Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο Κλέιτον στο «πάρκινγκ του θανάτου»

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν της κυπριακής Ομόνοιας Σίλβα Κλέιτον ήταν ο οδηγός του μυστηριώδους Audi R8, που πρώτος σταμάτησε για να βοηθήσει όποιον μπορούσε το μοιραίο απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου, λίγο μετά τη φονική πρόσκρουση της Πόρσε, η οποία στέρησε τη ζωή στη σύζυγο και στο μικρό αγγελούδι του Υπάτιου Πατμάνογλου. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ...

Ο άσος του ποδοσφαίρου κατευθυνόταν προς τη Λάρισα, όταν ξαφνικά είδε στο δεξί μέρος του δρόμου ένα αυτοκίνητο να γίνεται παρανάλωμα του πυρός και αποφάσισε να σταματήσει για να προσφέρει βοήθεια ώστε να σβήσει η φωτιά.
Το αυτοκίνητο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού είχε καταγραφεί από τις κάμερες, ωστόσο δεν κλήθηκε από την Αστυνομία για να καταθέσει, καθώς δεν είχε καμιά εμπλοκή στο περιστατικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής κινούνταν αρκετά χιλιόμετρα πιο πίσω και σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύεται ότι έκανε «κόντρες» με την Πόρσε της οικογένειας Βακάκη.
«Γρήγορο αυτοκίνητο»
Λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα ο μοναδικός επιζών Υπάτιος Πατμάνογλου είχε αναφερθεί σε δηλώσεις του σε «έναν μελαχρινό άντρα που σταμάτησε και πιθανότατα έκανε κόντρες με την Πόρσε». Ο Σίλβα Κλέιτον απάντησε μιλώντας στο protothema.gr:
«Αυτός ο κύριος έκανε μια ατυχή δήλωση, ότι σταμάτησε ένας μελαχρινός με ένα γρήγορο αυτοκίνητο που ίσως έκανε κόντρες. Και τα έλεγε χωρίς να ξέρει τι και πώς. Τον καταλαβαίνω, ο άνθρωπος ήταν μέσα στον πόνο του». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι τον ρώτησε: «“Θέλεις κάποια βοήθεια; Να φέρω τον πυροσβεστήρα;” Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό: “Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα”...».
Ηταν απόγευμα της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς, όταν ο Πατμάνογλου σταμάτησε στις τουαλέτες στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Υπατο Θηβών. Εκείνη τη στιγμή ο 24χρονος γιος του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, Γιώργος, έχασε τον έλεγχο της Πόρσε που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Το αυτοκίνητο ακολούθησε μια ξέφρενη πορεία και κατέληξε με τρομερή ορμή πάνω στο Honda Civic, μέσα στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος και το τρίχρονο αγοράκι του άτυχου πατέρα. Αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση, τα δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο τόσο η μητέρα και το αγγελούδι της όσο και ο οδηγός και ο συνοδηγός της Πόρσε Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Οι φλόγες έφτασαν μέχρι το εσωτερικό της τουαλέτας και ο Υπάτιος Πατμάνογλου έπεσε στο έδαφος για να γλιτώσει. Οταν βγήκε έξω, διαπίστωσε έντρομος ότι τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα ήταν νεκρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive