Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ερωτηματολόγιο νεολέρας ΣΥΡΙΖΑ: «Θα υποστήριζες ή όχι οργανωμένες κλοπές από σούπερ μάρκετ για αναδιανομή σε πολίτες;». ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από τη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, έχει προκαλέσει το ερωτηματολόγιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του πρώτου συνεδρίου της (6-9 Απρίλη)...
 Ένα από τα ζητήματα που βρίσκεται στο επίκεντρο του προσυνεδριακού διαλόγου της Νεολαίας του κόμματος είναι και η «οργανωμένη κλοπή καταστημάτων και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες». Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης στην ερώτηση «Αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) καλείται να συμπληρώσει μια από τις παρακάτω απαντήσεις: «Δεν θα υποστήριζα, ούτε θα συμμετείχα ποτέ, Θα υποστήριζα, Θα συμμετείχα, Έχω συμμετάσχει και θα το κάνω στο μέλλον».

1 σχόλιο:

  1. Ο σύριζα φυσικά και θα έκλεβε για να κάνει αυτό που έκανε η ΧΑ νόμιμα με την κρατική χρηματοδότηση δήλωσε διανομή τροφίμων. Εννοείται ότι την κρατική χρηματοδότηση άπλα την τρώνε τα λαμόγια του σύριζα. Ρεν είναι κορόιδα να τα δίνουν για τρόφιμα για τον καθένα την στιγμή που μπορούν να κλέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive