τα χρήματα για τους δασικούς χάρτες τα έχουν δώσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι επιφυλακτικοί ακόμα και για μια ολιγοήμερη παράταση, γιατί έχουν χρηματοδοτήσει σημαντικά μεταρρυθμιστικά έργα για την κοινωνία και τα οποία είχαν κολλήσει για δεκάδες χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ενδεχόμενα οι κυβερνώντες να σπεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να καλωσορίσουν το «Πλοίο της Ειρήνης», έτσι ώστε να κερδίσουν ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη των δανειστών, οι οποίοι έχουν θέσει ως όρο την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 στην Ελλάδα μέσω των Μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive