Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

«Ξέφραγο αμπέλι» το μετρό της Αθήνας. Γκράφιτι απο αγνώστους σε συρμούς

Μια ομάδα 15 - 20 γερμανόφωνων νεαρών απέδειξε ότι το μετρό της Αθήνας είναι ξέφραγο αμπέλι, εισβάλλοντας (άγνωστο πότε) στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας από τα φρεάτια του εξαερισμού που βρίσκονται πάνω από τη σήραγγα. Οι βάνδαλοι «ποντικοί»...
πήραν τα σπρέι στα χέρια και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας κατάφεραν και έβαψαν ανενόχλητοι με χρώματα τα βαγόνια ενός συρμού που ήταν ακινητοποιημένος στην αποβάθρα, κάνοντας γκράφιτι!
Μάλιστα, ανάρτησαν με περηφάνεια στο Instagram και σχετικό βίντεο από την εισβολή τους με τίτλο «Οι πολεμιστές του μετρό της Αθήνας»!
Οι νεαροί είναι μέλη ομάδας που έχει επιδοθεί σε ανάλογα «κατορθώματα» σε σταθμούς και αποβάθρες τρένων και μετρό σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Βαρκελόνη και η Νάπολη.
Και... χορηγοί
Οι νεαροί αναρτούν τους «άθλους» τους με περηφάνια στα κοινωνικά δίκτυα, με σκοπό να κερδίσουν «κλικ» και να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση από χορηγούς.
Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για το συμβάν -το οποίο φέρεται ότι συνέβη πριν από μήνες και σε ώρα που δεν εκτελούνταν δρομολόγια-, καθώς η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα.
«Το περιστατικό δεν είναι καινούργιο. Οι άνθρωποι που το έκαναν αυτό θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της δημοσιότητας. Εμείς δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε κάτι τέτοιο» εξήγησαν κύκλοι της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive