Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ.(ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ) ΙΔΩΜΕΝ

Φωτογραφία του Νικόλαος Τζιόπας.

6 σχόλια:

  1. Τὰ εἶπες ὅλα συναγωνιστή μου..!!!
    ΟΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναγωνιστής με τον Χαρίτο ο Νικόλαος Ζ;; ρε Νικόλαε Ζ ο Χαρίτος έχει φύγει(σιγά μην καθόταν με το πολιτικό και όχι μόνο, αγύρτη) από τον Καρατζαφεροκωλοτούμπα σου εδώ και καμιά 10ρια χρόνια!!! ρε Νικόλαε Ζ ΣΕ ΠΌΣΑ ΤΑΜΠΛΏ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικόλαε Ζ. άνοιξε αυτό το αρχείο και δες την αποχώρηση του Χαρίτου από το ΛΑγΟΣ του ΑΓΎΡΤΗ Καρατζαφεροκωλοτούμπα σου δια του λόγου το αληθές!!και καλά ξεμπερδέματα με το μυαλό σου!!
    deltio11.blogspot.com/2012/09/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄρρωστε, βγάζεις πολὺ γέλιο ἐν τῆ ἀσχετοσύνῃ καὶ ἐμπαθείᾳ σου καὶ μισελληνισμόν σου!
      Πρῶτον, ἡ ἀφεντιά μου οὐδέποτε ὑπῆρξε μέλος τοῦ ΛΑ.Ο.Σ. Τὸν στηρίζω ὅμως. Μὲ τὸν Χρῆστον ὅμως ὑπήρξαμε συναγωνισταὶ εἰς τὰ Ἐθνικιστικὰ κινήματα, ΕΝ.Ε.Κ. καὶ, κυρίως, εἰς τὸ Ἑλληνικὸ Μέτωπο.
      Κάποιοι ἔχουμε γράψει ἱστορίαν, γλοιῶδες σκουλῆκι, ἐξακολουθοῦμε νὰ διατηροῦμε τὸν Ἑλληνικὸν Ἐθνικισμὸν - Ἡ χ.Α. οὔτε ἀνῆκε οὔτε ἀνήκει εἰς αὐτόν - καὶ εἴμεθα πολὺ ὑπερήφανοι.
      Ὁ φίλος καὶ συναγωνιστὴς Χαρίτος,ἀπεσύρθη ἀπὸ τὴν ἐνεργὸν πολιτικὴν ἀφοσιωθεὶς εἰς τὴν οἰκογένειάν του ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ.
      Αὐτὰ βρωμερὸ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ (γιὰ πάτημα)!

      Διαγραφή
  4. ΟΙ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΛΑγΟΣ

    Ο προεδρος του ΛΑΟΣ κ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-"ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ"-τοποθετηθηκε ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ!!!
    "Στις προηγουμενες εκλογες ειχαμε και ΓΚΕΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ασχετα αν δεν βγηκε να το πει επωνυμα...ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ εργαζομενους ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ κανουν μαλιστα πολυ καλη δουλεια!!!!!!
    Βαϊτσα η ΛΟΛΕΚ-ΜΑΚΗΣ ο αποβλητος...τα καλα κοριτσια του ΛΑγΟΣ χαχαχαχαχαχαχαχα
    ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΟ ΚΛΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ;;;;;;; ΒΑΙΤΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ;;;;;;;;; θα σας μαλωσει το πρρρρρρρρρ του ΛΑγΟΣ Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Π@ΥΣΤΡΟΝΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΝΕΚΑ ΚΑΜΑΡΟΤΑΚΙ Ο ΔΕ ΤΙΓΡΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΙΣΩ ΤΟΥτουτουτου Ο ΔΕ ΤΟΤΟΣ Η ΚΛΑΨΩΜ@ΥΝΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΡΟΥΦΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΗ ΜΑΝΕΚΕΝ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΚΩΛΑΓΟΝΟ ΤΗΣ ΚΛΑΡΑΣ ΤΟYRLOKOLON...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΕΛΙΟ, ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ.
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive