Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Στο μικροσκόπιο ειδικού η φονική διαδρομή της μοιραίας Πόρσε με οδηγό τον γιό του ιδιοκτήτη των Jumbo


Κάθε ώρα που περνάει και νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο παρκινγκ της εθνικής Οδού στην Θήβα, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων μια 33χρονη μητέρα και το τρίχρονο παιδί της...
Ο εμπειρογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, προσπάθησε να προσεγγίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά και κυρίως το βίντεο που κατέγραψε τα μοιραία δευτερόλεπτα της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα οι συνθήκες που οδήγησαν την Πόρσε που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης δεν έχουν αποσαφηνιστεί και θα δοθούν λεπτομέρειες μετά την έρευνα, ωστόσο δήλωσε ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου έφτανε τα 170 χιλιόμετρα την ώρα.

Δείτε το βίντεο



Πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων ΑΝΤ1 από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive