Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΟΛΗ Η αλήθεια για το "χτύπημα" του ISIS στο Λονδίνο. Το μήνυμα στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια για το ΛονδίνοΗ επίθεση στο Λονδίνο από τους ισλαμιστές της Νέας Τάξης, προκειμένου να αυξηθεί ο τρόμος και ο φόβος των πολιτών και να δεχθούν αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης, μας λέει το εξής:...
Πλέον δεν θα γνωρίζουμε από πού θα μας βρει το κακό.
Ο δράστης του Λονδίνου, Χαλίντ Μασούντ, 52 ετών, είναι ο δράστης της επίθεσης στη γέφυρα του Ουέστμινστερ και στο βρετανικό κοινοβούλιο, όπως ανακοινώθηκε από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
Ο Μασούντ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και είχε καταδικαστεί για επιθέσεις, παράνομη κατοχή όπλων αλλά και αδικήματα διαταραχής της δημόσιας τάξης, αλλά όχι για τρομοκρατία.
Κρυβόταν καλά, ενώ όπως όλοι οι περισσότεροι «ενσωματωμένοι μουσουλμάνοι», κατηγορούσε προφανώς όσους τον έψεγαν για «ισλαμοφοβία», χαρακτηρισμός που ακούγεται και εδώ στην Ελλάδα για όσους αντιδρούν.
Το Ισλαμικό Κράτος τον αποκάλεσε στρατιώτη του.
Σε όλη την Ευρώπη η τρομοκρατία του Ισλάμ έχει απλωθεί σε πόλεις και προάστια. Στην Σουηδία, όπου σύμφωνα με το CNN, τίποτα δεν συμβαίνει με τους «μετανάστες, ο Δήμος της Uppsala ‘άφησε ελεύθερο έναν 16χρονο, ύποπτο για βιασμό και εκείνος, μη χάνοντας την ευκαιρία, επέστρεψε στο σχολείο του και βίασε ένα 13χρονο αγόρι.
Σύμφωνα με την Pravda, ο νεαρός μουσουλμάνος κατηγορείται για δύο περιστατικά βιασμού και πλέον δεν μπορεί να αποφύγει την φυλάκιση, η οποία θα διαρκέσει 4 μήνες, ενώ θα πρέπει να πληρώσει 230.000 σουηδικές κορώνες για αποζημίωση.
Φυσικά εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες, καθώς ο βιασμός είναι κάτι φυσιολογικό για αυτούς.
Στην Γερμανία μία γυναίκα σε σταθμό του μετρό είδε ξαφνικά τα μαλλιά της να τυλίγονται στις φλόγες. Δράστης ένας μουσουλμάνος μετανάστης.
Δείτε στο βίντεο τα μαλλιά να αρπάζουν ξαφνικά φωτιά:
Στο σχολείο, στο μετρό, στην δουλεία, στα ψώνια, πλέον κανείς δεν γνωρίζει από πού θα τον βρει το κακό. Αυτό ισχύει και για την Ελλάδα, με την επίθεση στο Λονδίνο να αποτελεί μήνυμα.
Οι πολίτες ζουν σε καθεστώς τρόμου. Αυτό ήθελε να πετύχει η Νέα Τάξη.
Στην Χίο σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ξανά  ο καταυλισμός της Σούδας και οι παρακείμενες περιοχές του χθες αργά τη νύχτα, όταν ξέσπασε "εμφύλιος" ανάμεσα στους μετανάστες που φιλοξενούνται στην περιοχή.
Οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν και ζητούν να απομακρυνθεί ο παράνομος καταυλισμός.
Κανείς δεν ξέρει ποιοι βρίσκονται ανάμεσα στους μουσουλμάνους «μετανάστες» που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη. Ένα είναι το σίγουρο: Ο στόχος είναι οι χριστιανοί! Όπου κυριάρχησε το Ισλάμ στις μέρες μας, οι χριστιανοί σφαγιάστηκαν και εκδιώχθηκαν, όπως συνέβη σε Ιράκ, Συρία κ.ο.κ.
Το μήνυμα των ισλαμιστών είναι ένα: Χτυπήστε, βιάστε, σκοτώστε τους χριστιανούς όπου και αν αυτοί βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive