Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό θα πει Δικαιοσύνη -στην Ισπανία έτσι;-. Αν ήταν στην Ελλάδα ο χαζός θα γινόταν Πρωθυπουργός

Ράτο
Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και επίσης πρώην υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Ροντρίγκο Ράτο καταδικάστηκε από δικαστήριο στην Μαδρίτη σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για κατάχρηση χρημάτων ισπανικών τραπεζών, των οποίων προΐστατο από το 2010 έως το 2012....
 Kαταδικάστηκε για τη λεγόμενη υπόθεση των "μαύρων καρτών" για την οποία δικάζονταν 65 πρώην διοικητές και μέλη των συμβουλίων διοίκησης των Caja Madrid και Bankia, για κατάχρηση 12 εκατομμυρίων ευρώ από το 2003 έως το 2012 με χρήση τραπεζικών καρτών που δεν είχαν δηλωθεί. Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν πιστωτικές κάρτες που τους είχαν παραχωρήσει οι δύο παραπάνω τράπεζες, οι οποίες ωστόσο δεν φαίνονταν πουθενά, ούτε στην εφορία. Ο Ράτο, διατήρησε στην Caja Madrid το διεφθαρμένο καθεστώς που είχε δημιουργήσει ο προκάτοχός του Μιγκέλ Μπλέσα, ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΦΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ Α........ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive