Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις: Τεχνική συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου βλέπει στέλεχος του ΥΠΟΙΚ


Μεγάλες πιθανότητες να υπάρξει Staff Level Agreement έως το Eurogroup της 20ης Μαρτίου έδωσε σήμερα πηγή με γνώση των διαπραγματεύσεων αποκαλύπτοντας ότι το κενό του 2018 και κατά την άποψη του ΔΝΤ δεν υπάρχει πλέον. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες...
το επιδιωκόμενο Staff Level Agreement δεν θα περιλαμβάνει τα μέτρα και τα αντίμετρα για την περίοδο μετά το 2018, φέρνοντας στο προσκήνιο ενδείξεις για επιδίωξη πλήρους συμφωνίας σε δυο στάδια. Μια πηγή μάλιστα αναφέρει ότι αυτού του τύπου το SLA έχει ήδη κλείσει.

Η αίσθηση που επικρατεί στο κυβερνητικό διαπραγματευτικό επιτελείο είναι ότι οι συζητήσεις πηγαίνουν πλέον πολύ καλύτερα παρότι υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοικτά θέματα, και δεν είναι ξεκάθαρο εάν και πότε θα αναχωρήσουν οι επικεφαλής των θεσμών.

Λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ και μετά από έξι ώρες διαβουλεύσεων συμφωνήθηκε να γίνει ένα ακόμα διάλειμμα και συνεχιστούν οι συζητήσεις μια ώρα αργότερα, δείγμα ότι καταβάλλεται προσπάθεια επίτευξης των μέγιστων δυνατών συγκλίσεων. Πιθανότερο θεωρείται το σενάριο παραμονής του κουαρτέτου στην Αθήνα, ενώ τις εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται να απασχολεί πάρα πολύ η διαδικασία που θα ακολουθηθεί τις επόμενες ημέρες για να κλείσει το SLA.

Μεταξύ των ανοικτών ζητημάτων περιλαμβάνεται και ο φάκελος των ενεργειακών στον οποίο κατά τις πληροφορίες, υπάρχουν προσχώματα μετά την παρέμβαση της DG Comp.

1 σχόλιο:

  1. Oλα παρανομα.Η Δανειακη δεν ψηφιστηκε νομιμα απο την Βουλή.ι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ αλωνιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive