Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Οι «ληστές των θυρίδων» άρπαξαν πάνω από 1.000.000 €

Αποτέλεσμα εικόνας για ληστές των θυρίδωνΞεπερνά το 1.000.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας η λεία των πέντε «χρυσοδάκτυλων» κακοποιών, που λήστεψαν το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Πειραιά...
το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, και άδειασαν τις θυρίδες των πελατών, κρατώντας επί δυόμισι ώρες ομήρους υπαλλήλους και πελάτες! Πάντως, άφησαν πίσω τους ίχνη, τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.
Μπορεί η συγκεκριμένη συμμορία να διακρίνεται για τον επαγγελματικό τρόπο δράσης της, ωστόσο δεν έχει αποφύγει τα λάθη, τόσο στην πρώτη ληστεία με ομηρία που είχαν διαπράξει οι ίδιοι δράστες στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στη λεωφόρο Κηφισίας, τον Αύγουστο του 2016, όσο και στη δεύτερη, στον Πειραιά. Προτού φύγουν από το υποκατάστημα της Κηφισίας, οι ληστές είχαν ψεκάσει τους χώρους με χλωρίνη και οξύ για να σβήσουν τα ίχνη τους, να μην αφήσουν πίσω τους δηλαδή αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ωστόσο, δεν γνώριζαν πως η χλωρίνη και το οξύ δεν «καίνε» εντελώς τα στοιχεία! Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να απομονώσουν σε επίμαχα σημεία του υποκαταστήματος γενετικό υλικό που δεν ανήκε σε πελάτες ή υπαλλήλους! 

Ομως, το DNA που κατάφεραν να εντοπίσουν δεν ταυτοποιήθηκε με αυτά που έχουν αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. κι έτσι δεν είναι αξιοποιήσιμο, εκτός κι αν εντοπιστούν αυτοί από τους οποίους προέρχεται. Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων από το υλικό που έχουν συλλέξει οι ειδικοί και από το υποκατάστημα του Πειραιά, προκειμένου να δουν εάν ταιριάζει με αυτό που συνέλεξαν στο υποκατάστημα των Αμπελοκήπων.

Οσο προχωρά η καταγραφή των αντικειμένων, των χρημάτων και των κοσμημάτων που είχαν οι θυρίδες στην τράπεζα του Πειραιά τόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει τις έρευνες, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων, με δεδομένο ότι μπορεί κάποιοι από τους κατόχους τους να μην έχουν καταθέσει τι ακριβώς περιείχαν. Αλλωστε, και η λεία της πρώτης ληστείας εκτιμάται σε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive