Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η ανάρτηση για την «εξαφάνιση» του γιου της Οργή της Νένας για τον blogger

Απίστευτο μπάχαλο προκλήθηκε την Κυριακή από διαδικτυακό ψευδές δημοσίευμα, που ανέφερε ότι ο 12χρονος γιος της Νένας Χρονοπούλου χάθηκε από το σπίτι του. Συγγενείς, φίλοι και μέλη συλλόγων ΑμεΑ σοκαρισμένοι από την «είδηση» επικοινωνούσαν ως χθες τα ξημερώματα με την ηθοποιό, προκαλώντας ένταση και αναστάτωση στο σπίτι της...
όπως αποκαλύπτει σήμερα η ίδια στην «Espresso». ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
Το λάθος έγινε από πειραιώτικο site, όταν ο συντάκτης μπέρδεψε το παιδί της ηθοποιού με ένα 16χρονο αγόρι, τον Στέλιο, ο οποίος είχε όντως εξαφανιστεί. «Amber Alert Νίκαια: Δείτε ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς του 16χρονου Στέλιου! Αίσιο τέλος στην εξαφάνισή του» έγραφε ο τίτλος του post που έκανε τον γύρο το διαδικτύου, με τη συγγραφέα και τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο να είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά εναντίον του συντάκτη, ο οποίος δεν είχε διασταυρώσει το γεγονός.
«Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τόσο αγώνα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, να έχω παρατήσει το επάγγελμά μου εδώ και 14 χρόνια για να αφοσιωθώ στον γιο μου κι ένας blogger να εκθέτει δημόσια εμένα και τον άντρα μου, πως χάσαμε το παιδί μας. Ηταν ένα απροκάλυπτο ψέμα» μας δήλωσε εκνευρισμένη η Νένα Χρονοπούλου.
«Υπάρχει σκοπιμότητα και δόλος»
«Θέλησε να δώσει μια τελείως διαφορετική εντύπωση για μένα και τον σύζυγό μου, ως γονείς. Θεωρώ ότι υπάρχει σκοπιμότητα και δόλος για τα κλικ και για το προσωπικό του κέρδος. Αν κλίκαρε κάποιος στο διαδίκτυο, θα διάβαζε για τους σκληρούς αγώνες που δίνω τους τελευταίους μήνες για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, μεταξύ των οποίων είναι και ο 12χρονος γιος μου Χρήστος. Η κερδοσκοπία πρέπει να έχει όρια» συνέχισε η ηθοποιός. «Με τις γελοιότητες του καθενός θα γίνουμε στο τέλος δικομανείς» πρόσθεσε. Χθες το απόγευμα και ενώ η ηθοποιός ήταν ετοιμη να κινηθεί νομικά (ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε), το site δημοσίευσε ένα απολογητικό άρθρο προς το ζευγάρι και το παιδί τους με τίτλο «Λάθος ρεπορτάζ: Ζητούμε συγγνώμη από τη Νένα Χρονοπούλου και τον Τάσο Μητρόπουλο. Δεν ήταν δικό τους το παιδί που εξαφανίστηκε στη Νίκαια».
Οι συντάκτες του κειμένου, όπως αναφέρουν στο κείμενο, παραπλανήθηκαν από την ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Μητρόπουλος στη σελίδα του στο facebook προκειμένου να εντοπιστεί ο 16χρονος Στέλιος και ο δημοσιογράφος θεώρησε ότι επρόκειτο για τον γιο της Νένας Χρονοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive