Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Συγκλόνισε η Μυρτώ «της Πάρου» -Πήγε σε εκδήλωση προς τιμήν της στη Λάρισα (Φωτογραφίες)

Συγκλόνισε η Μυρτώ «της Πάρου» -Πήγε σε εκδήλωση προς τιμήν της στη Λάρισα (Φωτογραφίες)
Συγκίνησε η 22χρονη πλέον Μυρτώ της "Πάρου" που παραβρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, σε εκδήλωση της «Animus».Συγκεκριένα, η Μυρτώ, τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus» έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας...
ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και είναι πλέον έτοιμη να πάει σπίτι της. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί της απέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της. Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση μίλησαν για μία πραγματική μαχήτρια, που δε λύγισε στις δύσκολες δοκιμασίες και κατάφερε να βγει νικήτρια μετά από χρόνια και επώδυνη αποθεραπεία. Πλέον, η Μυρτώ ανοίγει νέα σελίδα στη ζωή της και το απέδειξε με την παρουσία της.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολιτικοί και τοπικοί φορείς.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive