Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΚΟΖΑΝΗ. Αδέσποτα σκυλιά έσωσαν νεαρή από τους επίδοξους απαγωγείς της

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι στο Βελβεντό Κοζάνης από την πρωτοφανή περιπέτεια μιας 24χρονης, που κατήγγειλε ότι άγνωστοι αποπειράθηκαν να την απαγάγουν αλλά σώθηκε χάρη στα αδέσποτα σκυλιά, τα οποία άρχισαν να γαβγίζουν ακούγοντας τις απεγνωσμένες κραυγές της! Από τον Νίκο Πιτσιακίδη...

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η νεαρή μετά την -ευτυχώς- αίσια κατάληξη της περιπέτειάς της, όλα συνέβησαν στις 3.30 το πρωί της Δευτέρας, μόλις έφυγε από ένα γνωστό μπαράκι του Βελβεντού, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ανηφορίζοντας σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Ξαφνικά την πλησίασε ένα λευκό βαν, στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες. Αρχικά ο οδηγός αναβόσβησε τα φώτα, ωστόσο η κοπέλα δεν έδωσε σημασία.

Ομως, όσα ακολούθησαν προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, άνοιξε η συρόμενη πόρτα του και δύο άντρες επιχείρησαν να τη βάλουν με τη βία μέσα στο βαν!
Η κοπέλα αντιστάθηκε, βάζοντας τις φωνές, και τότε συνέβη κάτι ανέλπιστο: Τα αδέσποτα σκυλιά που άκουσαν τις εκκλήσεις της σε βοήθεια άρχισαν να γαβγίζουν αναστατωμένα. Οι τρεις άγνωστοι φαίνεται ότι φοβήθηκαν να μην αποκαλυφτούν και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους!
Εξαφανίστηκαν
Οπως περιέγραψε η 24χρονη, την άφησαν, μπήκαν βιαστικά στο βαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ουσιαστικά, η 24χρονη οφείλει τη σωτηρία της στα αδέσποτα ζώα. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποια θα ήταν η τύχη της, αν δεν άφηναν στη μέση την προσπάθειά τους οι επίδοξοι απαγωγείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία για το περίεργο περιστατικό, που θεωρείται πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής, έγινε αρκετές ώρες αργότερα, το πρωί της Δευτέρας. Οι τοπικές αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με προσοχή κάθε πτυχή της καταγγελίας, σε μια προσπάθεια να δώσουν απαντήσεις για την απόπειρα αρπαγής.

Την ίδια στιγμή, δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις στην τοπική κοινωνία γύρω από το θέμα, που σε πολλούς δημιούργησε ανησυχίες, αλλά σε ορισμένους άλλους γέννησε αμφιβολίες και αναρωτιούνται κατά πόσο ευσταθεί η καταγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive