Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

"ΤΙΜΙΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΑ "ΤΑΛΕΝΤΑ" ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Εμμανουήλ.

2 σχόλια:

  1. Είμαι κι'εγώ ταλέντο (ότι δηλώσεις... είσαι). Είμαι όμως και ολιγαρκής, μου αρκεί μία ενίσχυση 120.000 Ευρώ για φέτος κι' ελπίζω να είναι αφορολόγητη, όπως πιθανόν είναι η ενίσχυση της "θεϊκής ταλεντάρας" Ρ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ.

    Μικρή "σκοτεινή" λεπτομέρεια. Ο αείμνηστος πατέρας μου δεν ήταν "αριστερός", ούτε πολιτικός, ήταν Αξιωματικός της Χωροφυλακής και εθελοντικά πολέμησε -όχι στα λόγια- στην 1η γραμμή στους αγώνες της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας. Ο λόγος του πατέρα μου ήταν συμβόλαιο και η ΕΛΛΑΔΑ ήταν πάνω από όλους και πάνω απ' όλα.

    Εγώ, από την δική μου πλευρά είμαι νοσοκομειακός ιατρός με βαθμό Διευθυντού, με 2 Ειδικότητες, Διδακτορικό, θέση Διευθυντού στο Βρετανικό NHS και μισθό 1.300 Ευρώ τον μήνα (μικτά). Δεν έχω κατορθώσει με τον μισθό μου να αγοράσω σπίτια/α, εξοχικό/α και να στείλω τα παιδιά μου σε ιδιωτικά σχολεία, όπως έχουν καταφέρει πάρα πολλοί άξιοι δημόσιοι λειτουργοί με την σωστή διαχείριση των... μισθών τους.

    Βέβαια, έχω και άλλα "σκοτεινά" σημεία στον υπηρεσιακό μου φάκελο, όπως π.χ. πρόσφατα που μου ήρθε υπηρεσιακό έγγραφο από τον "υπεύθυνο" του Τμήματος, ο οποίος με καλεί να τηρώ το ωράριο εργασίας μου, όπως αυτό ορίζεται από την σύμβασή μου, δηλαδή να εργάζομαι 5-5,5 ώρες την ημέρα και όχι τις 8-9.5 που εργάζομαι τώρα, χωρίς να υπολογίζονται και οι 3-6 ώρες καθημερινής κατ' οίκον εργασίας για υπηρεσιακά θέματα. Εννοείται ότι για την υπερωριακή εργασία μου ΔΕΝ αμείβομαι, όπως επίσης εννοείται ότι ο "υπεύθυνος" του τμήματος είναι "αριστερός"...

    Δυστυχώς για εμένα, παρά τα πολλά "σκοτεινά" σημεία του φακέλου μου, δεν έχω ακόμα προσαρμοσθεί, μπορώ όμως -παρά ταύτα- να περιμένω την κρατική ενίσχυση;

    Άλλωστε, τι στο καλό, "πρώτη φορά αριστερά" έχουμε και απ' ότι λέγεται (ΓΑΠ) και φαίνεται (μισθοί, μπόνους, επιδόματα, εφ' άπαξ, ενισχύσεις κλπ των παρα-κρατικών τρωκτικών), "λεφτά υπάρχουν".

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Βασίλη. Έχεις ένα σκοτεινό σημείο που δεν πρόκειται να σου συνχωρησουν οι νεοταξιτες. Δεν είσαι προδότης της πατρίδος μας και γι αυτό θα μείνεις με τα 1300. Αν ήσουν κοπρόσκυλο θα σου έδιναν και μπόνους.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive