Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Μέσα ο Τσίπρας με τη Μέρκελ, απ έξω ο Βαρουφάκης σε διαδήλωση στη Ρώμη. Δείτε φωτογραφίες

Ο Βαρουφάκης σε διαδήλωση στη Ρώμη

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν σήμερα τους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας στο περιθώριο των εορτασμών της 60ης επετείου από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Βαρουφάκης και μέλη του κινήματος DIEM25, που συμμετείχαν σε φιλο-ευρωπαϊκή πορεία κοντά στο Κολοσσαίο, «για μία καλύτερη Ευρώπη».Ο πρώην υπουργός Οικονομικών διαδήλωσε κρατώντας ένα κόκκινο πανό...

και καταγγέλλοντας ότι «η Ευρωπαϊκή Ιδέα τελεί υπό καθεστώς άτακτης φυγής και η ΕΕ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποδόμησης».
βαρουφακης 1βαρουφακης 2

Το τετ α τετ Τσίπρα - Μέρκελ στη Ρώμη

Το τετ α τετ Τσίπρα - Μέρκελ στη Ρώμη - ΦΩΤΟΜετά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ρώμης, οι ηγέτες της ΕΕ παρακάθισαν σε επίσημο γεύμα στο Μέγαρο της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είχαν μια σύντομη συζήτηση, κρατώντας από ένα ποτήρι κρασί στα χέρια.
Δείτε τη φωτογραφία:
Πηγή φωτο: Γ.Τ. Πρωθυπουργού | Andrea Bonetti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive