Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΛΟΝΔΙΝΟ. Τραβούσαν selfies αντί να βοηθήσουν τους τραυματίες

Τραβούσαν selfies αντί να βοηθήσουν τους τραυματίες
Ανθρώπινη «γαϊδουριά» στο Λονδίνο  Την στιγμή που άνθρωποι κείτονταν αιμόφυρτοι στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο Λονδίνο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να τραβήξουν βίντεο, φωτογραφίες ή ακόμη και selfies...
για να μπορέσουν στη συνέχεια να τις αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Οι ζόμπι άνθρωποι δίχως συμπόνοια για τον συνάνθρωπο απλά αδιαφορούν.  Ευτυχώς η κίνηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όπως επισημαίνει και το BBC που συγκέντρωσε κάποιες από αυτές.  «Με θυμώνει τόσο πολύ που οι άνθρωποι σκέφτονται να τραβήξουν φωτογραφίες θυμάτων πριν τους βοηθήσουν- απόλυτα αηδιαστικό»   «Αυτοί που τραβάνε selfies και φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί θα πρέπει να βρεθούν και να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Απόλυτα αηδιαστικό»   «Το να τραβάτε φωτογραφίες ανθρώπους που είναι τραυματισμένοι είναι αηδιαστικό- αφήστε κάτω το τηλέφωνο και βοηθήστε τους!»   «Να τραβάς φωτογραφίες τραυματίες και να τις αναρτάς στο Twitter αντί να τους βοηθάς, φίλε μου είναι σοκαριστικό»   «Κάποιος κείτεται τραυματισμένος στη γέφυρα. Ένας τύπος κάθισε εκεί και βγάζοντας φωτογραφίες. Σύγχρονη κοινωνία. Σοκαριστικό»  «Υπάρχει κάτι πολύ χυδαίο στο να τραβάς φωτογραφίες ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί»   «Απελπίζομαι στην ιδέα πως οι άνθρωποι είναι τόσο απασχολημένοι να τραβούν φωτογραφίες ενώ άλλοι παλεύουν για τη ζωή τους»   «Το να τραβάς φωτογραφίες θυμάτων, που έχουν παρασυρθεί από αυτοκίνητο είναι απαίσιο αλλά η selfie με selfie stick = επαναπροσδιορίστε την ύπαρξή σας τώρα»   «Γιατί στέκονται εκεί τραβώντας φωτογραφίες, βίντεο και selfies;!;!!!! Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να επαναξιολογήσουν τις προτεραιότητές τους στη ζωή»   «Μισώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν συμβαίνουν τόσο τρομερά πράγματα. Σταματήστε να στέκεστε και να βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο των τραυματιών στο Γουέστμίνστερ»   «Τίποτα δεν με θυμώνει περισσότερο από τους ανθρώπους που εμποδίζουν τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας για να τραβήξουν φωτογραφίες στο Γουεστμίνστερ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive