Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τελευταίο αντίο στον αρχιμανδρίτη που δολοφονήθηκε. Γνώριζε ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος τους δολοφόνους του; (video)

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιμανδρίτη Ιερόθεο
Τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον αρχιμανδρίτη Ιερόθεο στο κοιμητήριο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Πεντέλης. Το βράδυ η σορός του έμεινε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου για προσκύνημα. Συνεχίζονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής...
για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου, κατά κόσμον Ιωάννη Καμίτζη, ο οποίος βρέθηκε λίγο μετά τις 12:30 νεκρός στο διαμέρισμα του στην οδό Ναυπλίου στο Γέρακα, από φίλο του, επίσης Αρχιμανδρίτη. Ο 47χρονος ιερέας βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα στην κρεβατοκάμαρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε το πάνω μέρος της πιζάμας του και τα εσώρουχά του. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν φιμώσει τι θύμα τους με πανιά, είχαν δέσει το στόμα του με σχοινί και για αυτό το λόγο ο άτυχος ιερέας έφερε τραύματα στα χείλη και στα ούλα.
Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος
Μεγάλη είναι η πιθανότητα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος να έπεσε θύμα βασανισμού. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο ιερέας πρέπει να ξυλοκοπήθηκε άγρια, καθώς είχε τρία πλευρά σπασμένα και ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός με απόφραξη των αναπνευστικών οδών. Στην μπανιέρα του διαμερίσματος βρέθηκε και ένα μαξιλάρι με κηλίδες αίματος, το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη ή τους δράστες ως εγκληματικό όργανο.
Η αστυνομία δεν έχει διαπιστώσει καμία παραβίαση του διαμερίσματος. Το σπίτι δεν βρέθηκε ανακατωμένο, αλλά οι δράστες άδειασαν ένα παλιό σκρίνιο, στο οποίο ο δολοφονηθείς ιεράς φυλούσε εγκόλπια, σταυρούς και άλλα χρυσά ιερατικά σκεύη.
Τέλος, ο Αρχιμανδρίτης είχε ένα σκυλάκι το οποίο υπεραγαπούσε. Σύμφωνα με την αστυνομία κανείς γείτονας δεν άκουσε το σκυλί να γαβγίζει το διάστημα που διαπράχθηκε το έγκλημα και αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το ζώο γνώριζε τη μυρωδιά του δράστη ή των δραστών. 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive