rottating banner

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Του Ευριπίδη Μπίλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για Θα ήταν δυνατή η επίτευξη εσωτερικής ρευστότητα εντός ευρώ
Θα ήταν δυνατή η επίτευξη εσωτερικής ρευστότητα εντός ευρώ;; Ναι.
· Αν κουρευτεί το χρέος ώστε να γίνει βιώσιμο ή αν καταγγελθεί
· Αν μειωθεί η φορολογία με ένα κοινό χαμηλό για όλους συντελεστή
· Και αν βαθμιαία επανέλθουν οι μισθοί και οι κλαπείσες συντάξεις στα κανονικά τους επίπεδα....

Υπάρχει όμως νουνεχής τις, που να νομίζει ότι με την παρούσα γερμανική  ΕΕ και με την ημετέρα κατοχική πολιτική ηγεσία μπορούν αυτά να γίνουν;;
· Αν όχι τότε  το πρώτο απαιτούμενο είναι το πώς θα αποκτηθεί μία πραγματικά Ελληνική πολιτική ηγεσία.
· Και αν η ΕΕ δεν άλλαζε (που είναι ως όλα δείχνουν αδύνατο να αλλάξει) τότε μία Ελληνική πολιτική ηγεσία και όχι παιδική χαρά, θα μπορούσε να σχεδιάσει την έξοδο μας από το ευρώ, με καταγγελία χρέους κτλ.

Και τι συμβαίνει σήμερα;;
· Ο μεν Σύριζα του κ. Αλέξη δια του κ. Ζουράρι
λέει «ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι το 2019» (http://www.capital.gr/politiki/3197270/epimenei-o-zouraris-poios-zei-poios-pethainei-meta-to-2019), οπότε θα εφαρμοστούν τα νέα δολοφονικά μέτρα που θα ψηφιστούν.
· Η δε ΝΔ του κ. Κυριάκου λέει ότι
θα μειώσει τα έξοδα του δημοσίου (απολύσεις, μηδενισμός συντάξεων δια ολικής ληστείας),
θα ξεπουλήσει τα πάντα που προσημείωσαν για δήμευσε η ΝΔ του Σαμαρά και ο κ. Αλέξης
(αντιπρόεδρος ΝΔ, Άδωνις: Εγώ δεν θέλω το κράτος να έχει τίποτα...,https://www.youtube.com/watch?v=kpedOQfF3K8 ,
θα μειώσει τη φορολογία των επιχειρήσεων,
που δεν θα του  το επιτρέψουν αλλά και αυτό χωρίς ρευστότητα αγοραστικού  κοινού είναι μηδέν εις το «πηλίκιο» ως θα έλεγε ο «πρωτοπόρος» Γιωργάκης (https://www.youtube.com/watch?v=Td3-SmO9kUk ) κτλ

Και συνεπώς Τετέλεσται.
 Εκτός αν …. δεν γνωρίζω

Ευριπίδης Μπίλλης
Υστερόγραφο:
Το να εξαγιάζεται το παρόν κατοχικό φασιστικό καθεστώς δια του φοβήτρου της δικτατορίας αποτελεί απαράδεκτη κατ εμέ τακτική.
Γιατί  πλην του ότι κάθε ανελεύθερο καθεστώς είναι καταδικαστέο, η δικτατορία της 21ηςΑπριλίου, που προκάλεσε βασανιστήρια κτλ δεν ήταν κατοχικό καθεστώς που εκχώρησε μεθοδευμένα τον Εθνικό πλούτο σε ξένους. Ούτε προκάλεσε τη δήμευση του ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων, ούτε προκάλεσε άνω των 6.000 ίσως και περισσότερων αυτοκτονιών (που αποκρύβονται πλέον), ούτε άστεγους είχε, ούτε ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, ούτε προσπάθησε με χρηματοδότηση και μεθόδους Σόρος να αφελληνίσει τους Έλληνες, ούτε πρέσβευε το νεοταξικό Καλλεργικό- νεοταξικό εθνοκτόνο των open borders τη, ούτε είχε στην υπηρεσία της τους ως λέγεται σήμερα, «αλληλέγγυους» ή «αντιεξουσιαστές» η τις άπειρες αντεθνικές ΜΗ.ΚΥ.Ο. κτλ
Και είναι απαράδεκτο μερικοί  να θέλουν να εθελοτυφλούν, ότι στο ΤΈΛΟΣ δεν είναι η δικτατορία που συμφώνησε και  επέτρεψε την ελεύθερη εισβολή των τούρκων στην Κύπρο. Και δεν είναι δικτατορία που τους άφησε, ενώ μπορούσε να το εμποδίσει, να καταλάβουν το 40% της Κύπρου, να δολοφονήσουν 5.000 αθώους ‘Έλληνες της Κύπρου, να κάνουν εθνοκάθαρση της Βόρειας Κύπρου από τους για 5000 χρόνια κατοίκους της, να δημεύσουν τον πλούτο τους κτλ, αλλά η «δημοκρατία» που απεκατεστάθη. Και εν συνεχεία οι ίδιοι «δημοκράτες» προσπάθησαν να επιβάλουν τον εκτουρκισμό της Κύπρου με το0 σχέδιο Ανάν.
Και τελικά οι ίδιοι υποδούλωσαν και την ίδια την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive