Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Της Μαίρης Καρά

Τις εξοντωτικές συνέπειες των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ τις βιώνει πια στο πετσί του ο άμοιρος λαός, που αιμορραγεί σε όλους τους τομείς της ζωής του. Βρισκόμενος ένα βήμα πριν τον γκρεμό, που τον ωθούν σκόπιμα τα δουλικά των τοκογλύφων… βαρυγκωμά… αλλά δεν ΑΝΤΙΔΡΑ!
  Ίσως γιατί ακόμα δεν συνειδητοποίησε, πως τώρα είναι η Ιστορική στιγμή ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ! Να αποδείξει έμπρακτα, πως δεν θα ανεχτεί άλλο να τον εξαθλιώνουν τα πολιτικά σκύβαλα, "Αδελφότητες", σκοτεινές ΜΚΟ, "Αλληλέγγυοι", δουλέμποροι, πράκτορες διεθνιστών = ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ!..

 Τώρα πρέπει να διατυμπανίσει πως η Αξιοπρέπεια, η Οικογένεια, η Θρησκεία, Πατρίδα, η Εθνικότητα είναι αδιαπραγμάτευτα κεκτημένα του. Τώρα είναι η τελευταία του ευκαιρία να αγωνιστεί για την Ελευθερία του. ΄Η τώρα θα διεκδικήσει με τόλμη τα δικαιώματά του, ή… ΠΟΤΕ!
  Με την Εξουσία που του παρέχει το ακροτελεύτιο άρθρο του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, να απαιτήσει όλοι οι πολιτικοί σφετεριστές του Συντάγματος, τα ΜΜΕ, οι Τραπεζίτες, οι  Δικαστικοί και η Θρησκευτική Ηγεσία, να δικασθούν, ως συνένοχοι  στο σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
 Και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και οι ΔΕΞΙΟΙ τον πρόδωσαν. Είναι μόνος του απέναντι στους εγχώριους υποτακτικούς της Νέας Τάξης. Οι ελεύθερες δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους να καλέσουν και τους Έλληνες της διασποράς σε κοινό Αγώνα κατά των Ελληνόφωνων ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.  
 Πρέπει με ειρηνική διαδήλωση να αποδείξει πως δεν θα παραδώσει ΓΗ και ΥΔΩΡ στη Νέα Τάξη. Κι ας ελέγχει τα πολιτικά και οικονομικά κέντρα παγκόσμια, απειλώντας την πνευματικότητά του, την ηθική του και την ψυχή του. Πως πάνω απ' όλα βάζει την διάσωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Να ενημερωθεί και να ενημερώσει το περιβάλλον του, για τις επιζήμιες "αφύσικες" επιταγές της νεοταξίτικης μόδας εκφυλισμού της κοινωνίας. Να προστατέψει τον θεσμό της οικογένειας, αποτρέποντας την μετάλλαξή της σε μάζα με παρά φύση υπάρξεις και διαταραγμένη λογική. Να συμβάλλει ώστε να μη προσβληθεί από ΝΕΟΠΛΑΣΙΑ.
Κι επειδή ΛΑΟΣ είμαστε όλοι, ας αποδείξουμε πως παρά την λυσσαλέα προπαγάνδα των αγορασμένων μέσων τους, η τρομοκρατία τους έπεσε στο κενό. Πως η αδάμαστη ελληνική ψυχή δεν έχει χώρο για εκφοβισμούς και πολεμικές απειλές επίδοξων κατακτητών και δεν παρασύρεται σε σκόπιμη ένοπλη εμφύλια ΔΙΑΜΑΧΗ. 
Δεν χρειάζεται όπλα για να υπερασπιστεί τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους. Τα ισχυρότερα όπλα της ήταν κρυμμένα μέσα της. Τώρα είναι η στιγμή να τα ενεργοποιήσει και να δώσει το σύνθημα της αφύπνισης στους Έλληνες… για να διεκδικήσουν δυναμικά την ΕΘΝΙΚΗ τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!
 Ένα ξεχωριστό ελληνικό "όπλο" είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς τον συνάνθρωπο. Είναι ο άριστος τρόπος απόδειξης της αξεπέραστης ανθρωπιάς, που χαρακτηρίζει πολλούς  Έλληνες, που συμβάλλουν στα δεινά των διπλανών τους, είτε με υλική βοήθεια είτε και με ηθική ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
Ευτυχώς ακόμα η παραδοσιακή κοινωνία μας δεν έχει διαφοροποιηθεί προς το χειρότερο. Υπάρχει γόνιμο έδαφος καλλιέργειας κοινών επιδιώξεων κι ανάπτυξης πνεύματος καλής συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη που διακατέχονται απ' τις ίδιες ΑΡΧΕΣ και τις ίδιες ΣΚΕΨΕΙΣ.  
Πρέπει να αποδείξουμε σ' όλο τον κόσμο πόσο φιλεύσπλαχνος λαός είμαστε. Με τα κοινά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντά μας μπορούμε να γίνουμε αλληλέγγυοι, φροντίζοντας να αναπτυχθούν μεταξύ μας κοινωνικές σχέσεις, ώστε να προκύψουν καλύτερες συνθήκες ΖΩΗΣ. 
Ας αναπτύξουμε την αλληλεγγύη μας με κοινές δράσεις για βελτίωση της ζωής των Ελλήνων αστέγων ή άνεργων και άπορων οικογενειών. Αυτή η νέα τάξη των νεόφτωχων που δημιουργήθηκε από τις φορομπηχτικές αφαιμάξεις, έχει τώρα όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.
Έτσι όπως διαμορφώθηκε το οικονομικό τοπίο της επιβίωσής μας εξαιτίας της ανθελληνικής τακτικής των προδοτών πολιτικών, μόνο η Αλληλεγγύη μεταξύ μας μπορεί να μας προστατέψει απ' τις ανηλεείς επιθέσεις τους. Κανένας δεν θα μπορεί μόνος του να ανταπεξέλθει στις στερήσεις, που θα μας επιβάλλουν. Μόνη ελπίδα είναι η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων και ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ.    
  Η κατανόηση του βάρους του διπλανού μας και η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ μας επιφέρει εκπληκτικά οφέλη σε όλους. Τόσο ως προς την οικονομική ελάφρυνση όσο και γιατί οι διαπροσωπικές σχέσεις μάς ολοκληρώνουν και σαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.
   Με την στήριξη στον διπλανό επιτυγχάνουμε ευημερία για εκείνον και ηθική ικανοποίηση για μας, επειδή συμβάλλαμε στην επιβίωσή του. Έτσι εκδηλώνεται η αλτρουιστική πλευρά της ανθρώπινης φύσης μας και ξεπερνιέται ο εγωισμός και ο άκρατος ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ. 
 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς την αλληλεγγύη του στον πάσχοντα, προπάντων τώρα που λόγω Κατοχής γέμισαν οι δρόμοι με άστεγους και ζητιάνους. Κάθε πολίτης μόνος του ή πολλοί μαζί μπορούν να οργανώσουν μια δική τους ομάδα ΔΡΑΣΗΣ.
 Ο κυριότερος και πιο πρόσφορος τομέας δράσης είναι φυσικά η διατροφή μας. Επειδή πολλά ακούγονται πως τώρα πια η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα και είμαστε στο έλεος των εισαγόμενων προϊόντων απ' τις εχθρικές μας χώρες… ας στρέψουμε την προσοχή μας προς την δήθεν ανύπαρκτη παραγωγή κι ας ερευνήσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
   Ο σωστός τρόπος να φροντίσουμε την διατροφή μας είναι η επιλογή γνήσιων διατροφικών προμηθειών. Να απευθυνθούμε δηλαδή στους ίδιους τους παραγωγούς, ζητώντας τους τα καθαρά κι ανόθευτα γεωργικά προϊόντα τους. Έτσι εξασφαλίζουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΥΓΕΙΑ.  Κι επειδή κανείς μόνος του δεν έχει την ευχέρεια να ανακαλύψει τους… παραγωγούς… ανέλαβαν αυτή την δράση κάποιες κοινωνικές ομάδες πολιτών, για να μας προτείνουν προϊόντα της ελληνικής γης, που πωλούνται χωρίς μεσάζοντες και σε τιμές των ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ. 
 Μας συμφέρει λοιπόν να αγοράζουμε φθηνότερα τα αγροτικά προϊόντα απ' τους ίδιους τους παραγωγούς και χωρίς μεσάζοντες. Και πού τα βρίσκουμε; Μέχρι στιγμής έχουμε ανακαλύψει δύο σχετικές αγορές, μία στη Νέα Σμύρνη και μία στο Νέο Ηράκλειο, που λειτουργούν τις Κυριακές. Την άλλη εβδομάδα θα σας έχουμε λίστα με τα προϊόντα τους κι όλες τις σχετικές ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

3 σχόλια:

  1. Γεια σου Αργύρη τι κάνεις; Εχετε κρύο εκεί; Εμείς εδώ περιμένουμε Ανοιξη... είσαστε όλοι καλά; Δεν απαντάς ποτέ... σου άρεσε το άρθρο μου; Εχει και συνέχεια... χαιρετισμούς στην οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου καλή μας Μαιρούλα. Είχε χρόνια να κάνει τέτοια κακοκαιρία 4 μήνες χιονι και βροχές και κρύο, Τι να γίνει καιρός είναι ΘΑΡΘΕΙ η άνοιξη. Κατά τα άλλλα ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για την επιβίωση δύσκολα αλλά ευκολότερα απ την Ελλάδα που μας ανάγκασε για να μην πεθάνουμε στο δρόμο, να αφήσουμε ΧΩΡΙΣ να ξεχνάμε και τα αγωνιζόμαστε γι αυτή την Πατρίδα που ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ. Πρέπει να ζήσουμε για να μπορούμε στις ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες που έρχονται να είμαστε ΕΚΕΙ, ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ . ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ φιλιά απο ΟΛΟΥΣ μας. ΥΓ. Και ΓΡΑΦΕ, ΞΥΠΝΑΣ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργύρη εύχομαι το κρύο να είναι το μοναδικό σας πρόβλημα... αλλά αφού είναι κάπως πιο εύκολη η επιβίωση εκεί, κάντε λίγη υπομονή ακόμα, γιατί η Ελευθερία πλησιάζει την πατρίδα μας αργά αλλά σταθερά... θα έχουμε καλές εξελίξεις σε λίγο καιρό...
    Οσο για τα άρθρα μου βλέπω πως ανεβάζεις μόνο αν τύχει να είσαι μέσα... εγώ σου στέλνω κάθε Τετάρτη και κάθε Κυριακή στις 5 το απόγευμα... από το ιστολόγιο του Θάνου, που και εκείνος τώρα σε διαβάζει όπως και όλοι οι φίλοι στους κύκλους μου και οι συναγωνιστές μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive