Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! «ΒΡΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: «ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ»!!! – ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ! – ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ…

toyrkia polemiko rosia
Το τουρκικό γενικό επιτελείο αρνείται  σθεναρά στο  ρωσικό αίτημα ότι  παρείχε «λάθος συντεταγμένες» που οδήγησαν στο θάνατο τριών Τούρκων στρατιωτών από  φίλια πυρά, στις 9 Φεβρουαρίου, λέγοντας ότι τα στοιχεία  ήταν διαθέσιμα και ίδια  για περίπου 10 ημέρες...

«Στις  8 Φεβρουαρίου,  ρωσικός πύραυλος εκτοξεύτηκε από μαχητικό αεροσκάφος  από περιοχή που ελέγχονταν σε σημείο όπου  βρίσκονταν  φίλιες δυνάμεις, με τις συντεταγμένες του σημείου να έχουν δοθεί επίσημα την ίδια ημέρα  στις 23:11μμ στους υπεύθυνους της ρωσικής βάσης της  Hmeimim »,ανακοίνωσε ο τουρκικός  στρατός.
«Ταυτόχρονα, ο Ρώσος στρατιωτικός ακόλουθος στην Άγκυρα κλήθηκε στην έδρα του τουρκικού γενικού επιτελείου, και για άλλη μια φορά δόθηκαν και σε αυτόν  οι συντεταγμένες» , πρόσθεσε η τουρκική ανακοίνωση .
Νωρίτερα, η Ρωσία είχε ανακοινώσει ότι  οι αεροπορικές επιδρομές υλοποιήθηκαν  με βάση τις συντεταγμένες που  δόθηκαν από τον τουρκικό στρατό.
«Δυστυχώς, ενώ διεξαγάγαμε  αεροπορικές επιθέσεις εναντίον ισλαμιστών τρομοκρατών, με  συντεταγμένες που μας είχαν δοθεί  από τους Τούρκους εταίρους μας, κτυπήθηκαν φίλιες δυνάμεις. Οι Τούρκοι στρατιώτες   δεν θα έπρεπε να είναι παρόντες σε αυτές τις συντεταγμένες»,δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους σήμερα .
Το τουρκικό επιτελείο ανακοίνωσε ότι  υπήρξε τακτική και αμοιβαία ανταλλαγή πληροφοριών με τους Ρώσους σε σχέση με την επιχείρηση «Ασπίδα του   Ευφράτη»  για χρονικό διάστημα περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με την  συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών που υπεγράφη στις 12 Ιανουαρίου με στόχο την αποτροπή φίλιων πυρών στα στρατεύματα .
Οι Τούρκοι με «ευγενικό» τρόπο διότι από  μέσα τους «βράζουν»,  εκτιμούν ότι οι Ρώσοι  έκαναν επίτηδες την επίθεση σε αντιστάθμισμα της επίθεσης τουρκικών αεροσκαφών στο ρωσικό αεροσκάφος Su-24  τον Νοέμβριο του 2015 στα συρο-τουρκικά σύνορα.
Η αμφιβολία και οι υποψίες έχουν «διεισδύσει» στην λυκο-συμμαχία  Πούτιν και Ερντογάν και πολύ γρήγορα θα την διαλύσουν με πολύ μεγάλο θόρυβο.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive