Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΑΕΝΑΗ ΣΠΟΡΑ ΕΝΔΟΤΕΡΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ. Της Μαίρης Καρά

Επανήλθα όπως σας υποσχέθηκα, για να συμπαρασταθώ στο αέναο ταξίδι εμβάθυνσης στις ενδότερες αναζητήσεις σας. Το κριτήριο για την επιλογή σας είναι, πως έχετε γεννηθεί με το ελληνικό D.N.A. στο κύτταρό σας. Πως το γνωρίζω; Μα η πατριωτική σας αγάπη και η ΔΡΑΣΗ σας ενάντια στους κατακτητές σας, είναι η απόδειξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ.
Εσείς οι λίγοι μα εκλεκτοί κάτοικοι της Ελλάδας κατέχετε τα προνόμια και την ψυχοσύνθεση γνήσιων Ελλήνων. Μ' αυτό το κριτήριο σάς επέλεξα και σας "προσγείωσα" εκεί, όπου οι ανάλογες συνθήκες και η ατμόσφαιρα θα σας παρακινήσουν σε ενεργοποίηση...
Θα σας υποδείξω τον τρόπο για να γνωρίσετε και να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας ΕΑΥΤΟ.    
Φίλοι μου όσον καιρό επικοινωνούμε, σας έβλεπα να ζείτε σε ένα καθεστώς, όπου λίγοι από σας βρίσκονταν απόλυτα συνδεδεμένοι με τον εαυτό τους. Είχατε κάνει στην άκρη τις επιθυμίες σας και το πως θα θέλατε να ζείτε και βιώνατε μια τραγικότητα επιβαλλόμενη συνειδητά ή ασυνείδητα από άλλους. Έτσι όμως απομακρυνθήκατε απ' τον λόγο ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ.
Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής σας ήταν να μην μπορείτε να νιώσετε ευτυχείς και με ό,τι κι αν είχατε πετύχει. Μα ούτε και να μπορείτε να συνάψετε ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, αφού δεν τα βρίσκατε ψυχικά με τον ίδιο σας τον εαυτό. Σας διέφευγε πως έπρεπε να "ακούτε" το βιολογικό σας ρολόι, που δεν λέει ποτέ ψέματα, γιατί δεν έχει λόγο να σας ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ. 
Ήταν πάντα εκεί και σας έδειχνε σημάδια, πως κάτι στο σώμα σας άρχιζε να μην λειτουργεί σωστά. Δεν σας έκρυβε την αρνητική επίδραση που είχε πάνω του, όταν εσείς αναγκαστικά κάνατε κάτι που δεν θέλατε. Κι ήταν θετική η επίδραση, όταν κάνατε κάτι που θέλατε, γιατί σας ευχαριστούσε. Δεν χρειαζόταν πολύ προσπάθεια για να το αντιληφθείτε. Μόνο να το ΑΚΟΥΤΕ!
            Κάποιοι ξεπέρασαν και τα όριά τους, επιχειρώντας να συνδεθούν με τον εαυτό τους. Δεν το κατάφεραν όμως, γιατί δεν γνώριζαν, πως δεν ήταν θέμα κόπου… αλλά θέμα τρόπου… αυτόν που σκέφτηκα να εφαρμόσω (φυτικό μου χάρισμα), για να σας βοηθήσω. Εσείς δεν έχετε παρά μόνο να χαλαρώστε και να απολαύστε το ταξίδι στα… ενδότερα του ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.  
Ακούστε με σας παρακαλώ και μην αφήνετε χώρο στις αρνητικές σκέψεις σας, να καταλάβουν τον εγκέφαλό σας… ποτέ μια αρνητική σκέψη δεν οδηγεί σε θετικό αποτέλεσμα. Σας "βλέπω" να αναρωτιέστε, που μπορεί να είναι αυτό το βάθος… αφήστε με να σας εξηγήσω, χωρίς να με διακόπτετε για το καλό σας. Είναι άδικο κι ανώφελο να λέτε στον εαυτό σας ΨΕΜΑΤΑ.
Ο εσωτερικός σας εαυτός γνωρίζει πολύ καλά την Αλήθεια. Δεν είχε νόημα η προσπάθειά σας να τον ξεγελάτε. Το μόνο που καταφέρνατε ήταν, να σαμποτάρετε την όλη προσπάθεια, εμποδίζοντας έτσι την εξέλιξή σας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αναγνωρίσετε την Αλήθεια, να την αποδεχτείτε και να κοιτάξετε μπροστά. Μπροστά διαγράφεται το ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ.
Μια ευκαιρία είναι να κάνετε παρέα με αληθινούς φίλους, για να μην νιώσετε μοναξιά κι απομόνωση. Κι αυτοί οι φίλοι είναι εκεί, δίπλα σας, ταξιδεύουν μαζί σας στην αναζήτηση του δικού τους εαυτού, αφού κι αυτοί επέλεξαν να με "ακούσουν" και να κόψουν το εισιτήριό τους για αλλαγή της συνειδητότητάς τους. Γιατί αυτή θα επιφέρει σε όλους σας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.
Στο "νησί" της αλλαγής σας βρίσκεστε με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ΠΙΣΤΕΥΩ και ΙΔΑΝΙΚΑ. Είναι όλοι ένθερμοι Έλληνες, που διακατέχονται από πατριωτική αγάπη και διάθεση να απαλλάξουν την χώρα σας, πρώτα απ' τους δοσίλογους πολιτικάντηδες και στην συνέχεια απ' τα διεφθαρμένα αφεντικά τους. Να την απελευθερώσουν και να την ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ.
Είναι δηλαδή συνοδοιπόροι σας, μα δεν σας «αναγκάζουν» να δείχνετε κάτι άλλο απ' αυτό που είστε. Είστε απολύτως ελεύθεροι να λειτουργείτε όπως σας οδηγεί το "μέσα" σας κι όχι με τα "πρέπει", τα οποία σας καθόριζαν μέχρι τώρα. Θα είσαστε εσείς και μόνο εσείς υπεύθυνοι για τις επιλογές σας. Θα είναι η δοκιμασία σας για να εκτιμήσετε δεόντως τον εαυτό σας, να τα βρείτε μαζί του και στη συνέχεια να γίνετε οι καλύτεροι ΦΙΛΟΙ.
Βέβαια γνωρίζω πως έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις, που απαιτούν τον χρόνο και την ενέργειά σας κι αυτό είναι σεβαστό. Είναι όμως διαφορετικό απ' το να ακολουθείτε όλα τα «πρέπει» άθελά σας, αυτά που σας έχουν φορτώσει οι γύρω σας, η κοινωνία, ο σύντροφός σας ή οποιοσδήποτε άλλος. Εκεί δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε, που να σας απομακρύνει απ' την ηρεμία του εσωτερικού σας εαυτού κι απ' την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Εκεί είστε προστατευμένοι απ' τις φυσικές ανατροπές που δημιουργούν οι ανάλγητοι Ηγέτες των Κρατών με τις πολεμικές συρράξεις εναντίον αναίτιων λαών. Αυτές τις φρικαλεότητες που εξοντώνουν αμέτρητο πληθυσμό κι οδηγούν στην καταστροφή της Φύσης και σε απώλεια της διατροφής σας. Γι' αυτές τις αρνητικές συνέπειες είναι δυστυχώς υπεύθυνοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  
Επομένως δεν μπορείτε να επικαλείστε την σωτηρία σας στηριζόμενοι μόνο σε ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Δεν έχει κανένα νόημα το να προσεύχεστε και να παρακαλάτε τον Θεό να σταματήσει την κατηφόρα του πλανήτη, αφού εσείς οι ίδιοι τον οδηγείτε προς την εξαφάνισή του. Έλιωσε πια η καραμέλα που πιπιλούσατε "Τι Θεός είναι αυτός που δημιούργησε άσπλαχνο κόσμο;" 
Μα οι άνθρωποι δημιούργησαν την αντιπαλότητα, την απάτη, τον διαχωρισμό, την διαφθορά και την απαξίωση. Αυτοί σπέρνουν τον θάνατο σε κάθε γωνιά της γης και με το γελοίο πρόσχημα «καταπολέμησης της τρομοκρατίας". Αυτής που δημιούργησαν σκόπιμα οι λίγοι "ισχυροί" δυνάστες και την συντηρούν οι ίδιοι, γιατί έτσι αυξάνουν τα ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.
Αχ σας τα είπα και ξαλάφρωσα… πολύ καιρό τα κρατούσα μέσα μου και κόντευα να σκάσω… ένεκα καλής ανατροφής δηλαδή δεν εκδηλωνόμουν, αλλά ως πότε; Όσο άντεχα και να η απόδειξη: Μόλις ένιωσα πως δεν πάει άλλο η ανεκτικότητα… να' σου και το μήνυμα που περίμενα απ' τον καιρό του… Νώε που λέτε κι εσείς, για να με βγάλει απ' την φυτική ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
Αυτό το σωστικό για την ύπαρξή σας και την σωτηρία του Έθνους σας μήνυμα επεδίωκα να σας μεταδώσω, αλλά εσείς αλλού τυρβάζατε. Δεν με ακούγατε καν κι απόδειξη πως δεν έπαιρνα καμιά απάντηση στα γραπτά μου μηνύματα, που σας έστελνα μέσω… κινητής μου αφωνίας. Λες και σας ζήτησα να μου απαντήσετε με χρέωση δικής σας στο ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.
Εσείς με οδηγήσατε να σας… απαγάγω απ' την ρουτίνα σας μεταφέροντάς σας νοερά στο νησί της πλήρους απεξάρτησής σας απ' τις ψεύτικες υποσχέσεις των προδοτών που ψηφίσατε. Και εκεί θα σας κρατήσω όμηρους, έως ότου αποτοξινωθείτε απ' τις προσωπικές σας διαφορές και δείξετε τα πρώτα σημάδια της ΕΠΑΝΑ-ΣΤΑΣΗΣ σας. Φυσικά θα σας παρακολουθώ "αοράτως" ευχόμενο να γίνετε αυτεξούσιοι με πνευματική ΑΝΑΠΛΑΣΗ και ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive