Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΨΑΛΤΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρία Ψάλτη

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης ΑρμόνηςΘέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε ολους τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγ. Σάββας και ιδιαιτέρως στον Ογκολόγο Παθολόγο Κύριο Βασίλη Αρμόνη και το νοσηλευτικό προσωπικό που έκαναν οτι ηταν δυνατόν και αγωνίστηκαν για τον Στάθη. Ευχαριστώ απο καρδιάς τους συναδέλφους που καθημερινά εδιναν την παρουσία τους και άλλοι με τηλεφωνική επαφή ήθελαν να ενημερωθούν για την υγεία του Στάθη και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.
Θερμά ευχαριστώ τους...

δημοσιογράφους της τηλεόρασης που ενω γνώριζαν την σοβαρότητα της καταστασης ,δεν δημοσιοποίησαν τίποτα κρατώντας διακριτική σταση.
Η επιθετική εξέλιξη της υγείας του δεν ειχε επηρεάσει την πνευματική του διαύγεια.Γνωριζε την μιση αλήθεια.Εβλεπε συνεχώς τηλεόραση και αν μάθαινε κατι παραπάνω θα ηταν η χαριστική βολή
Λυπάμαι για ορισμένους δημοσιογράφους του διαδικτύου και οχι μόνο, των οποίων η συμπεριφορά ,ενω ο Σταθης νοσηλευόταν ,κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη,
.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους ,γνωστούς και θαυμαστές για την συμπαράσταση και την αγάπη τους.
Με εκτίμηση
Μαρία Ψάλτη -Κάτια Κυβέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive