Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Αν σ΄αρέσει μπαρμπα-Πάνο, ξαναπέρνα απ΄το Λευκό Οίκο.

#

Το φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που ΄παθε ο Πάνος Καμμένος, στις Η.Π.Α. Και θα το σκεφτεί πολύ καλά στο μέλλον να....Τραμπαλίσει.
Όλα βεβαίως ξεκίνησαν στραβά απ΄την αρχή.
Πριν ακόμα ο Υπ.Εθ.Αμ. ταξιδεύσει προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όταν προσπαθούσε να εξασφαλίσει πρόσκληση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, από την επίσημη κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτι που κατέστη αδύνατον... διότι όπως κατάλαβε απ΄τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αμερική, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θέλει να έχει καμία επαφή με μεγάλη μερίδα του πολιτικού συστήματος της χώρας, με αποτέλεσμα η πρόσκληση για να μπορέσει να μπει στον Λευκό Οίκο να του εξασφαλιστεί από την ομογένεια.
Ένας Ντόναλντ Τραμπ που να σημειώσω ότι έδειξε απόλυτα ενημερωμένος και σε βάθος για τα προβλήματα της χώρας μας, αλλά και ιδιαίτερα πρόθυμος να συμβάλει στη λύση τους.
Από ΄δω όμως ο Πανάρας έφυγε, υποσχόμενος στον Αλέξη Τσίπρα πως με την επίσκεψη του, θα του προετοιμάσει και μια δική του συνάντηση με τον Τραμπ.
Έφυγε σίγουρος πως θα δει ο ίδιος το νέο πρόεδρο και θα του μιλήσει γι΄αυτό.
Μια συνάντηση όμως που δεν έγινε ποτέ.
Και δεν έγινε γιατί αρνήθηκε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ να συναντηθεί μαζί του, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από ισχυρό άνδρα της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής.
Τον παρέπεμψε όμως στον ομόλογο του Υπ.Εθ.Αμ.των Η.Π.Α Τζέιμς Ματίς.
Μόνο που ο Τζέιμς Ματίς, δεν είναι γιαλαντζί στρατιωτικός, καραγκιοζάκος που αρέσκεται να φοράει στολές και να φωτογραφίζεται.
Ο Τζέιμς Ματίς είναι πρώην πεζοναύτης, υπηρέτησε για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες το σώμα πεζοναυτών και θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς στρατιωτικούς ηγέτες της γενιάς του.
Και όπως καταλαβαίνετε, μ΄αυτόν ο Πανάρας βρήκε το μπελά του.
Γιατί, εκτός του θερμού επεισοδίου που υπήρξε μεταξύ τους, ένα επεισόδιο που δεν έγινε γνωστό εδώ στην Ελλάδα, διότι οι ανταποκρίσεις για την κάλυψη των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της χώρας μας έγιναν απ΄την Αθήνα, εκτός λοιπόν του θερμού επεισοδίου που υπήρξε μεταξύ τους, του έδωσε και μια καλή γεύση όλων όσων θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.
Εξηγώντας του επακριβώς, την τύχη που θα έχουν όλοι όσοι συνεργάστηκαν με τους εξωτερικούς παράγοντες και δούλεψαν για τη καταστροφή αυτής της χώρας.
Και ως αληθινός στρατιωτικός, του τα είπε τσεκουράτα, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα στο πρόσωπο του Πάνου Καμένου, σε όλες τις φωτογραφίες.
Βεβαίως, τα δικά του μέσα εδώ στην Ελλάδα, αλλιώς ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα γεγονότα και πολύ θα ήθελα να βγει κάποιος θαρραλέος να με διαψεύσει για να αναγκαστώ να βγάλω διευθύνσεις και ονόματα, όμως όταν τους ήρθαν τα μαντάτα απ΄το Αμέρικα, ξέχασαν και την εκδήλωση, αλλά και την επίσκεψη.
Το μήνυμα όμως από πλευράς Ηνωμένων Πολιτειών, εστάλη στην Ελλάδα.
Και γνωρίζω πολύ καλά, πως το έλαβαν άπαντες.
Οι οποίοι το συνδύασαν με τη διαρκή κινητικότητα που παρατηρούν τελευταία από συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο και άρχισε να τους λούζει κρύος ιδρώτας.
Αυτά προς το παρόν.                                                                                                                       Τζώρτζης

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΠΑΝΟΥΛΗ;
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΙΛΟΣ, ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ!
    ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive