Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΣΟΚ για ΝΑΤΟ και Ελλάδα. Πηγές του Κρεμλίνου ανέφεραν ότι η Ρωσία θα παραχωρήσει το αντιαεροπορικό σύστημα S-400 στην Τουρκία...

ΣΟΚ για ΝΑΤΟ και Ελλάδα
...χωρίς να έχει πρόβλημα με αυτό, διότι έχουν ξεκινήσει οι παραλαβές του αντιαεροπορικού συστήματος S-500 ΠΡΟΜΗΘΕΑ. Πρόσφατα μάλιστα παρέδωσαν S-400 στην Κίνα οπότε δεν ανησυχούν για διαρροή τεχνολογίας. Σοκαριστική εξέλιξη για την Ελλάδα και το ΝΑΤΟ..
Το καινούργιο πυραυλικό συγκρότημα που μπορεί να εξουδετερώσει ταυτόχρονα 10 διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, κοντά στην στρατόσφαιρα, συνδιάζει όλες τις καινοτομίες των προηγούμενων συστημάτων και ταυτόχρονα προσφέρει εντελώς νέες δυνατότητες στον τομέα των αντι-αεροπορικών, πυραυλικών συστημάτων. Οι Ρώσοι δηλώνουν ότι οι Patriot PAc-3 αλλά ακόμη και οι S-400 δεν είναι τίποτα μπροστά του…  Έχει βεληνεκές που φθάνει τα 600 χλμ., έναντι 400 χλμ. για τους S-400. Οι S-500 θα μπορούν να πλήττουν ακόμα και δορυφόρους σε χαμηλή τροχιά. Το S-500 Prometheus αποτελεί υπεροχή έναντι στη στρατιωτική δύναμη της νέας τάξης πραγμάτων και του ΝΑΤΟ. Οι  τρομεροί πύραυλοι S-500 , η εμβέλεια των οποίων φτάνει μέχρι το διάστημα, θα «κλειδώσουν» την αχανή ρωσική επικράτεια.  Η Ρωσία δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο εθνικό σύστημα αεράμυνας, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία με κύριο το αντιαεροπορικό σύστημα  S-500 Prometheus , επίσης γνωστό  ως  55R6M Triumfator-Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive