Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Χριστιανοί σφάζονται στην Αίγυπτο από τον ISIS

Οι Χριστιανοί σφάζονται στην Αίγυπτο από τον ISIS
Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Σε μικρή γενοκτονία έχουν εξελιχθεί οι συχνές πλέον επιθέσεις των ισλαμοφασιστών εναντίον των χριστιανικών πληθυσμών της Αιγύπτου, με τον στρατό της χώρας να μην είναι σε θέση να τους προστατέψει.  Η κατάσταση έχει χειροτερέψει ιδιαίτερα στο βόρειο Σινά...
όπου οι χριστιανικοί πληθυσμοί εγκαταλείπουν την περιοχή προκειμένου να μην πέσουν θύματα των αιμοδιψών ισλαμιστών.  Δεκάδες οικογένειες χριστιανών καταφθάνουν τα τελευταία 24ωρα από το βόρειο Σινά  στη δυτική όχθη της Διώρυγας του Σουέζ, ενώ άλλα στοιχεία μιλούν έως και για 100 οικογένειες που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους.  Η πρωτεύουσα του Σινά, η Αρίς, έχει ερημώσει, έπειτα από τις σχεδόν καθημερινές επιδρομές των μαχητών του ISIS.   Οι ίδιοι δεν διστάζουν ακόμη και σε δημόσια μέρη να σφάζουν και να αποκεφαλίζουν χριστιανούς κατοίκους της αιγυπτιακής πόλης. Ευθύνονται ήδη για τη στυγερή δολοφονία 7 χριστιανών μόνο το τελευταίο 20ήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive