Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Από την παράδοση του ΚΠΙΣΝ .... ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠ΄ ΟΨΗ ΣΑΣ , ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ........ ! ! ! ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΦΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ .

Αποτέλεσμα εικόνας για Από την παράδοση του ΚΠΙΣΝ
Στην εκδήλωση στο ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ για την παράδοσή του στο Κράτος παρευρέθηκε και ο λεγόμενος πρωθυπουργός, πέφτοντας πάλι σε μια γκάφα περιωπής. Και το ωραίο είναι πως ο ίδιος ούτε που το πήρε χαμπάρι…

   Έχει αρχίσει ήδη να πυκνώνει η προσέλευση, όταν από μια πόρτα της αίθουσας εμφανίζεται ήσυχα και διακριτικά. Φοράει ωραίο bespoke κοστούμι, άψογα δεμένη γραβάτα στο χρώμα της θάλασσας, καλοχτενισμένα μαλλιά και μια μικρή ανατροπή: ένα πλεκτό διακριτικό βραχιολάκι στον δεξί του καρπό.
  Είναι ο Σπύρος Νιάρχος, ο ένας από τους δύο γιους του Σταύρου Νιάρχου. Τον συνοδεύουν μέχρι τη θέση του δίπλα στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο οποίος σηκώνεται ευγενικά και τον χαιρετά, όχι ακριβώς θερμά , αλλά να, με κάποιο κράτημα. Αρχίζουν ένα  small talk , το οποίο διακόπτεται από συχνές σιωπές, αλλά τέλος πάντων «περπατάει» η κουβέντα.
  Και στην ώρα του πρωθυπουργού σηκώνονται όλοι να τον χαιρετίσουν, το ίδιο κάνει κι εκείνος, με μικρές στάσεις χαιρετάει έναν-έναν με τη σειρά, φθάνει στον Νίκο Βούτση, κάτι του λέει και γελάει, προσπερνάει τον «άγνωστο» που κάθεται δίπλα στον Βούτση και κατευθύνεται προς τη θέση του, που συμπτωματικά είναι παραδίπλα  από τη  θέση  του «αγνώστου».
  Περνάνε μερικά δευτερόλεπτα, ο «άγνωστος» χαμογελάει αμήχανα, ο Πρωθυπουργός πιάνει κουβεντούλα με τον από πίσω του, και αφού είδε και αποείδε ο Βούτσης και καταλαβαίνει ότι έχουμε μπει ήδη σε κατάσταση «τραγέλαφου», αναλαμβάνει το βαρύ έργο των συστάσεων: Από δω η γυναίκα μου κι από εκεί το αίσθημα μου. Και από εδώ ο κύριος Σπύρος Νιάρχος!
​ ​
 Καθένας μπορεί να κατανοήσει την σκηνή. Φυσικά τα παιδιά του Νιάρχου, σε αντίθεση με τον πατέρα τους, ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις με τη δημοσιότητα. Σπάνια εμφανίζονται σε φωτογραφίες, σε δημόσιες εκδηλώσεις, δεν δίνουν συνεντεύξεις, δεν κάνουν δηλώσεις, δεν ανήκουν στην ταπεινή πλειοψηφία του ταπεινού τζετ σετ, γιατί απλώς ΕΙΝΑΙ το τζετ σετ.
 ΟΚ μέχρις εδώ. Αλλά εσύ, εσύ πού πας, καημένε Καραμήτρο; Ο άλλος θα σου παραδώσει ένα ανέλπιστο δώρο, ένα δώρο για την χώρα σου και δεν φροντίζεις ή δεν φροντίζουν οι «άνθρωποί» σου να σε προετοιμάσουν, να σε προστατεύσουν; Να βρουν ένα εξώφυλλο του Forbes και να σου δείξουν ποιόν πας να συναντήσεις; Να σε ενημερώσουν έστω πού θα κάθεται; Να σου πουν το απλό, «αυτός που θα κάθεται δίπλα στον Βούτση, πρόσεξέ τον, είναι ο Δαναός που φέρνει τα δώρα».

1 σχόλιο:

  1. γίνεται να ξεπεράσει άνθρωπος την βλακεία άδωνι και γιωργου παπανδρέου;όχι μόνο γίνεται,αλλα είναι και πρωθυπουργός στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ τρομάρα του,η χειρότερη περίοδος του νέου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive