Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Τον ξυλοκόπησαν και φεύγοντας πήραν ένα μπουκάλι… βότκα. Άγρια κακοποίηση πολίτη από κακοποιούς στο σπίτι του στην Πάτρα. ΒΙΝΤΕΟ

Τον ξυλοκόπησαν και φεύγοντας πήραν ένα μπουκάλι… βότκα
«Ανέβηκαν στο σπίτι και όταν τους είδα ο ένας άρχισε κατευθείαν να με χτυπά στο πρόσωπο». Αυτό ανέφερε ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από κακοποιούς μέσα στην οικία του στην Πάτρα....

Το περίεργο είναι πως η επίθεση δεν έχει κάποιο προφανή λόγο, καθώς, όπως ανέφερε ο άτυχος άνδρας στον Alpha, «δεν μου είπαν τίποτα, απλά άρχισαν να με χτυπούν. Δεν μου ζήτησαν ούτε πού είναι τα χρήματα ούτε τίποτα. Μόλις τους είδα ξεκίνησε η επίθεση».
Συνεχίζοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος, ανέφερε στη κάμερα του Alpha πως «ο ένας με χτύπαγε με τα χέρια και ο άλλος απλά κοίταγε και δεν μιλούσε. Και δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα, παρά μόνο ένα μπουκάλι βότκα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive