Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Η απάντηση του Καμμένου για το κωλοδάχτυλο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η απάντηση του Καμμένου για τις χειρονομίες στους φιλάθλους του ΟλυμπιακούΑντιδράσεις έχουν προκληθεί από τις άσεμνες χειρονομίες του Πάνου Καμμένου στο κολυμβητήριο του Λαιμού το απόγευμα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού για το πόλο γυναικών ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό... ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>
 Αποτέλεσμα εικόνας για Η απάντηση του Καμμένου για τις χειρονομίες στους φιλάθλους του Ολυμπιακού
Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αντέδρασε με τις παρακάτω χειρονομίες στις αποδοκιμασίες και ύβρεις προς τον ίδιο και την αδερφή του Αλεξία, η οποία είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης.
Ο ίδιος ο Καμμένος μετά τον σάλο έκανε μια μικρή δήλωση στον SportFM.gr 
Αποτέλεσμα εικόνας για Η απάντηση του Καμμένου για τις χειρονομίες στους φιλάθλους του Ολυμπιακού
αναφέροντας «… έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».

1 σχόλιο:

  1. ο θεός να βάλει το χέρι του να μήν γίνει καμμιά στραβή με τους τούρκους,γιατί μπλέξαμε με την ντροπή της πολιτικής,που έχουμε στο τιμόνι του ΥΠΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive