Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΝΔ! Το έντονο φλέρτ με τη «γαλάζια» παράταξη (ΦΩΤΟ)

ερωτηματικο_0
Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα ενώ τώρα φαίνεται πως πάει χοροπηδώντας και «φλερτάρει» με τη Νέα Δημοκρατία!  Ο λόγος για τον...
Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος  όπως αναφέρει γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα, υψηλά στελέχη της Πειραιώς τον προσέλκυσαν για συνεργασία σε εκλογικό επίπεδο, όποτε προκύψουν κάλπες. Ο γνωστός ανατρεπτικός συγγραφέας που εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και είχε εκλεγεί βουλευτής με τον Αλέξη Τσίπρα, έχει γίνει σφοδρός πολέμιος της σημερινής κυβέρνησης. Πριν από μερικούς μήνες, σε συνέντευξη του, στο Πρώτο Θέμα, ο ίδιος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησης στο γαλάζιο στρατόπεδο. Τελικά, φαίνεται ότι οι θέσεις και τα ανοίγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη δημιούργησαν προϋποθέσεις προσέγγισης. Είναι θέμα χρόνου να δούμε αν τελικά οι δύο άντρες δώσουν τα χέρια.
1486298602

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive