Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

HΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ.ΜΥΛΩΝΑΚΗ: «ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ! ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ! ΤΟ ‘ΒΓΑΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!»

kasidiaris-milonakis

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

15 σχόλια:

  1. Ότι να ναι έλεγε...τον "γλέντησε" η Σοφία Παραδείση. Αναιδέστατος ο Μιχαλολιάκος στα 20 δευτερόλεπτα της παρέμβασής του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!ΜΑ ΟΛΟΙ!! ΜΑ ΟΛΟΙ!!! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ!! ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΙΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΠ-ΕΛΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΟΕΣ-ΛΕΣΧΕΣ, ΕΙΤΕ.........!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ "ΒΟΥΒΑΛΙΑ" ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον εμάς μας περνάει για ηλίθιους ο Κασιδιάρης και προσπαθεί με άναρθρες κραυγές να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:
    1)Στο πρώτο video όπου διακρίνονται ο αρχηγός της Χ.Α. και πολλοί νύν βουλευτές της,ακούγονται όλοι να φωνάζουν ζήτω ο Ε Θ Ν Ι Κ Ο Σ Ι Α Λ Ι Σ Μ Ο Σ(ποιανού ιδεολογία ήταν άραγε;)
    2)Το μεγάλο τους επιχείρημα ήταν ότι προβάλλονται δύο videos,το ένα α/μ και το άλλο έγχρωμο. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ: το video αλλάζει από α/μ σε έγχρωμο στο ίδιο πλάνο όπου απλώνεται η σημαία της Βέρμαχτ πάνω στην ορχήστρα
    3) Τα μηχανήματα είναι τα ίδια και στα δύο μέρη,
    Άρα άς μην καπηλεύονται την Εθνικιστική-Πατριωτική ιδεολογία.Αυτοί είναι Ε Θ Ν Ι Κ Ο Σ Ι Α Λ Ι Σ Τ Ε Σ(κίνημα καθαρά γερμανικό) και όχι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Το ότι δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει ούτε για να του υποβάλει ερωτήσεις απλώς επιβεβαιώνει την ναζιστική νοοτροπία του μορφώματος αυτού.
    Η βία είναι αποκρουστική από όπου κι αν προέρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Τίλη, το να είσαι στη Ελλάδα διεθνιστής σοσιαλιστής, φαντάζομαι, σύμφωνα με την επικρατούσα λογική, είναι τίτλος τιμής. Το μόνο που σας πειράζει, και απορώ γιατί, είναι να είσαι εθνικιστής σοσιαλιστής,. Γιατί άραγε?

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο φίλε μου.Λόγω χαμηλού φωτισμού στο πρώτο μέρος του βίντεο, η κάμερα κάνει λήψη με υπέρυθρες.Όταν ανάβουν τα φώτα επανέρχετε αυτόματα σε έγχρωμη λήψη.Απλά πράγματα.

      Διαγραφή
  4. Η Χ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ!! ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΥΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!! ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξι(6)φορες εψαξε το Σ.Δ.Ο.Ε τη
    Χ.Α.
    και δεν βρηκε ουτε μια(1) οικονομικη παραβαση!

    Αν ειχαν βρει εστω και ενα(1) παρανομο ευρω θα ειχε χαλασει ο κοσμος!

    Αλλοι με υπερακτιες εταιριες (offshore)
    και τις ΜΙΖΕΣ που ειχανε κρυψει σε αυτες
    ας μην κανουν τον πατριωτη...

    Ειδικα,οταν υπεγραψαν και Μνημονιο...

    Καταλαβαινουμε τον πονο τους:

    Ξερεις τι ειναι να βλεπουν ολους τους Μνημονιακους-Προδοτες
    ΜΑΖΙ στον "Ευχαριστουμε τους ΛαθροΟυγγα που μας προτιμουν"=Πακη
    και να λειπει ο Αρχι-Λαγος των Μνημονιων;

    Ξερεις τι ειναι να βλεπουν τον Λεβεντη να εχει παρει την θεση του ΚωλοΤουμπα στο συμβουλιο των Μνημονιακων-Προδοτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κλασσικός ανώνυμος που εχει κομπλεξ με τον Καρατζαφέρη μάλλον γιατί μόνο ο Καρατζαφέρης έφερε ψήφισμα κατά της Τουρκίας και των ΗΠΑ στην ευρωβουλή ενώ όλοι οι στρατηγοί της ΧΑ το χουν βουλώσει

      Διαγραφή
    2. Δείξε μας την υπογραφή του Γ.Κ. σε μνημόνιο ή σε εφαρμοστικό νόμο και τις μίζες που πήρε.ΦΑΦΛΑΤΑ.

      Διαγραφή
  6. Πολύ "παλληκάρι" ο τελευταίος ανώνυμος ούτε το όνομά του δεν τολμάει να γράψει κάτω απ'τις μπούρδες που υποστηρίζει!
    Αλλά από πιθηκανθρώπους τύπου Χ.Α. δεν περιμένει κανείς άλλη συμπεριφορά.
    Το τέλειο εργαλείο και άλλοθι του συστήματος .Ανενεργό,χωρίς καμιά παρέμβαση,χωρίς καμιά αποτελεσματικότητα( όσα είχε αποκρούσει ευφυώς ο Λ.Α.Ο.Σ επί Χ.Α πέρασαν όλα-σύμφωο συμβίωσης ΚΑΙ υιοθεσία,κατάργηση επί της ουσίας των θρησκευτικών,ανέγερση τζαμιού) και σε ρόλο "μπαμπούλα" για να ψηφίζονται μαζικά οι άλλοι.
    Χ.Α. και Κ.Κ.Ε. τα εκατέρωθεν δεκανίκια του συστήματος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΣΤ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΝΟΝΟΥ-ΜΙΖΑ

      ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΙ ΘΑ (ΞΑΝΑ)ΠΑΡΕΙ;;;
      ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Έχει "παλικάρια" το ΛαγΟΣ

      Ένα από αύτα είναι ο Βαΐτσης...

      Διαγραφή
  7. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΩΝ 1,54 ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΔΟΕ!! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ!! Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α.!! ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!! ΤΟΤΕ ΟΙ 500.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ Χ.Α. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσπάθεια τοῦ κ. Κασσιδιάρῃ νὰ δικαιολογήσῃ τὰ ἀδικαιολόγητα. Ἰδεολογία τῆς Χ.Α, εἶναι ὁ Ἐθνικοσοσιαλισμὸς καὶ μέχρις ἐδῶ οὐδὲν τὸ μεπμτόν. Τὸ μεμπτὸν ἔγκειται εἰς τὸ ὅτι ἀναζητοῦν ξένα, ὀθνεῖα ἰδεολογήματα οἱ φορεῖς τῶν ὁποίων πολλαπλῶς ἔβλαψαν τὴν Ἑλλάδα.
    Τὸ χειρότερον ὅμως ὅλων εἶναι ὅτι ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ. Ψεύδονται διότι πολιτεύονται καπηλευόμενοι τὸμ Ἑλληνικὸν Ἐθνικισμὸν εἰς τὸν ὁποῖον ἡ Χ.Α οὔτε ἀνήκε οὔτε ἀνήκει.
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ἦτο καὶ ἡ συμπεριφορὰ τοῦ κ. Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο την ερευνα της εισαγγελιας φαινεται πως στα τελη του 2009 η Catalina International LTD θα μετονομαστει σε Sunlight Delight LTD και τον Ιανουαριο του 2010 "εγγεγραμενος μετοχος φυσικο προσωπο που κατεχει τις μετοχες για λογαριασμο του πραγματικου δικαιουχου θα οριστει η ΑΔΕΛΦΗ του κ.Καρατζαφερη, Παναγιωτα Βασιλακη!!!!!Ενα μηνα μετα 16/2/2010 με ΕΝΤΟΛΗ του Προεδρου του ΛΑΟΣ Γιωργου Καρατζαφερη τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ των τραπεζικων λογαριασμων που ΤΗΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ RBC θα μεταφερθουν στο εμπιστευμα Feriska Trust!!!!!!!! Επιχειρηματικα ακινητα γραφεια και εδρα του τηλεοπτικου σταθμου ΑΡΤ TV επι των οδων Καλλιροης 52 και Πραξιτελους 58 στην Καλλιθεα!!!!!!!!!ΒΙΛΛΑ στο Λαγονησι η αξια της οποιας υπολογιζεται απο την RBC στα 6.000.000 ευρω. Διαμερισμα στις Βρυξελλες 3 υπνοδωματιων που αποκτηθηκε το 1999.Διαμερισμα επι της οδου Ηρας 11 στο Παλαιο Φαληρο. Ακίνητο επι της οδου Τερψιχορης 1 στο Παλαιο Φαληρο!!!!!!!

    Ο Σανοπωλης ο γαλατας...

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!

    Quiz

    Ποιος ειναι ο KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE με τα 19 ακινητα;;;;;;;;

    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΙΑ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ 1.650.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΜΕΣΩ ΕΞΩΧΩΡΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (OFFSHORE)

    Ουστ που ασχοληθηκα με τον τελειωμενο ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive