Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΑΛΗΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Τρεις μέρες είχε να φάει η μαθήτρια που λιποθύμησε! – Η άνεργη μητέρα αναζητεί, απεγνωσμένα, εργασία


Η λιποθυμία της 17χρονης μαθήτριας, που συγκλονίζει από χθες το Πανελλήνιο, έφερε στο φως τον «Γολγοθά» που βιώνει η οικογένειά της. «Όποιος γονέας ή μαθητής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης να το...
αναφέρει στο σχολείο του. Υπάρχει και η ευαισθησία και η γνώση για να αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά» δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 με αφορμή το λιποθυμικό επεισόδιο.
«Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα του υποσιτισμού», λέει ο κύριος Γιαννόπουλος και αναφέρεται στο συμβάν που σημειώθηκε πριν δυο ημέρες σε λύκειο της Πάτρας.
Ήταν λίγο πριν τις 9 το πρωί όταν η 17χρονη μαθήτρια της τρίτης λυκείου ζήτησε να βγει από τη σχολική αίθουσα. Μόλις βγήκε, κατέρρευσε στο διάδρομο του σχολείου. Παρέμεινε λιπόθυμη για λίγα λεπτά. Όταν συνήλθε ζήτησε από τη διευθύντρια να ειδοποιήσει τη μητέρα της και να φύγει, όπως και έγινε.
Λίγο αργότερα η μητέρα του κοριτσιού επέστρεψε στο σχολείο και περιέγραψε με μελανά χρώματα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να συντηρήσει τα τρία της παιδιά, όπως ανέφερε το thebest.gr. Η γυναίκα εργάζεται περιστασιακά ως καθαρίστρια και τα έσοδά της είναι πενιχρά. Τρεις ημέρες είχαν να φάνε οικογενειακώς…
Διάφορα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπουν να παρέχει στα τρία παιδιά της τα βασικά για τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα η μεγάλη της κόρη να μην αντέξει.
Η κοινωνία της Πάτρας πάντως ανταποκρίθηκε άμεσα και με διάφορους τρόπους στηρίζει την οικογένεια των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Τώρα η μητέρα είναι σε αναζήτηση δουλειάς, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών της.

1 σχόλιο:

  1. Το ανθελληνικό και ρατσιστικό κράτος φυσικά δεν έκανε τίποτε γιατί η οικογένεια αυτή δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive