Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ισλαμικό δίκτυο απαγωγών παιδιών απειλεί και την Ελλάδα. Τα αρπάζουν, τα στρατολογούν και τα βιάζουν. ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Ισλαμικό δίκτυο απαγωγών παιδιών απειλεί και την Ελλάδα

Μια παιδική παλάμη βουτηγμένη σε κόκκινη μπογιά! Η εικόνα αυτή συμβολίζει τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που βάφουν καθημερινά τα χέρια τους στο πεδίο της μάχης όχι με μπογιά αλλά με αίμα, καθώς η Νέα Τάξη να εκμεταλλεύεται και τα ρίχνει στον βούρκο.... Σοκάρει η είδηση πως πλέον και στην Ευρώπη απαγάγουν παιδιά όχι μόνο για εμπόριο οργάνων ή πορνεία αλλά και για στρατολόγηση στο όνομα του Αλλάχ-Γιαχβέ.

Τα πιο εύκολα θύματα είναι τα προσφυγόπουλα και μεταναστόπουλα, κυρίως αυτά που ταξιδεύουν ασυνόδευτα, αλλά στόχος αποτελούν και παιδιά γηγενών πληθυσμών στις διάφορες χώρες.
Οι συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή, τις οποίες έχει προκαλέσει η Νέα Τάξη έχουν προκαλέσει την εξαφάνιση 88.300 ασυνόδευτων παιδιών. Τα στοιχεία πιστοποιεί και η Eurostat, ενώ σίγουρα ο αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.
Μουσουλμανικές πολεμικές οργανώσεις όπως ο ISIS και η Boko Haram πλησιάζουν τους διακινητές που περνούν από χώρα σε χώρα τους πρόσφυγες και τους ζητούν να τους φέρουν σε επαφή με τα προσφυγόπουλα -φυσικά με το αζημίωτο, καθώς η Νέα Τάξη έχει φροντίσει οι ισλαμιστές να προμηθευτούν με άφθονο χρήμα.
Τα αγόρια εκπαιδεύονται για να γίνουν μαχητές. Τα κορίτσια πέφτουν θύματα αλλεπάλληλων βιασμών και γεννούν τους επόμενους μαχητές.
Σύμφωνα με το CNN, tο Quilliam υποστηρίζει ότι ο ISIS έχει δώσει πάνω από 2.000 δολάρια σε διακινητές που δραστηριοποιούνται σε προσφυγικούς καταυλισμούς του Λιβάνου και της Ιορδανίας, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το δίκτυο απαγωγών των ισλαμιστών να απλωθεί και στις ευρωπαϊκές χώρες γιατί όχι και στην Ελλάδα.
Όπως μεταδίδεται, σε πρώτο στάδιο ο προσηλυτισμός στοχεύει απευθείας στο ένστικτο της επιβίωσης. Οι τζιχαντιστές του ISIS προσφέρουν στα παιδιά φαγητό. Έτσι τα δελεάζουν να τους ακολουθήσουν. Στους ενήλικες που θα ενταχθούν στις τάξεις τους δίνουν μέχρι και 1000 δολάρια.
Η έρευνα της αναλύτριας του Quilliam, Nikita Malik, έδειξε απόκλιση στους αριθμούς των ασυνόδευτων παιδιών που μπήκαν στη Βρετανία το 2015. Ήταν κατά τρία λιγότερα από το επίσημο νούμερο που είχε δώσει η Europol. Μπορεί να φαίνεται μικρός ο αριθμός αλλά δεν είναι σημειώνει η Malik και υπογραμμίζει πως σε ποσοστό 50% τα προσφυγόπουλα που φτάνουν στην Ευρώπη γίνονται ...καπνός.
«Κάποια από αυτά το σκάνε γιατί φοβούνται ότι δεν θα πάρουν άσυλο. Έχουν έρθει με την βοήθεια λαθρεμπόρων και επιστρέφουν σε αυτούς. Έτσι πέφτουν θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης. [...] Επίσης βλέπουμε ότι πολλά παιδιά επιστρέφουν στο Αφγανιστάν ή στο Ιράκ και εντάσσονται στις εξτρεμιστικές ομάδες απ' τις οποίες προσπάθησαν αρχικά να γλυτώσουν.»
 Οι ερευνητές του Quilliam συμπεραίνουν ότι ο ISIS 'βλέπει' σ' αυτά τα παιδιά πιο αποτελεσματικούς και αδίστακτους μαχητές καθώς ριζοσπαστικοποιούνται σε πολύ μικρή ηλικία.
Μόλις οι «νεοσσοί του Χαλιφάτου», όπως αποκαλούν τους μικρούς νεοσύλλεκτους γενίτσαρους, φτάσουν στα στρατόπεδα, o ISIS τα χωρίζει σε τέσσερις κατηγορίες:
  • σε παιδιά για το πεδίο της μάχης
  • σε παιδιά βομβιστές-αυτοκτονίας
  • σε παιδιά-εκτελεστές
  • και σε αυτά που στελεχώνουν τα στρατόπεδα εκπαίδευσης και τις στρατιωτικές σχολές.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive