Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Και τώρα Αλέξη; Θα μας "πάρεις τα μέτρα;;". Εκπρόσωπος Σόιμπλε για συνέντευξη Τσίπρα: Πάρτε ΠΡΩΤΑ τα μέτρα και θα ... δούμε για το χρέος το 2018


Ο εκπρόσωπος του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Ντένις Κόλμπεργκ, σχολιάζοντας την δήλωση Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ότι αν δεν προχωρήσει η ελάφρυνση χρέους, η κυβέρνηση θα πάρει πίσω τα μέτρα το 2018, έστειλε μήνυμα στην Αθήνα...
ενώ σχολίασε και τις αναφορές του πρωθυπουργού σε Μέρκελ και Σόιμπλε, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στο Βερολίνο, Παντελής Βαλασόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πιο συγκεκριμένα για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι αν δεν προχωρήσει η ελάφρυνση χρέους, η κυβέρνηση θα πάρει πίσω τα μέτρα το 2018, ο εκπρόσωπος του γερμανού υπουργού Οικονομικών, δήλωσε ότι «το πακέτο των μέτρων αυτών συγκεκριμενοποιείται τώρα στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και υπολογίζουμε ότι θα εφαρμοσθούν. Υπάρχει ένα άλλο σημείο, στην συμφωνία του 2016 που αναφέρει ότι, όταν εφαρμοσθούν όλα αυτά τα μέτρα αλλά εφαρμοστεί με επιτυχία και ολόκληρο το τρέχον πρόγραμμα, δηλαδή το 2018, τότε το Eurogroup θα συζητήσει μέτρα για το χρέος, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

Ντομπρόβσκις: Πιθανή η εκταμίευση δόσης τον Μάιο

Για τη θετική αναφορά του πρωθυπουργού σε Μέρκελ και Σόιμπλε, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ANT1, ο κύριος Κόλμπεργκ ανέφερε ότι «ο κύριος Τσακαλώτος και κύριος Σόιμπλε έχουν μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και ότι και οι δυο θέλουν να γίνουν γρήγορα βήματα ώστε να κλείσει η αξιολόγηση».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive