Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Υγεία & Ασθένεια, ολιστική προσέγγιση – 1 και 2 (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

κηρύκειο-ΠαλαιόςΘα συνιστούσα να τυπώσετε το άρθρο και να το έχετε πρόχειρο για δική σας χρήση, αλλά και να το διανείμετε σε γνωστούς και φίλους… 

Ίσως κάποιους βοηθήσει.
Ενημερωθείτε και επιλέξτε σωστά, και … Καλή τύχη!!!
arxigramma-Kυρίες καί κύριοι, σήμερα σας έχω μιά μικρή έκπληξη! 
Θα σας παρουσιάσω ένα ιατρικής φύσεως άρθρο του Παλαιού
Μόνες παρεμβάσεις δικές μου στο κείμενο είναι οι τυχόν αισθητικής φύσεως, όποτε έκρινα πως χρειάζονται. (Κι όσες -πιστεύω πως- θα έκανε ένας καλός επιμελητής εκδόσεων! ) Σημειώστε πως δεν έβαλα συνδέσμους προς τις αρκετές λέξεις καθαρής ιατρικής ορολογίας... που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας. (Ίσως το πράξω στη μορφοποίηση σε .pdf .)

Ζητώ συγνώμη γιά την καθυστέρηση ανάμεσα στη λήψη του παρόντος καί τη δημοσίευσή του. Καλή ανάγνωση!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

κηρύκειο-Παλαιός

Βασικές Αρχές για Υγιή Ζωή


i. Εισαγωγή

Λέγε-λέγε, για αιώνες -ίσως και χιλιετηρίδες- μας έπεισαν ότι σαν άνθρωποι είμαστε αδύναμοι και αρρωσταίνουμε, και πρέπει να αρρωσταίνουμε!
Θεωρούμε ότι αυτό είναι σωστό, ή απλά έχουμε αφήσει να μας πείσουν ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και έτσι πρέπει να συμβαίνει;

Τί λέτε; Έχει όντως έτσι;
Και πώς διάολο θα βρούμε άκρη;
Απλά θα χρησιμοποιήσουμε το κολοκύθι που έχουμε για κεφάλι, θα το βάλουμε λίγο να δουλέψει!!
Όλοι έχουμε δει αρκετούς γύρω μας, που δεν τους κολλάει τίποτε. Μπορεί να έχει ξεροταβλιαστεί το Σύμπαν, αλλά αυτοί απτόητοι δεν λένε να υποκύψουν.
Μα τί στον κόρακα, το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχουν;

Ας θυμηθούμε ακόμη και τον εαυτό μας: σίγουρα υπήρξαν εποχές που νιώθαμε ακμαίοι και δυνατοί. Τότε δεν μας κόλλαγε τίποτε. Μπορεί όλοι γύρω μας να ήταν τέζα, αλλά εμείς εκεί, ντούροι!
Γιατί αυτό;
Αφού όλος ο χώρος ήταν τίγκα στους ιούς και τα μικρόβια, εμείς γιατί δεν υποκύπταμε; Είχαν προτιμήσεις και έκαναν εξαιρέσεις οι ιοί, ή μήπως ΟΧΙ;

Ενώ όταν νιώθαμε αδύναμοι και πεσμένοι, ΤΟΤΕ δεν αφήναμε τίποτε να πέσει κάτω, μάλιστα το αρπάζαμε από τ’ αγνάντιο. Τί γινόταν σ’ αυτήν την περίπτωση; Οι ιοί, τα βακτήρια, τα μικρόβια και οι μύκητες είχαν αναλάβει εργολαβία να κυνηγούν εμάς;

Τί λέτε να γίνεται τελικά; το να έχουμε Υγεία σημαίνει να είμαστε Ακμαίοι και Δυνατοί, ή απλά να βρισκόμαστε σε αποστειρωμένο χώρο μακριά από Ιούς, Βακτήρια, Μικρόβια και Μύκητες;

Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και αποφασίστε!!! Τί πρέπει να υπάρχει από τα ΔΥΟ;
Μα σίγουρα το πρώτο… να είμαστε Ακμαίοι και Δυνατοί!! Και τί σημαίνει αυτό, ρε λεβέντες… ώστε να διατηρούμε την Υγεία μας;
Γερό και δυνατό ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Σύστημα!!!
Που τί μας λέει;

Μας λέει ότι:
«Υγεία είναι η Ακμαιότητα, Δύναμη και Ευεξία του Οργανισμού.»
Ενώ:
«Ασθένεια δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μόνο η Ανισορροπία και η Κάμψη του Οργανισμού.»
Και σε τελική ανάλυση, ότι στην ουσία:
«Δεν Υπάρχουν Ασθένειες, παρά μόνο Ασθενείς Άνθρωποι.»
Πώς όμως μπορούμε να έχουμε Δυνατό Ανοσοποιητικό Σύστημα και να είμαστε Ακμαίοι και Δυνατοί, ώστε να διατηρούμε την Υγεία μας και να απολαμβάνουμε Υγιή Ζωή;
Υπάρχουν κάποιες βασικές Αρχές, που, αν τις τηρήσουμε, έχουμε σχεδόν στο τσεπάκι μας την καλή υγεία.

ii. Οι 5 Βασικές Αρχές για Υγιή Ζωή

1. Άσκηση
Ένας οργανισμός, για να λειτουργεί σωστά, χρειάζεται ΚΙΝΗΣΗ. Χωρίς κίνηση και άσκηση, τα όργανα αδρανούν – οπότε και δημιουργούνται προβλήματα.

2. Οξυγόνωση
Ο οργανισμός, για να είναι σε καλή λειτουργία και ορμόνες, αίμα, κλπ να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα, ώστε όλα τα όργανα να εργάζονται σωστά, χρειάζεται σωστή και πλήρη οξυγόνωση.

3. Διατροφή
Η κατασκευή του ανθρώπινου οργανισμού -δόντια, στομάχι, έντερα- μας δείχνει ότι το σύστημα πέψεώς μας είναι δομημένο με τρόπο τέτοιο, ώστε να λειτουργεί καλά κυρίως με καρποφαγική διατροφή, δευτερευόντως με φυτοφαγική, και μόνο σε ένα μικρό ποσοστό με κρεατοφαγική – και όλα αυτά σε μια αναλογία περίπου 80% αλκαλική με 20% όξινη. Βεβαίως, αυτό δεν είναι απόλυτο, αλλά μια γενική νόρμα. Κάθε άνθρωπος οφείλει, με επισταμένη παρατήρηση, να βρει την αναλογία που ταιριάζει στο δικό του σύστημα, καθώς ο καθένας είναι και μια ιδιαιτερότητα… αλλά οπωσδήποτε αυτό δεν θα είναι και πολύ μακριά από την γενική γραμμή.
  • Βιταμίνες & Μέταλλα
Μια ισορροπημένη διατροφή χρειάζεται όλα τα αναγκαία στοιχεία (βιταμίνες, μέταλλα, κλπ). Έλλειψη βιταμίνης ή μετάλλου προκαλεί ανισορροπία και αδυναμία σωστής λειτουργίας κάποιου οργάνου, ή και ολόκληρου του οργανισμού.
  • Ισορροπία Γεύσεων
Χρειάζεται να περιλαμβάνει επίσης και ισορροπία γεύσεων (αλμυρό, γλυκό, ξινό, πικρό). Ανισορροπία και μονομέρεια βλάπτουν κάποιο ή κάποια όργανα και προκαλούν εκδήλωση ασθένειας.
  • Ισορροπία pH
Αναγκαίο να υπάρχει επίσης ισορροπία οξύτητος και αλκαλικότητος.
Το pH του σώματος πρέπει να διατηρείται στη μέση τιμή – ούτε όξινο, ούτε αλκαλικό. Αυτό επιτυγχάνεται με την ισορροπία πρόσληψης τροφής – που χρειάζεται να είναι περισσότερο προς το αλκαλικό, παρά προς το όξινο.
  • Ιδιαιτερότητα Οργανισμού
Κανένας οργανισμός δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον. Κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ανάγκες, προτιμήσεις, συμπεριφορές και ιδιαιτερότητες.

Η καλύτερη λύση γι’ αυτό, είναι η παρατήρηση της συμπεριφοράς (Αναζήτηση-Αποδοχή ή Αποστροφή-Διαταραχή) του οργανισμού μας απέναντι σε κάθε τι – διατροφή, χώρο, εποχή κλπ.
Δώστε προσοχή στην Σωματική Αίσθηση, ακούστε τι είναι αυτό που ζητάει και έχει ανάγκη το σώμα σας – ξεχάστε τα λογικά «πρέπει» και τις προτροπές. (Όχι και απόλυτα, βέβαια… ας έχουμε λίγο και τον νού μας.)

Όλοι έχουμε την δική μας ιδιαιτερότητα, που σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε τί είναι αυτό το κάτι, στο οποίο ο οργανισμός μας έχει δυνατότητες / υπερτερεί, και εκείνο στο οποίο υστερεί και έχει αδυναμία.


4. Τρόπος Ζωής


Ο Θετικός Τρόπος Ζωής, δηλαδή σωστή Νοητική και Συναισθηματική τοποθέτηση και αντιμετώπιση των πραγμάτων και της Ζωής, αλλιώς Καλή Ψυχολογία, είναι αυτό που θα δώσει στο Υποσυνείδητο την εντολή να υποστηρίξει τον Φυσικό και Ενεργειακό φορέα, με αποτέλεσμα καλή υγεία.

5. Ανοσοποιητικό


Όταν το Ανοσοποιητικό είναι Γερό, τότε είμαστε Ακμαίοι και Δυνατοί.
Όταν είναι σε κάμψη, τότε εκδηλώνονται διάφορες Ασθένειες, που σημαίνει ότι οι διάφοροι Ιοί, Βακτήρια και Μύκητες (που τους πλείστους εξ αυτών τους έχουμε όλοι στον οργανισμό μας) βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και υπερπολλαπλασιάζονται, καταβάλλοντας τον οργανισμό. Τότε, το ανοσοποιητικό, επειδή είναι σε κάμψη, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, οπότε και έχουμε πρόβλημα – εκδήλωση κάποιας ασθένειας.


Για να έχουμε όμως γερό και δυνατό Ανοσοποιητικό, χρειάζονται τα τέσσερα προηγούμενα.

(6.) Τόπος κατοικίας


Βεβαίως υπάρχει και μια άλλη αρχή που θα πρέπει να τηρούμε, αλλά καθόσον σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτή η δυνατότητα έχει πλέον αποστερηθεί από το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητος, και επιπλέον πρόσβαση χειρισμού τέτοιων γνώσεων μπορεί να έχει μόνο κάποιος ειδικός και όχι ο κάθε άνθρωπος, δεν την συμπεριέλαβα ως βασική. Απλώς δυό λόγια, έτσι, για να υπάρχουν.

Αυτό έχει να κάνει με την ενέργεια του κάθε τόπου, άνω και κάτω του εδάφους, η οποία επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την ζωή. Έχει σχέση με την μορφολογική διαμόρφωση του περιβάλλοντος, την γεωλογική δομή, τον δικτυακό εγκλωβισμό, τα τελλουρικά ρεύματα, τα ρεύματα-φλέβες νερού, τις ηλεκτρομαγνητικές συγκεντρώσεις, κλπ κλπ.


Ό,τι βρείτε από Ιερή Γεωμετρία, Γραμμές Λέϋ, Φενγκ Σούι (όχι αυτό με τα κουδουνάκια και τους χρωματιστούς φιόγκους), ίσως μπορούν να δώσουν μια ιδέα για τί μιλάμε.
Διατηρώντας τις 5 αυτές Αρχές, ο Οργανισμός είναι σε Ισορροπία και απολαμβάνουμε Καλή Υγεία.
Ας συνοψίσουμε.
Υγεία σημαίνει:
  • Άσκηση
  • Οξυγόνωση
  • Ισορροπημένη Διατροφή
  • Θετικός Τρόπος Ζωής
  • Δυνατό ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Ασθένεια εκδηλώνεται όταν:
  • Έχουμε Καθιστική Ζωή χωρίς Κίνηση.
  • Δεν υπάρχει σωστή Οξυγόνωση.
  • Η Διατροφή είναι Μονομερής και μη Ισορροπημένη.
  • Υφίσταται Αρνητικός Τρόπος Ζωής.
  • Το Ανοσοποιητικό είναι σε κάμψη.
Το πιάσατε, ή ακόμα;

iii. Νεοπλασίες – Καρκίνος

Ας ασχοληθούμε στη συνέχεια με κάτι, από το οποίο πάσχει και ταλαιπωρείται μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας.
Ο καρκίνος εκδηλώνεται πάντα και μόνο όταν υπάρξει κάποια Ανισορροπία στον Οργανισμό. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι απόλυτο, κυριολεκτικό και ξεκάθαρο:
Θέλετε να αποφύγετε, ή να εξολοθρεύσετε τον Καρκίνο;
Εάν ΝΑΙ, τότε ο τρόπος είναι απλός!
  • Αποφύγετε όλα εκείνα που λατρεύει, και με τα οποία αυξάνεται και αναπτύσσεται.
  • Χρησιμοποιήστε εκείνα που απεχθάνεται.
  • Και μην ξεχνάτε τις 5 παραπάνω Βασικές Αρχές, και κυρίως το Γερό Ανοσοποιητικό!
Τί είναι αυτό, λοιπόν, που λατρεύει ο καρκίνος και τον αναπτύσσει, και τί εκείνο που απεχθάνεται και τον εξολοθρεύει;
Συνοπτικά:
Ο Καρκίνος ΛΑΤΡΕΥΕΙ 3 πράγματα:
  • Το Όξινο pH.
  • Το Γλυκό.
  • Την Έλλειψη Οξυγόνωσης.
Αναπτύσσεται σε τέτοια περιβάλλοντα.


Ο Καρκίνος ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ 3 πράγματα:
  • Το Αλκαλικό pH.
  • Το Πικρό.
  • Και την Επάρκεια Οξυγόνου.
Αυτά είναι και ο θάνατός του. Συρρικνώνεται και πεθαίνει σε τέτοια περιβάλλοντα.
Εάν έχετε κατανοήσει τις 5 Βασικές Αρχές για Υγιή Ζωή και τα συνδυάσετε και με αυτά που απεχθάνεται ο καρκίνος, αποφεύγοντας παράλληλα αυτά που λατρεύει, καθαρίσατε! Τον στείλατε στον αγύριστο, και δεν σας ακουμπάει καν.
Αυτό είναι ΟΛΟ! Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!!!

iv. Το πώς και το γιατί ανάπτυξης του καρκίνου

Άντε όμως να πούμε λίγα λόγια για το πώς και τί στη λειτουργία του φαινομένου αυτού από σωματικής-οργανικής πλευράς, προτού να πούμε περισσότερα για τη θεραπευτική διαδικασία.
Ας ξεκινήσουμε με το πώς αντιμετώπιζε ο πρόγονός μας, ο Ιπποκράτης, τα πράγματα στην υγεία και την θεραπεία των ασθενειών… που πλέον, ενώ τον μνημονεύουν και υποτίθεται παίρνουν τον όρκο τους σ’ αυτόν, τον έχουν πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων οι σημερινοί «γιατρούργοι». (Μη σας ξενίζει… μια χαρά είναι ο τόνος εκεί που είναι!)
«…Εκείνο που διατηρεί την υγεία, είναι η ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη ( = ισονομία) μέσα στο σώμα των δυνάμεων του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.
Η αρρώστια προκαλείται από την επικράτηση ενός ( = μοναρχία).
Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσης ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη.»
Και συνεχίζει :
«Μέσα στον άνθρωπο υπάρχουν … και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο … τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, δεν φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο. Όταν όμως κάποιο διαχωριστεί και εμφανιστεί μόνο του, τότε συμβαίνει να προκαλεί βλάβη.»
Αν τρώμε πολλά γλυκά και υδατάνθρακες, τότε το σώμα μας έχει γίνει …ζαχαροπλαστείο και έχει επέλθει ανισορροπία. Την επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού θα την πληρώσουμε, και μάλιστα ακριβά, καθώς οι όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.


Ενώ ό,τι είναι πικρό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι, καθώς οι πικρές ουσίες συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης. Διεγείρεται η έκκριση χολής και βελτιώνεται η πέψη λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο. Με την βελτίωση απορρόφησης της βιταμίνης Β-12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων και του σιδήρου, και υποστηρίζουν την δημιουργία βάσεων (αλκαλικό υψηλό pH) στον οργανισμό, δρώντας έτσι ενάντια στην οξύτητα του αίματος.


Σε περίπτωση συστηματικής λήψης των πικρών ουσιών, δυναμώνει τοσυκώτι. Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει και να παράξει χολή. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πώς, λοιπόν, θα έχουμε πρώτης ποιότητος χολή, να διαλύσει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά; Εάν τροφοδοτούμε με ζάχαρη το συκώτι, δεν παράγουμε πικρή χολή.


Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Πέφτοντας οι τιμές σακχάρου, πέφτει και η χοληστερίνη. Το σάκχαρο προέρχεται από υπερβολική κατανάλωση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών – και βεβαίως, όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα.


Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι. Και αν το διατυπώσουμε διαφορετικά, το συκώτι είναι για τον καρκίνο, ό,τι είναι η καρδιά για το κυκλοφορικό. 
Δυνατό συκώτι απομακρύνει τον καρκίνο.  

Ζαχαροποιημένο συκώτι… σίγουρος καρκίνος! 

Η άμυνα του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκεται στο συκώτι, και το συκώτι για να είναι δυνατό και να λειτουργεί σωστά, θέλει πικρά.


Συνοπτικά λοιπόν: οι Πικρές και Ξινές τροφές δρουν Αντικαρκινικά!!!
Πάμε παραπέρα.
Για σκεφτείτε… Γιατί δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος στο Λεπτό Έντερο;
Η απάντηση είναι: επειδή στο Λεπτό Έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της Χολής και του Παγκρέατος, που ο συνδυασμός και των δύο παγκρεατικών ενζύμων (θρυψίνης, χυμοθρυψίνης) και της χολής κάνουν αλκαλικό το pH του Λεπτού Εντέρου.

Αντίθετα, όμως, βλέπουμε καρκίνους στη Χολή ή στο Πάγκρεας… διότι εκεί δεν υφίσταται ο διπλός συνδυασμός που είπαμε πιο πάνω!


Ας επαναλάβουμε ποιά είναι τα χαρακτηριστικά των καρκινικών κυττάρων:
  • Μεγάλη κατανάλωση Γλυκόζης (Γαλακτικό οξύ).
  • Υποξία … Έλλειψη Οξυγόνου.
  • Χαμηλό (Όξινο) pH.
Αν λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που στο Λεπτό Έντερο σχεδόν ποτέ δεν αναπτύσσεται καρκίνος, τότε γιατί δεν διορθώνουμε το pH σε αλκαλικό και ταυτόχρονα δεν αυξάνουμε τις γ-σφαιρίνες ώστε να αποκαταστήσουμε την υγεία;

Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα στην αύξηση της θερμοκρασίας, οπότε, για να ανεβάσουμε το επίπεδό τους, χρειάζεται να καταναλώνουμε πολλές φυτικές τροφές ωμές – και αν αυτές είναι και πικρές στη γεύση, τότε εξασφαλίζουμε και πληθώρα χολής. Νά, λοιπόν, ο τρόπος να δημιουργήσουμε αλκαλικό pH, και ένας κανόνας για τους καρκινοπαθείς!

Σε όλα τα κύτταρα του οργανισμού, εκτός των καρκινικών κυττάρων, βρίσκεται μια ουσία-ένζυμο ονομαζόμενη Ροδανάση, ενώ μία άλλη, η β-Γλυκοσιδάση, βρίσκεται κυρίως στα καρκινικά και απουσιάζει από τα υγιή, ή βρίσκεται σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις.


«- Έεε, και τί να το κάνουμε αυτό;»


Ας δούμε μια ιδιαιτερότητα, που έχουν οι δυό αυτές ουσίες: η μεν πρώτη προστατεύει από το Κυάνιο, ενώ η δεύτερη το απελευθερώνει.


«- Έεεε, καλά… Χεστήκαμε! Δεν πρόκειται να πάρουμε Κυάνιο, για μαλάκες μας πέρασες; γιατί σε δυό λεπτά θα πάμε στα θυμαράκια, χωρίς να χρειαστεί να πάμε από καρκίνο!»

Σιγά, μωρέ βιαστικοί!… Θα δούμε τί και πώς.

Το αντίδοτο στο Κυάνιο είναι η Ζάχαρη. Για θυμηθείτε πως την γλύτωσε ο Ρασπούτιν!
  

Πηγή


Υγεία & Ασθένεια, ολιστική προσέγγιση – 2 

 Κηρύκειο-κλεισίματος


«- Άντε, μας έβγαλες την ψυχή!… Προχώρα!»
Σας το είπα, αλλά πού μυαλό να το καταλάβετε! Το πράγμα είναι απλό: χρειάζεται μόνο να βρούμε κάτι, μια τροφή που θα έχει Κυάνιο – αλλά σε τέτοια μορφή ώστε να μην μας στείλει, αλλά να κάνει την δουλειά που θέλουμε, δηλαδή να απελευθερωθεί μόνο στα καρκινικά κύτταρα και να τα στείλει αδιάβαστα, ενώ να μην πειράξει τα υγιή.
«- Καλά!… Λάλησες τελείως! Άντε να δούμε τί άλλο παραμύθι θα σκεφτείς!»

Και όμως, βιαστικοί και δύσπιστοι αναγνώστες… Υπάρχει κάτι τέτοιο, και μάλιστα σε φυσική μορφή… χωρίς να πληρώσετε τα μαλλιοκέφαλά σας σε κάποια φαρμακευτική.
Αυτό είναι η Βιταμίνη Β-17, ή αλλιώς Αμυγδαλίνη.


αμύγδαλο 


Ναι, λεβέντες μου! Μπας τώρα και σας λέει κάτι; 
Η Βιταμίνη αυτή υπάρχει κυρίως στα πικραμύγδαλα, στα αμύγδαλα, και στομύγδαλο μέσα στο κουκούτσι από βερύκοκκο, νεκταρίνι, ροδάκινο, μάνγκο, κλπ – σε όλα εκείνα τα φρούτα, που έχουν μεγάλο κουκούτσι. Αμυγδαλίνη βρίσκουμε επίσης σε μεγάλη συγκέντρωση στο σιταρόχορτο.
Τί έγινε; Γιατί το βουλώσατε; 
Συνεχίζω λοιπόν.

Η Β-17 αποτελείται από [2 Σάκχαρα (γλυκόζη) + 1 Βενζαλδεΰδη + 1 Κυάνιο]συνδεδεμένα απόλυτα μεταξύ τους. Ενώ η Βενζαλδεΰδη και το Κυάνιο είναι τοξικότατα από μόνα τους, όταν βρεθούν και τα δυό μαζί, σχεδόν εκατονταπλασιάζεται η τοξικότητά τους. Στην παραπάνω όμως μορφή, δηλ. σε σύνδεση στην Β-17 (Αμυγδαλίνη), είναι απόλυτα αδρανή.

Υπάρχει όμως μιά ουσία-ένζυμο, που μπορεί να ξεκλειδώσει αυτή την σύνδεση. Η ουσία-ένζυμο αυτή είναι η β-Γλυκοσιδάση.
Πολλή μούγγα έπεσε! 
Πού είπαμε ότι κυρίως ευρίσκεται το ένζυμο αυτό; Για σκεφτείτε λίγο… Μα, στα καρκινικά κύτταρα!
Μπίνγκο!!!
Παίρνουμε λοιπόν Β-17, και καθώς περνάει στην κυκλοφορία και φτάνει:
  • Στα καρκινικά κύτταρα, εκεί της επιτίθεται η β-Γλυκοσιδάση και απελευθερώνει την Βενζαλδεΰδη και το Κυάνιο … οπότε πάπαλα ο καρκίνος.
  • Στα υγιή κύτταρα, ακόμη και αν υπάρξει μια μικρή απελευθέρωση, υπάρχει ο φρουρός: η Ροδανάση, που είναι σε μεγάλες συγκεντρώσεις, και θα τα προστατεύσει.
Όμως θυμηθείτε και το άλλο: το σώμα ενός καρκινοπαθούς είναι ως επί το πλείστον τίγκα στη ζάχαρη. Τί κάνει η ζάχαρη; Έ, φωνάξτε …τον Ρασπούτιν, να μας το εξηγήσει!
Πάμε παρακάτω. Τί άλλο, είπαμε, έχουν τα καρκινικά κύτταρα;
  • Χαμηλό (Όξινο) pH
[Παρένθεση: Το pH μετριέται από 0 έως 14 και είναι το μέτρο συγκέντρωσης ιόντων Υδρογόνου, που μετράει την Οξύτητα ή την Αλκαλικότητα ενός διαλύματος.
  • Το διάλυμα στο 7.0 είναι ουδέτερο.
  • Όσο κατεβαίνουν οι αριθμοί, γίνεται όλο και πιο Όξινο.
  • Όσο ανεβαίνουν προς τα πάνω, γίνεται όλο και πιο Αλκαλικό.
Το pH του αίματος βρίσκεται σε ένα στενό όριο μεταξύ 7.35 και 7.45 . Αν κατέβει κάτω από 6.8 , ή ανέβει πάνω από το 7.8 , τότε οδεύουμε για τα θυμαράκια.

Υπάρχουν στα φαρμακεία ταινίες (από ειδικό εμποτισμένο pH-μετρικό χαρτί), που μπορεί κάποιος εύκολα να μετρήσει μόνος του το pH στο αίμα ή στα ούρα του.]
Το pH το ισορροπεί το Ασβέστιο, το Μαγνήσιο, το Κάλιο, το Βόριο, η Βιταμίνη D.
Το θέμα λοιπόν είναι να λαμβάνονται τα συγκεκριμένα στοιχεία σε υψηλές και αφομοιώσιμες μορφές, για να ισορροπεί το pH κοντά στο 7.0 – και πιο πάνω, προς το αλκαλικό.

Οι ενδεικνυόμενες μορφές είναι μέσω φυτικών τροφών, όπως :
Φρούτα, ειδικά Σταφύλι (μεγάλη πηγή καλίου), ΛεμόνιΜπρόκολοΛάχανο,ΚαρόταΛαχανίδες (μεγάλη πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), Βλήτα (σοβαρή πηγή ασβεστίου, βορίου), ΜαϊντανόςΡόκαΡαδίκια, κλπ κλπ.
  • Άλλο χαρακτηριστικό του καρκίνου είναι η Υποξία (χαμηλό Οξυγόνο) στα καρκινικά κύτταρα.
Κάτι που με ευκολία θα περάσει Οξυγόνο στα κύτταρα είναι η Χλωροφύλλη, την οποία μπορεί κάποιος να προσλάβει από πράσινους χυμούς όπως: Σέλινο, Μαϊντανό, Τσουκνίδα, Φύλλα Ελιάς, Καρότο, κλπ κλπ.
Τί άλλο υπάρχει στον οργανισμό σαν επακόλουθο του καρκίνου – και όχι μόνο;
Μα… πολλά πολλά σκουπίδια και τοξίνες.


«Σκουπιδιάρηδες» ο οργανισμός μας έχει αρκετούς. Ένας απ’ αυτούς είναι τοΓλυκουρινικό Οξύ, που κάνει καλή και σοβαρή δουλειά. Όμως, όταν βρεθεί με μιά άλλη ουσία, την β-Γλυκουρινιδάση τότε τακιμιάζει, και νά! Τίγκα συσσωρεύεται το σκουπιδαριό των τοξινών, ενώ ταυτόχρονα ξεχνάει τις γκόμενες (τοξίνες) και την σύζευξη μαζί τους… έχει ακούσει, βλέπετε, το: «- Θ’ αφήσουμε τον γάμο, να πάμε για πουρνάρια;»


(Δεν ξέρω ποιός κερατάς του το σφύριξε.  )
Τί στα κομμάτια, όμως, σπάζει το τακίμιασμα αυτό;
Σκόρδο και Κρεμμύδι!!!


…Κι ο σκουπιδιάρης μας πάλι στη δουλειά! Κι άμα θέλουμε να πέσει με τα μούτρα, τότε του δίνουμε τα δυναμωτικά του, που είναι: Μήλα, Μπρόκολο, Ραπανάκια, Λάχανο (καλύτερα το μωβ) κλπ.
Τα Κρεμμύδια (ιδιαίτερα τα φρέσκα) μειώνουν επίσης σε μεγάλο βαθμό την Γλυκόζη και την απάντηση σ’ αυτήν της Ινσουλίνης. Μία ακόμα δράση του Κρεμμυδιού (καθώς και του Μήλου και του Γκρέϊπφρουτ) είναι ότι περιέχουν ένα Βιοφλαβονοειδές, την Κουερσετίνη, που περιορίζει και σταματάει την δράση στην Κινάση της Τυροσίνης.


Η Κινάση της Τυροσίνης δίνει εντολή για διαίρεση-διάσπαση και μετάσταση στα καρκινικά κύτταρα. Η Κουερσετίνη λοιπόν παρεμβαίνει και λέει: «- Εεεεπ, πού πάτε εσείς; για πού το βάλατε; Πίσω στη στρούγκα, ρέε!!! Άντε μην σας πάρει και σας σηκώσει!» Οπότε, πάπαλα οι μεταστάσεις! Φάτε κρεμμυδάκι, το λοιπόν!


Ένα άλλο αποτέλεσμα της Γλυκόζης (Ζάχαρης) είναι ότι σπρώχνει το Συκώτι να παράξει ένα ένζυμο κλειδί στην σύνθεση των Πολυαμινών, το οποίο βοηθάει στην ανάπτυξη του κυττάρου … την Αποκαρβοξυλάση της Ορνιθίνης. Η Αποκαρβοξυλάση της Ορνιθίνης είναι κολλητάρι με την Ινσουλίνη, και -επηρεάζοντας τις Πολυαμίνες- προκαλούν ανάπτυξη και αύξηση όγκων, μεταστάσεις, αύξηση βάρους κλπ.

Η Ινσουλίνη, από την άλλη, το παίζει δίπορτο και συνδυάζεται με τις Σωματομεδίνες… συνδυασμός θανατηφόρος, που σπάει ταμεία. Οι Σωματομεδίνες μοιάζουν με Προϊνσουλίνη, κι έχουν σημαντικό ρόλο στην ρύθμιση του πολλαπλασιασμού και της λειτουργίας των κυττάρων. Μεγάλη αύξηση της Ινσουλίνης και των Σωματομεδινών διεγείρει την αύξηση και ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και την ικανότητά τους για μεταστάσεις.

Μεγάλη κατανάλωση Ζάχαρης (Γλυκόζης) συνοδεύεται με αύξηση παραγωγής Ινσουλίνης, σε μία προσπάθεια του οργανισμού να ρίξει το Ζάχαρο. Ταυτόχρονα, όμως, η υπερπαραγωγή Ινσουλίνης έχει τα πιο πάνω αναφερόμενα αποτελέσματα, διότι μετά την Ινσουλίνη η σκυτάλη περνάει στις Σωματομεδίνες και την Αποκαρβοξυλάση της Ορνιθίνης, και το αποτέλεσμα είναι αυξήσεις όγκων και μεταστάσεις.
Πώς, λοιπόν, ρίχνουμε την Ινσουλίνη και τις Σωματομεδίνες; Κόβοντας: Γλυκά, Ζάχαρη, Πατάτες, Ψωμιά, και τροφές πλούσιες σε Υδατάνθρακες.

Όταν η Ινσουλίνη και οι Σωματομεδίνες πέσουν, ο οργανισμός αποβάλλει το Σάκχαρο, το ζαχαροπλαστείο κλείνει, και το σώμα σταματάει και διώχνει τον καρκίνο, πετώντας όλα εκείνα που τον θρέφουν.

Στην Αποκαρβοξυλάση της Ορνιθίνης λέμε : «- Πίσω μωρή σκρόφα!»… με Σκορδάκι, Κρεμμύδι, Ρόδια, Κεράσια, Καρύδια, χυμό από φύλα Ελιάς, κλπ.

Πολλάκις, όμως, καρκίνος μπορεί να προκληθεί και από κάποιον ιό ή μύκητα, τους οποίους συνήθως έχουμε στον οργανισμό μας. Αλλά, όταν αυτός είναι σε ισορροπία, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ όταν ο οργανισμός εξασθενήσει και το ανοσοποιητικό δεν είναι σε καλή κατάσταση, τότε βρίσκουν ευκαιρία και προκαλούν πρόβλημα, όπως μπορεί να συμβεί με τον μύκητα Candida – δείτε παρακάτω λίγα σχετικά.

Καλά μέχρις εδώ; Καταλάβατε το πώς δουλεύει το πράμα;
Πάμε τώρα στην συνέχεια σε μια σούμα.

v. Θεραπεία Καρκίνου

Γίνεται με Εφαρμογή των 5 Βασικών Αρχών. Και αποφυγής όλων εκείνων, που λατρεύει ο καρκίνος.
  • Ξεκινήστε Άσκηση – σηκωθείτε από τον καναπέ.
  • Χρησιμοποιείστε μια συσκευή Όζοντος, ή καλύτερα πάρτε Οξυζενέ σε καθαρή μορφή για εσωτερική χρήση (Hydrogen Peroxide – Υπεροξείδιο του Υδρογόνου), γιατί το απλό έχει προσμίξεις και σταθεροποιητές. Αλλά μάθετε τον τρόπο χρήσεως, γιατί είναι καυστικό όταν είναι σε πυκνότητα πάνω από 2-3%.
  • Πάρτε Συμπληρώματα Διατροφής – Βιταμίνες και Μέταλλα (ιδίως Β-17 Αμυγδαλίνη και Σελήνιο).
  • Φάτε τροφές Αλκαλικές και Πικρές – κόψτε ή ελαττώστε την Ζάχαρη και τα Γλυκά.
  • Όταν λόγω του Μύκητα Candida χρησιμοποιείτε Διττανθρακική Σόδα (Sodium Bicarbonate), να είναι αυτή σε καθαρή μορφή, χωρίς προσμίξεις και Σταθεροποιητές.
  • Χρησιμοποιείστε Βότανα. Είναι τελείως ακίνδυνα, εξαιρέσει ελαχιστοτάτων περιπτώσεων – και αυτό, όταν τα παίρνουμε σε μεγάλη ποσότητα.
  • Χρησιμοποιείστε τροφές που Υπερτονώνουν τον Οργανισμό (SuperFoods).
  • Χρησιμοποιείστε τροφές που τονώνουν το Ανοσοποιητικό και έχουν Έντονη και Δυνατή Αντιική Δράση .
  • Χρησιμοποιείστε συνδυασμούς τροφών που διεγείρουν και αποκαθιστούν την Ισορροπία.
  • Ελαττώστε την έκθεση στην ακτινοβολία – μικροκύματα (κινητά ή ασύρματα τηλέφωνα, κλπ).
  • Αποφύγετε Κρέατα, Λίπη, Καφέδες, Νικοτίνη (εάν τρώτε κρέατα, προτιμήστε Πουλερικά και Ψάρια, αλλά καλύτερα κρατηθείτε μακριά).
  • Προτιμήστε Φυτική Διατροφή, και ει δυνατόν Φρέσκα Φρούτα, Ωμά Λαχανικά και Ξηρούς Καρπούς.
  • Αποφύγετε τα μεταλλαγμένα τρόφιμα.
  • Αποφύγετε τροφές με συντηρητικά, πρόσθετα Ε, ή μπουκωμένα με ορμόνες.
  • Κάντε αποτοξίνωση – απαλλάξτε τον οργανισμό σας από τη σαβούρα.
  • Χρησιμοποιήστε Φίλτρα Νερού για απομάκρυνση του Χλωρίου, Φθορίου και των Βαρέων Μετάλλων από το Νερό που Πίνετε.
  • Αποφύγετε το Εμφιαλωμένο Νερό – γιατί εκτός του ότι πολλάκις είναι απλά νερό της βρύσης, αρκετές φορές είναι επιμολυσμένο από τα κατάλοιπα στα τάνκερ μεταφοράς, καθώς και επίσης από το PVC ή PCP του πλαστικού μπουκαλιού.
  • Αποφύγετε την χειρουργική επέμβαση, μόνο ένα 2% ουσιαστικά λύνει το πρόβλημα. Προσπαθήστε με όλα τα ανωτέρω, εκτός και εάν το πράγμα έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο – αλλά στην συνέχεια ακολουθήστε τα παραπάνω.
  • Αποφύγετε σαν τον διάβολο το λιβάνι Ακτινοβολίες και Χημειοθεραπείες – επιζεί κατά μέσον όρο Ένας στους Δέκα, οι υπόλοιποι Εννέα πάνε πιο γρήγορα στα θυμαράκια, απλώς για κάποιον καιρό ταλαιπωρούνται και κάνουν πλουσιότερους τους Γιατρούς και τις Φαρμακευτικές.
  • Εάν οι Ακτινοβολίες και οι Χημειοθεραπείες γιάτρευαν, τότε γιατί στους χώρους που γίνονται όλοι είναι ντυμένοι σαν Αστροναύτες; Εάν δεν υπάρχει κίνδυνος, ποιός ο λόγος;
  • Αν υπάρχει κίνδυνος εξ αυτών σε υγιείς, τι νομίζετε ότι γίνεται σ’ έναν ταλαιπωρημένο και εξασθενισμένο οργανισμό; Θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβετε;
  • Αλλάξτε τρόπο και αντιμετώπιση της Ζωής – αλλάξτε νοητική και συναισθηματική στάση, γίνετε πιο Αισιόδοξοι.
  • Αλλάξτε τόπο διαμονής ή τουλάχιστον δωμάτιο ύπνου.
Να θυμάστε ότι:
«Θεραπεία επέρχεται όχι αντιμετωπίζοντας το σύμπτωμα, αλλά την αιτία – η αντιμετώπιση του συμπτώματος απλά κουκουλώνει το πρόβλημα, δεν το λύνει.»
Να θυμάστε επίσης ότι έτσι και αλλιώς, όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, θα κλείσουμε τη σειρά μας. Το θέμα είναι αν θα επιλέξουμε να πάμε Όρθιοι, ή με Ταλαιπωρία, Ξαπλωτοί και Σκούζοντας!
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όλοι έχουν επιλογή. Αυτοί που δεν έχουν, είναι οι άστεγοι, οι άνεργοι και οι άφραγκοι.
Σημειώσεις… Δώστε προσοχή:

(α) Οι διάφορες τροφές είναι όξινες, ή ουδέτερες, ή αλκαλικές.
Όμως, είναι άλλο πράγμα το πώς εμφανίζονται όταν τις εξετάζουμε στο τραπέζι, και άλλο όταν μαγειρευτούν, ή φτάσουν και περάσουν από το στομάχι. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι: όταν περάσουν από το στομάχι, πώς μετριούνται τότε… εκείθέλουμε να ξέρουμε αν είναι όξινες, ουδέτερες ή αλκαλικές.
Ένα παράδειγμα:
  • Το κρέας (ιδίως το αμαγείρευτο) είναι αλκαλικό, όταν όμως περάσει από το στόμα και δεχτεί και τα γαστρικά υγρά, μεταβάλλεται σε όξινο.
  • Το λεμόνι είναι πάρα πολύ όξινο πριν το φάμε, στην συνέχεια όμως καταλήγει σε αλκαλική μορφή μετά την χώνευση.
Αν και βέβαια σχεδόν όλοι οι πίνακες που κυκλοφορούν έχουν λάβει υπ’ όψιν τους αυτό το στοιχείο, ας έχετε το νού σας. Ποτέ δεν ξέρετε!
Μην ξεχνάτε επίσης ότι κάποια τρόφιμα μπορεί μεν να είναι όξινα, αλλά επειδή έχουν αποτοξινωτική δράση στο αίμα, μπορεί να βοηθούν σε κάποιες μορφές καρκίνου. Πχ ο καφές.

(β) Γενική νόρμα διατροφής
Όταν καταφέρετε να σταθείτε στα πόδια σας, σταδιακά μεταφερθείτε σε μια πιό χαλαρή διατροφή – ακολουθήστε τον γενικό κανόνα, περίπου 80% αλκαλική και 20% όξινη διατροφή. Επειδή, εκ των πραγμάτων ο άνθρωπος έχει ανάγκη απ’ όλο το φάσμα τροφών. Έτσι ώστε να μπορείτε να χαρείτε και κάποια παρασπονδία, βάζοντας περισσότερο χρώμα στη ζωή σας.

Βότανα: θα βρείτε στα ειδικά καταστήματα Βοτανοθεραπείας.

Βιταμίνες & Μέταλλα (Συμπληρώματα Διατροφής) : θα βρείτε στα καταστήματα Βιολογικών Ειδών και στα φαρμακεία.

Καθαρό Υπεροξείδιο του Υδρογόνου και καθαρή Διττανθρακική Σόδα: θα βρείτε σε κεντρικά Φαρμακεία.

Ειδικές τροφές (πχ. Graviola, superfoods κλπ.) : θα βρείτε σε ειδικά Οπωροπωλεία και καταστήματα Βιολογικών προϊόντων.
Μεγάλη βοήθεια θα πάρετε από την χρήση των εξής:
  • Γκραβιόλα
  • Αρτεμισία
  • Κρόκος
  • Γλυκόρριζα
  • Αλόη
  • Σιταρόχορτο
  • Παντζάρι
  • Καρότο
  • Μπρόκολο
  • Ρόδι
  • Λεμόνι
  • Εχινάτσια
  • Κρεμμύδι & Σκόρδο
  • Κουρκουμάς
  • Πιπέρι Καγιέν (μικρή καυτερή πιπεριά)
  • Κανέλλα
  • Πικραμύγδαλο (& αμύγδαλο κουκουτσιών από φρούτα)
  • Πικρά Λαχανικά
  • Ωμές φυτικές τροφές (λαχανικά & ξηροί καρποί)
Βρείτε στο Διαδίκτυο πίνακες κατάταξης τροφών σχετικά με αλκαλικότητα / οξύτητα. Φτιάχνω ανάλογο – όταν και άμα τον τελειώσω, θα είναι στη διάθεσή σας!


(γ) Μην ξεχνάτε ποτέ την ιδιαιτερότητα κάθε ατόμου!
Κάτι που μπορεί να ωφελεί τον έναν, μπορεί να βλάπτει τον άλλον. Αυτό οφείλεται στην δομή του κάθε οργανισμού.
Παρατηρήστε τον οργανισμό σας πως συμπεριφέρεται στο κάθε τί… Δεν υπάρχουν ντε φάκτο πράγματα και καταστάσεις. Μην ακούτε τις μπουρδολογίες που κυκλοφορούν!


(δ) Τόπος διαμονής
Επειδή ο τόπος διαμονής πάντα συμβάλλει καθοριστικά, δείτε αν μπορείτε να αλλάξετε τόπο διαμονής. Ίσως αυτός που ζείτε να είναι προβληματικός.
Αν αυτό είναι αδύνατον, αλλάξτε τουλάχιστον το δωμάτιο ύπνου, εάν βεβαίως υπάρχει αυτή η δυνατότητα.


(ε) Μη δίνετε μεγάλη βάση στους «γιατρούργους»! Κοιτάξτε να ενημερωθείτε μόνοι σας.
Εκτός του ότι συνήθως είναι αστοιχείωτοι, τί περιμένατε να βγουν μετά από τόσες καταλήψεις; 
Έχουν, δε, και έναν μοναδικό θεό… το χρήμα! Αυτό, που κυρίως τους ενδιαφέρει, είναι το φακελάκι, το ξεζούμισμα από το συχνό πήγαιν’-έλα, και ή μίζα των φαρμακευτικών από τα φαρμάκια που θα πλασάρουν. Για το τομάρι σας ουδόλως ενδιαφέρονται. Αν, βεβαίως, έχουν και κανά κουμπάρο, συγγενή ή συμπέθερο παπά ή κοράκι, ευχαρίστως θα τους πουν να σας συμπεριλάβουν στη λίστα τους.
Θα συνιστούσα να τυπώσετε το άρθρο και να το έχετε πρόχειρο για δική σας χρήση, αλλά και να το διανείμετε σε γνωστούς και φίλους… Ίσως κάποιους βοηθήσει.
Ενημερωθείτε και επιλέξτε σωστά, και … Καλή τύχη!!!

«Παλαιός»

Υγ: Αυτές είναι ας πούμε οι δικές μου απόψεις.

ΕΣΕΙΣ οφείλετε να αποφασίσετε, τί θέλετε και τί νομίζετε ότι είναι καλό για σας και τους οικείους σας. Ενημερωθείτε και αποφασίστε με γνώμονα ό,τι νομίζετε καλύτερο.


Πάρτε πιο σοβαρά αυτά που δεν έχουν συμφέρον… και δεν κοιτάζουν, ούτε αποβλέπουν στην τσέπη σας, ή σε κάποιες μίζες – ή άλλα ωφελήματα. Αφήστε στην άκρη τις βλακείες που πασάρει το κατεστημένο, διότι αυτό απλά δεν αποδέχεται ό,τι δεν του προσφέρει κατευθείαν πλουτισμό. Ομοιοπαθητική, χειροπρακτική, βελονισμός είναι ακόμη στα απέξω (στον δυτικό κόσμο – ενώ χρησιμοποιούνται κατά κόρον στον ανατολικό). Βλέπετε, δεν συμφέρει τις φαρμακευτικές, κλπ.

Αλλά και μήπως κάποιος «γιατρούργος» υπογράφει με κάποια ρήτρα ότι η θεραπεία του θα φέρει αποτέλεσμα; …Δεν νομίζω! Αν βρείτε κάποιον να το κάνει,… τότε δεχθείτε ανεπιφύλακτα αυτό που σας προτείνει. Αλλιώς, κρίνετε και πάρτε ό,τι νομίζετε καλύτερο εσείς για τον εαυτό σας.

Και κυρίως χρησιμοποιήστε και ακολουθήστε τρόπο ζωής τέτοιον, ώστε τουλάχιστον να μην έχετε ανάγκη κανέναν κομπογιαννίτη!

ΤΕΛΟΣ
Κηρύκειο-κλεισίματος




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive