Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

O Eκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση για τις απώλειες του Νίκου Κούνδουρου και του Θέμη Μάνεση:

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωστής ΑϊβαλιώτηςO Eκπρόσωπος  του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση για τις απώλειες  του Νίκου Κούνδουρου και του Θέμη Μάνεση: «Αξιόλογος σκηνοθέτης ο Κούνδουρος, και απώλεια ο θάνατός του. Και άλλοι πολύ αξιολογότεροι σκηνοθέτες έφυγαν –όπως πχ ο Βασίλης Γεωργιάδης που προτάθηκε,  μάλιστα, και δύο φορές για ΟΣΚΑΡ –αλλά δεν υπήρξε  ούτε ντόρος, ούτε επαρκής μνεία στα ΜΜΕ για το μεγάλο  έργο που άφησαν...
Ο θάνατος χτες και του εξαιρετικού ηθοποιού Θέμη Μάνεση ( ο οποίος έφυγε φτωχός και άνεργος) δείχνει αυτό που ελάχιστοι τολμούν να πουν : η κλίκα της αριστεράς στα ΜΜΕ έχει δημιουργήσει « πατρίκιους» και «πληβείους» αφού ταλαντούχοι ηθοποιοί όπως ήταν ο εκλιπών , ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ο Τάκης Σπυριδάκης, η Νατάσσα Ταγκαρισιάνου κλπ  και κορυφαίοι σεναριογράφοι όπως πχ ο Βασίλης Νεμέας , δημιουργός των σήριαλ «ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ», «ΕΚΜΕΚ ΠΑΓΩΤΟ» ,  «ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ» κλπ ) είναι εδώ και χρόνια τελείως αποκλεισμένοι και περιθωριοποιημένοι από την τηλεόραση προς όφελος της γνωστής «παρεούλας» των κολλητών , αυτών δηλαδή που ξανά και ξανά εμφανίζονται στα σήριαλ ,σε κάθε περίοδο και σε κάθε κανάλι.Δεν είναι λίγο παράξενο ότι ορισμένοι λαλίστατοι και ψευτο-ευαίσθητοι αριστεροί ούτε  την ύπαρξη  της ΚΛΙΚΑΣ αυτής «πρόσεξαν» , ούτε , βεβαίως,  την αγγίζουν;…»

4 σχόλια:

  1. Aϊβαλιώτη, πρέπει να κριθείς κι εσύ και μην μας το παίζεις λευκή περιστέρα!!! Μπορείς να μας πεις τους πραγματικούς λόγους (όχι τις μαλακίες-δικαιολογίες που λέγατε και λέτε και ταϊζετε σανό τον πατριωτικό χώρο) που στηρίξατε τον ΓΑΠ ψηφίζοντας το 1ο μνημόνιο;; Μπορείς να μας πεις τους πραγματικούς λόγους (όχι τις μαλακίες-δικαιολογίες που λέγατε και λέτε και ταϊζετε σανό τον πατριωτικό χώρο) που επιλέξατε,επιβάλατε και στηρίξατε (με πρωτοκλασάτα στελέχη σας σε υπουργεία) τον αρχιμασόνο Παπαδήμιο για πρωθυπουργό με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα για την χώρα;;Μπορείς να μας πεις επίσης για τα πάρε δώσε του αρχηγού σου με μασόνους και για τα πάρε δώσε τα δικά σου με τους εν Αθήναις ILLUMINATI(Λαϊος);;Μπορώ να εκφράσω δεκάδες τέτοια ερωτήματα για τα έργα και τις ημέρες σας, αρκούμαι σ αυτά!! προδότες λαμόγια,θρασύτατοι, που ακόμη και μετά τα εγκληματά σας κατά της πατρίδος, βγαίνετε και εκτίθεσθε!!νομίζετε πως ξεχάσαμε;; αμ δε!! θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά να μην ξανα δείτε "κυνοβούλιο" ούτε απ έξω!! αυτό να διαμηνύσεις στον αρχηγό σου τον offshore -ιστα τον κρυφομασόνο της αθηναϊκής στοάς και του city!!υαλουρονικό οξύ και πολύ σας είναι λαμόγια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραμῦθια τῆς Χαλιμᾶς, Γελοιότητες καὶ Ψεύδη.
      ΑΡΡΩΣΤΕ, τὸ παραμῦθι ἔχει πλέον ξεθωριάσει καὶ οὐδεὶς δίδει σημασίαν. Καλὰ βρὲ παιδί μου, δὲν ἐβαρέθης νὰ ἐπαναλαμβάνῃς τὰ ἴδια καὶ τὰ ἴδια;
      Πάντως, σοῦ ἀρέσει δὲν σοῦ ἀρέσει ὁ μονος ὁ ὁποῖος δύναται νὰ βγάλῃ τὴν Ἑλλάδα ἀπὸ τὴν μέγγενην εἶναι ὁ Καρατζαφέρης
      Τελεῖα καὶ παῦλα!!

      Διαγραφή
  2. Νικόλαε Ζ: Ασχολούμαι με σοβαρά θέματα που αφορούν τον ελληνισμό, με τους απατεώνες, προδότες του ελληνικού έθνους,τώρα ν ασχοληθώ και με μαλάκες σαν κι εσένα πάει πολύ!! δεν θα πέσω στο επίπεδό σου!!άλλωστε όλοι έχουν καταλάβει την γελοιότητα σου!!μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απαντηση του Φαήλου Κρανιδιωτη σε στελεχος της Εθνικης Ενοτητας "Ρουφα το αυγο σου..."
    ksipnistere.com/2016/04/blog-post_422.html
    Νικολαος Λαος "Παρουσιαση βιβλιου"!YouTube! ειναι και μασονος η κοντοχοντρη αστρατευτη φυγοστρατη παλιορομπα,το λαμογιο ο απατεωνας,ο κλεφτης με τα 19 ακινητα!!!
    Μωρη μπουχεσα την βιλα που εχτιζες στα Καμμενα στον Διονυσο Αττικης,Χρυσανθεμων 27 την τελειωσες; Μωρη λεκανοχυστρα του πωλητη κωλαγονων η βιλα στις BRYKSELLES AVENUE CHAZAL 145 SHAERBEEK 1030 την δηλωσες;Την βιλα στις BRYKSELLES-KWAKKELS STRAAT-5-VILVOORDE την δηλωσες; ο πλαστογραφος,η ρωποπερπηρηθρα,ο κυδωνιατης της μπουλντοζας...Μωρη τρυπια κυλοτα το πηγες το πιστοποιητικο στρατου στο Αττικο νοσοκομειο; βρωμοκαΜΠΙΝΕ που λεει και ο offshore MILESON L.T.D.σκ@τοκουραδα πορδοκλανορουφηχτρα του offshore CATALINA L.T.D.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕΙΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive