Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ (ΤΟΥ ΑΚΗ) ΕΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ. ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Βίκυ Σταμάτη
Η Βίκυ Σταμάτη για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και μιλάει μπροστά στην κάμερα για τη σχέση της με το σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, τα πρόσωπα που ισχυρίζεται πως τους εξαπάτησαν, τους πολιτικούς και για τα όσα βίωσε στη φυλακή, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου...
μας ενημερώνουν δελτία τύπου για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους.
Λίγες ημέρες μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρεται στην κατάσταση του άντρα της και δηλώνει πως τον κατέβαλαν οι συνθήκες στη φυλακή «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε: “Kα Σταμάτη, ο κος Τσοχατζόπουλος είναι 77, μέσα του όμως είναι 98, είναι όλος σάπιος”».
Επίσης, κάνει λόγο για τον δύσκολο αγώνα να συγκεντρωθούν τα χρήματα της εγγύησης και.. αποκαλύπτει: «Θα σας εξομολογηθώ ότι πριν έρθω εδώ δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο. Μου είπε ότι υπάρχει λύση… με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό. Το θέμα είναι να το δεχθεί ο Τσοχατζόπουλος».
Στη φωτογραφία ο Aκης Τσοχατζοπουλος, λίγο μετα την ολοκλήρωση του χειρουργείου, για τριπλό by pass. Η κυρά είναι αδίστακτη. 

akis5
Το θέμα όμως γι αυτήν είναι ότι έχει ζωή μπροστά της. Και να για να κάνει τη ζωούλα της, δε θα βγάλει μόνον τον Άκη τον έρμο που τον έφαγε το κάτω κεφάλι στους πάγκους αλλά θα πληρώσει ακριβά το τομάρι της για να απολαύσει τα κρυμμένα, κλεμμένα.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ορρωδά προ ουδενός η Bίκυ η μιζοχαλάστρα, προκειμένου να πετύχει τον «στόχο» της που βάζει κάθε φορά.

    Είναι αδίστακτη και πιο επικίνδυνη ακόμη και από τον σύζυγό της, τον οποίον θεωρώ ότι η ίδια, λόγω των διαρκών και εξωφρενικών οικονομικών απαιτήσεών της, εξώθησε στην απληστία και στον εν τέλει διασυρμό.

    Δεν θα λυπηθούμε κιόλας ένα φτηνό τσόκαρο, ένα γνησιο βλαχαδερό, ένα μισερό γύναιο, ένα γνωστό ξέκωλο, από χρόνια ανεπάγγελτο, αδηφάγο πολιτικο παράσιτο, μεγαλοτρωκτικό του κωλό-νακιου, που έζησε σαν βασίλισσα, ξοδεύοντας ασύστολα μεγάλο μέρος από την πίτα της Πασοκό-ληστείας, κατασπαταλώντας το μιζαρισμένο δημόσιο χρήμα, σε συνδυασμό δε με την απαράδεκτη συμπεριφορά της, ξευτίλισε τελικά κοινωνικά και πολιτικά τον μουρόχαβλο γεροξεκούτη “ομορφάντρα της” …

    Ζηγρας: «Μια μέρα, του πηγαίνω μία βαλίτσα με ένα εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά. Περιχαρής αρπάζει τη βαλίτσα και πηγαίνει στο σαλόνι να την προσφέρει στην Αντουανέτα. Εκείνη βλέπει τις δεσμίδες με τα μετρητά με όλη την απέχθεια του κόσμου συγκεντρωμένη στα μαύρα της μάτια. «Κωλόγερε!», «άχρηστε», φωνάζει. «Τρία εκατομμύρια δεν είπαμε πως χρειάζομαι; Είναι τρία εκατομμύρια αυτά;».
    Ο …άκης πέφτει στα γόνατα και προσπαθεί να εξηγήσει στην ξαπλωμένη στον καναπέ Αντουανέτα πως εγώ δεν μπορούσα να μεταφέρω περισσότερα σε μία ημέρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive